Burcum başak, yükselen yay, ay burcum ikizler. Çok soğukum yaaaaa nedennnn? SiZce bu üç burç soğuk mu?
Başak
Yay
İkizler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben de başağım ve bu üç bucun arasından en çok başak soğuk, yay ve ikizler şendirler, sosyaldirler. Fakat başak... Cık. Ama kendimi seviyorum 😄
Aynen yaa kuzey kutbu gibiyim mutsuzum ya😕 sen üzülmüyon mu kibirli görüyorlarmış bizi
Yoo, niye üzüliyim ki. Beni tanıyanlar öyle olmadığımı biliyorlar zaten. Ayrıca, kibirli görünmek pek de fena değil 😊
bende basak ve yay yukselen, ay burcu nasil hesaplaniyor😂
Soğukmusun sende😕😒
Ay burcu hesaplama diye yaZ
hesapladim.. ikizler cikdi😂 benmki kisiye göre degisiyor
Hiç burçlara göre karakter analizi yapmadım. Boğa burcu ile oğlak burcu ilişkisi. Tövbe ya saçmalık
İkizler sıcak kanlı , yay biraz ağırdan satar ama başak illallah ettiriyor
Ahahah😕 nasıl illalalh yaaa😕
Neden ki😕
Aynen 😕
Çok alınganız😕
Cevap
1Cevap
Oğlak burcu kadınları; gelecek kaygısı yaşayan burçlar içerisinde yer alır. Bu özelliklerinden ötürü, sık bir şekilde kuruntu yaparak depresyona bile girebilirler. İnsanlar ile zor ilişki kuran oğlak burcu kadınlarının ilgilendiği tek şey işleridir.
Oğlak Burcu Kadını Temel Özellikleri Nelerdir?
Oğlak burcu kadınları; eli açık ve cömert insanlardır. Arkadaşları ile çok iyi anlaşabilen bir burçtur. Para konusunda elini tutan oğlak burcu kadınları; geleneklere bağlıdır. Bunun dışında duygusal anlamda zorluk çekerler.
Oğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri
Oğlak burcu kadınlarının; belirgin bir çene yapısı, ince beli, kısa boyu bulunur. Saçlar koyu renklidir. Bununla beraber uzun bacaklara sahiplerdir. Oğlak burcu kadınlarının, güzel yüz hatları vardır. Yıllar geçse de gençleşen bir cilt yapıları bulunur. Soğuk görünümlü olan oğlak burcu kadınları, onları ulaşılmaz bir hale getirir ancak bu durum, oğlak kadınlarına güven sağlar.
Oğlak Burcu Kadını Olumlu Özellikleri
Oğlak burcu kadınlarının, pratik olması olumlu özelliklerinden biridir. Oğlak burcunun keskin zekası, onların yaşamını kolaylaştırmaktadır. Bu durum hem etrafı hem de kendileri için güzel fırsatlara neden olur.
Oğlak Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri
Oğlak burcu kadınları, mesafeli davranır. Oğlak burcunun olumsuz yönü budur. Bu yüzden de kimi zaman etrafı tarafından soğuk görünümlü şeklinde tanımlanırlar. Oğlak burcu kadınları, duygularını pek belli etmezler.
Basaklar biraz bencildirler , ikizler iyi uyum sağlar
Hiç bencil değilim aksine herşeyimi feda ederim karşımdakine
Ben kova yukselenim terazi ben çok soğuk bulurum kendimi
Yay kizi soğuk degildir ki 😀
Diyosunnn😕 soğuk görünür derler tanıdıkça ısınırlar onlara sen yay mısın
Aynen ben yayim belki de dogrudur bilemiycem ama burclara inanmakta da kararsizim
Yay burcu soğuk insanlar degil:d
Yay mısın
Evet:d
Soğuk görünür yaylar😃 tanıdıkça soğuk olmadığını söylerler
Ya evet tanımadan önce ciddi soğuk ama tanıyınca şaşırıyorlar:d
kızkardeşimden biliyorum😂
Başak ve İkizler
Eşit
Yani? Soğuk mu sıcak mı
Soğuk
Nasıl kurtulcam bu huylarımdan ya😕
Senin burcun ne?
YaZdım ya
Pardon yeni farkettim.
Aynı burçtanız
Sen de mi başaksın soğuk musun
Evet soğuk biriyim ama yakın olduğum arkadaşlarım sıcak kanlı derler bana.
Sadece beni tanımayanlara soğuk geliyorum işte
Bende basagim basak bence 😄
Sende mi soğuksun kız😕
Evet 😒
Yenmem lazım bunu ya😕 sen üzülmüyormusun haline? Burnum yukarda sanıyorlar kasılıyorum yaaa
Uzulmuyorum onlar oyle soyluyo ben soguk davranmiyorum onlarin sorunu
Başak tam bir lanetlik bir burç 🤨🤨🤨
Başak
A=B>C
Yay ve Başak aynı soğuklukta. ikisinin toplamı ikizlerden soğuk yani
yaya soğuk diyen nadir insanlardansın herhalde yay asla soğuk bir burç değildir tanıdıklarından yola çıkarak söylüyorsan onların yükselenine bakmanı öneririm
oğlak sonra başak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar