Yardım edebilir misiniz? :)
Sevgilim askerde ona bir kutu göndericem içine neler koymalıyım sizce fikir verin bana
Sevgilim askerde ona bir kutu göndericem içine neler koymalıyım sizce fikir verin bana
Ona kendi ellerinle yapılmış çizlmiş duygularını göstercek bir hediye güzel olurdu.. bu resimde olabilir sen geldiğinde sana bu resimdeki gibi sımsıkı sarılıp birdaha hiç bırakmayacağım diye bir not duygu yuklü olurdu
nerede yapıo askerlıgını ona gore onerılerde bulunabılırım ?
Kars
bence sevgılıne bı kac fotograf elınle ordugun bir bere ya da eldıven tarzı bı sey gonderebılırsın cunku yaptıgı yer soguk onumuz kıs + sevdıgı askerde alamıyacagını dusundugun bı abur cubur tarzı bı seyde gonderbılırsın ama buyuk bı yerde askerlık yaptıgından her turlu ımkanı vardır daha cok fotografın ya da benzerı kısısel ozel bı sey gonderebılırsın dagda felan yapsa abur cubur ıc camasırı kıslık bı seyelr gonder derdım :) ama yatarak askerlık yapıo su an senın koca adayı tek derdi hasretlikdir
nerde asker ve hediye ne amaçla ona göre yanıt verelim ?
kars. özel bir gün felan değil mutlu olsun değişiklik olsun diye gönderiyorum
atkı örebilirsin çarşı izininde falan kullanır öremezsen hazır al. resimlerinizden koy. yolda bozulmayacak bir yiyecek de koyabilirsin bir kutu çikolata mesela arkadaşlarına da ikram eder sevgilim yollamış diye.
tesekkürler bu aklımda :)
hadi bakalım Allah kavuştursun
tesekkürler :))
Cevap
6Cevap
Ne koyarsan koy öncelikle komutanlar tarafından kutu açılarak incelenecek ona göre !
askeriyeye göndermiycem zaten baska bir adres verdi oraya göndericem :)
aranızdaki muhabbete göre samimiliğe ve düşüncenize göre biraz ince düşün o zaman :)
ne için bu kutu? doğum günü falan?
bence ikinizin fotoğraflarını koy. hatta aranızdaki ilişki düzeyini bilmiyorum ama çocuk askerde olduğu için özel fotoğraflarını da koyabilirsin :)
özel bir gün değil mutlu olsun diye gönderiyorum
ikinizin resimlerini koyabilirsin. bakıp özlem giderir.
Kendini ikiye böldür kutuya sığdırabilirsin koy kendini kutuya.
saol ya kesin yapmalıyım
parfüm tras takımı ic camasırı ve corap bide fotonu bunlar yeterli olucaktır.
özel şeyler koymaaa. bazen kutu açılıp incelenebiliyo..
Biliyorum :)
ben karakolydaıdm... istersen tank sok:):):) ama alay gibi ya da tugay gibi biyerdeyse aranır üstübaşı.. bizde pek aranmazdıda.
zaten askeriyeye göndermiycem baska bir adres verdi oraya göndercem :)
hııı o zaman özel şeyler yollayabilirsin:):)):) bence bikaç foto çek özellerden:)
fotograf koyucam notlar hazırladım kurdaleyle bagladım onu koycam baska seyler düşünüyorum ne olabilir diye :)
iç çamaşırını koymada:):):) sonra saklıcak yer bulamaz... foto nasıl fotolardan koycaksın bakim?
kendi fotografım bir kaç tane onunla cektiğimiz fotograflar vardı onu cıkartıcam bide
özel foto yollamıcaksın sanırım...
O şimdi Asker - Tuğba Ekinci , dinle anlıcan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar