Not: Lez değilim.
Dip not: Harbiden değilim...
Açıkça söyleyeyim hormon düzeylerim nasıl bilmiyorum ama baya duygusal bir insanım. Kibarım. Sesim ince sayılabilir. Tüylerim var ama yok diyemem bacaklarımda özellikle. Hormondan mı bilmiyorum ama bunun östrojene bağlı olduğunu düşünmüyorum.
Valla duygusallıkla aşırı belirginimde gerisi sorun sesim ince değil 1.90 sarışın yeşil göz eksigimi tamamlarmi 😀😀😀
Lze olmadığın belli zaten ben liste disiyim
İnce ses derken, kadın gibi değil. Borazan sesli değil de, ince, kulağa hoş gelen bir ses. :D
O zaman Bunu da geçtim sarışın yeşil göz 1.90 nasıl 😀kendimi manadaki meyve gibi hissettim
Eig için tesekkurler
Bizde ostrojen az 😂 tam tersi neydi progesteronmuydu testeronmuydu
Testosterondu sdhhjdjhd
Tuhaf
ilan asalım snnnsbsbs
Ses tellerim gür tüylüyüm kıllıyım ama duygusalim nolacak simdi
👏👏👏 tebrik ederim seni acık ve net konuştun helal ne istedigını bilen Bı kız denk geldi 🤗
şişman erkeklerde östrojen fazladır. yağ hücreleri östrojen salgılıyor erkeklerde.
Olsun ben onların yanaklarını sıkarım :D
ayrıca tavuk ve soya ürünleri bol bol yedir. bende şişmanım ama sesim ince değildir tersine çok iyi
napacan la s*kecen mi onu :D :D
Ya hayır, öyle erkekler daha şirin ve daha tatlı geliyor. Onların birde cinsel isteksizliği falan var ya, tam böyle sarılmalık... :D
kıllıyım aşırı olmasa da var baya sesim kalındır kulağa da hoş gelir duygusal değilim ama ince düşünceliyim pek uymuyorum yani :D yanından geçip uçuyorum :D
Vasil Troyanov Boyanov var tam yürüyen östrojen 😂
Öğk Iyk öyle değil shjds :D
Östrojen deyince aklıma bu geldi 😂😂😂 geçen kızın birisi benden güzel bacakları var demişti 😂😂😂
Adamın fotoğraflarına baktım, cidden öyleymiş shdsjhhjdsksdaskdkh
Bir kızdan güzel kız bacakları var sjhshjd :D
Azis diye geçiyor klipleri bile var cesaret edip izleyemedim ben 😂😂😂😂 ama bahsettiğin erkek tipi buydu senin
Hayır hayır bu değil, bu olamaz! :D Bu cidden değil, ıyk. Asla asla asla asla djskdshdkjjhdkskjdkshsdkhj
Benim istediğim erkek tipi tüysüz, çok fazla duygusal ve cinsellikte aşırı isteksiz olan erkek sjhsd :D
Kliplerine bakmaya korktum sjhds :D
Hahahahhaha 😂😂😂 oylesini zor bulursun anca sana kör kütük aşık olacak birini bulman lazım kedi gibi dizinin dibinden ayrilmayacak 😄
Gey arıyorum desene 😄
Hayır gay değil ya :Dsdsds
O zaman yönetebileceğin erkek?
Hayır, daha çok fazla duygusal, kulağa hoş gelen ince bir sese sahip, cinsel isteksizliği olan birisi. O kişiler daha tatlı oluyor benim gözümde. Tam sarılmalık oluyorlar. Şimdi açık konuşmam gerekirse istersen üstüne alınabilirsin ama, toplum olarak genel itibariyle erkeklerin çoğu zaman aklı başka yerlerinde oluyor. Bu tür erkeklerde o yok işte. Cinsel isteksizlik falan nirvana da bu tür erkeklerde. O yüzden. Ayrıca tam sarılmalık bu tür erkekler :D Yönetebileceğim değil yani :)
Aseksüel ya da gey birini bul 😄
Açık not helal olsun :)
Çok kıllı olmayışım dışında diğer özellikler tutmuyor.
Tüysüz full pasifim doğuştan erkekliğim yok iktidarsızım kılıbık pısırığım Tweeterda DomalanTopSemih
Bayan kuaförleri senin idealin gibi
Kısacası gay tipli birini istiyorsun yani
Hayır be. Öyle değil...
Öyle daha güzel ama :D Ayrıca, o tür bir erkek ağlasa teselli ederim. Bir erkeğin ağlaması benim en zayıf noktam gibi bir şey. Hem tüysüz, hem fazla duygusal, hem cinsellikte isteksizlik falan... En güzeli gibi :D
Aseksüelim sanırım shjds :D Ütopik düşünce derken, ve en güzel duygu bence cinsellik falan değil, daha çok aşk falan :D
Sende lezimsi duygular yine artmış
Lez değilim ki...
Başlamış o halde
Ama hiç kadınlara ilgi duymadım, hâlâ da duymuyorum...
E erkek dediğin testesteronu bol kılı çok olur. O ne öyle karı gibi
Karı gibi seviyorum demek ki ben... :D
Yanlış anlamanı istemem, ama tüylü erkekler midemi bulandırıyor. Yanlış anlama. Yani hep tüylü, duygusuz, cinsel istekte nirvanada olan erkeklerle karşılaştım. Ben hep östrojen hormonu fazla olan erkeklere ilgi duydum, ama hiç karşılaşmadım. Onlar daha iyi gibi, tüysüz, duygusal, nazik, cinsel isteksizliği nirvalanalarda falan... Karı gibiyse, ne diyeyim ki, karı gibi seviyormuşum :D
Yanlız yanlış anlama demişsin de benim tüyler aşırı değil ki 😂
Arayan belasınıda bulur mevlasınıda, kolay gelsin
Ne demek istedin?
:)) dur sabah sabah
Tam ben
Ne yapacam buna gay arıyor
O kan bulundu 😊😊😊
normal değil
O nasıl oluyor be 🙃
Duygusal, tüysüz ve ince sesli erkek arıyorum falan işte sjsdhsdsjhd :D
Aradığın özellik bende Yok sadece duygusal olmak uyuyo bana 😃
travestiler git