Dün otobüs durağında otobüs beklerken bir tane kız teberciyim ben dedi yanındaki çocuğa.
Bu ne demek bilen varsa?
Bu ne demek bilen varsa?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Teberci bir millettir Romanların yani çingenelerin biraz daha kibar halidir et yemeği çok severler her gün et yemekleri yerler kızları biraz daha Çirkef tir erkekleri de karılarını meraklısı dır nereden biliyorsunuz derseniz Benim arkadaşım da böyle bazı memleketlerde grup halinde yaşarlar özellikle Adana Antep tarafında çokturlar izmir-istanbul gibi yerlere de yerleşenleri vardır kendine has bir dilleri vardır ve bunu onların dışında kimse konuştuğu zaman anlamaz düğünlerde genellikle saz çalarlar davul çalarlar keyif yapmayı severler yiyip içip gezmeyi meraklıdırlar teberce konusurlar
Bende teberciyim tam olarak anlam budur yalniz et yemeği değil tavuğu çok severiz saz davul zurna çalarız doğuştan gelen bir müzik yeteneğimiz vardır konuştuğumuz dili kimse bilmez anlamaz konuşamaz
Ufak baltalara teber denildiğini biliyorum haliyle Kız baltacı oluyor 😃
Bir bayan arkadasta yazmış yorumunda gordum teber bir balta cesidi daha cok bir sirigin ucuna baglanir ucunda mizrak ucu olur bir silaha donusur veya kullanisli oldugu icin elde tek olarak silah olarak kullanilir cok eskiden kullanilan bir balta kucuk ama etkili muhtemelen online oyunda kullaniyordur bu nedenle soylemis olabilir baska anlami yok biliyorum
Tebercilik orta anadoluda bağlama çalanlara has birşeydir düğünlere giderler çalarlar da genelde erkek olur kızdan duyduğuna emin misin :D
:D öyledir herhalde dediğim gibidir.
Hayır teberci Türkmen veya göçebe türklerden oluşmuş aşiretteki kişilere denir kısaca Teberci eski bir göçebe aşiretidir
Cevap
16Cevap
Anadolu ozanlara verilen isim genelde kırşehir de duyarsın örnek neşet ertaş
Oyunlarda halberdier diye geçen kargılı zırhlı at kullanan birim :D
online bir oyun oynuyor kanımca.. böyle çılgınca şeyler oralarda var.
Teber işte Neşet ertaş da teber sazcılar bilir genelde ya da bozlak sevenler ben teber değilim ama tam teber sazı ve sesi var derler
Arkadaşım teberci demek yani şöyle söyleyim sana adanalı ağzı pis bir aşiret oluyor Kürtler romanlar nasıl ad kullanılmış onlara onlarda öyle
Kardeeeş ağzını topla... Bizde asiretiz
Bilmiyorsan cevap yazma dediklerinle alakası yok
yanlış duyma var, Haberci olabilir
Tebercimi ilk defa duydum :)
Yanlış anlamış olabilir misin?
Öğrendiğinde haber verde bende merak etmedim değil.
tinerci ama kafa güzel söyleyememiş
Ic anadoluda bir ilde mi yasiosun 😀
Buyrun teberciyim sorun soruları.
Para vermediğine göre güzel biseydir🤣🤣🤣🤣🤣
ilk defa duydum
fikrim yok
ilk defa duydum
Buyrun teberciyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar