Hoşlandım kızla konuşacak konu bulamıyorum ama hoşlandığı şeyleri yapmak istiyorum.
Kızlar nelerden konuşmaktan hoşlanır?
Kızlar nelerden konuşmaktan hoşlanır?
Hadi yardımcı olayım...
Kızların konuşmaktan hoşlandıkları hatta genel geçer olarak üzerine bilgi sahibi oldukları yalnızca 5 konu vardır. "Müzik, sinema, kitaplar, gezip tozma, alışveriş." Bu konularda uzmanlaş, bayanlarla sabahtan akşama kadar konuşabilirsin. Deneyimlerimle sabittir. Bunuda kimse söylemez pek ha. Kıymetin bil bu tüyonunda. Hadi bakalım...
benimki fazla konusmayı sewmiyo :D
bak arkadaşında söylediği gibi bence çok mantıklı
yoköylebisey
ortaya bi konu at merak etme o saatlerce konuşur:))))
en doğalıda bu bence.. öyle ne uğraşıyorsun havada uçan kuşu örnek göster çekil arkana yaslan dinle veya üç boyutlu izlemeye bak:)))
bi kızdan diğer kıza değişir. bazıları arabesk severken diğerleri slow sever, bazıları kitablara düşkünken diğerleri nefret eder, bazıları romantik erkekleri severken diğerleri çok itici bulur, bazıları süprizlere bayılırken diğerleri hiç hoşlanmaz anlıcan kızdan kıza değişir kişilik meselesi:)
yardımdan cok beni yıkan bi cevap oldu :D
ttamam :D
Dizi magazin ünlüler hakkında
Cevap
2Cevap
:D güldürdün beni soru soran!
Günün nasıl geçtiğiyle başla, astrolojiden konu aç, bu renk sana ne kadar yakışmış o gün renklere göre mi giyiniyorsun falan diye saçma bir mecradan giriş yapsan da hatun kişi gerisini getirir :D
küçük ayrıntılara önem ver, konuştukça konuşur. Örneğin ojelerin ne kadar tatlı, hangi tatlıyı seviyorsun, berbaber film izleyelim mi, en son ne okudun vs.. soruları
Bir müzik duyduğunda, aaa sever misin bunu diye müziğe getirebilirsin.
Küçük bir kedi gördüğünde kucağına al, kedilerden ordan köpeklerden ordan hayvanlarda konuyu aç, hatta küçük çocuklar da olabilir bu :D
Ve genelde hiçbir kızın bıkmayacağı, kadın dergilerinde yer alan konular gibi kadın - erkek ilişkilerine konuyu getir.
Kızlarla erkeklerin biraradayken asla bıkmayacağı şey sanırım flört konuları. Cilve halleri ilk aşamalarda oldukça sevilen konulardır :D
:D
güzel bilgiler teşekkürler :)
ortaya bı konu at merak etme o saatlerce konuşur:))))
İşte ne onu soruyom bende :D
:)
Dizi ya da magazin hakkında konuş :)
dizi sewmiyo magazinide ben takip etmiyom :D
kızın tipi nasıl nasıl giyiniyor?
kız baska sehirde yasamakta yılda 1 kere camda konusuyoz bu kadar
genelde degil %95 konuları ben acıyom :)
mesela ne gibi örnek verrmiisin :D
ya benim niyetim o kızla cıkmak ve ona sevgimi göstermek
Ama yaz ayından sonra liseyi burda okucak :D
kızları etkilemek için ne yaqılır
Başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar