Bazı kızlara bakiyorum sevgilisine kiyafet aldiriyo parayi odettiriyo yemin ederim sevgilimden 25 kurus istemeye bile utanırım istemem yani
Nasil aldiriyolar ben utancımdan geberirim
Nasil aldiriyolar ben utancımdan geberirim
Onlar da başta istemiyorlar zaten kibarlık yapıp başta cüzdanı çıkarıyorlar, sonra bakıyorlar bu enayi yediğimin içtiğimin parasını verecek mi diye, baktılar ki veriyor başta ufak ufak sonra büyük büyük her şeyin parasını ödetiyorlar. 25 kuruş istemeye utanmamalısın bence, bugün o sana yemek ısmarlar , yarın sen ona kahve ısmarlarsın, ilişkide paranın lafı çok olmamalı diye düşünüyorum ben. Her şeyi aldırmak bildiğin yüzsüzlük olur, ama onun dışında bence paylaşmak ilişkide önemlidir, 25 kuruşa ihtiyacın varsa 25 kuruşu ailenden ister gibi gönül rahatlığıyla sevgilinden istersin, daha sonra bir şey ısmarlar kapatırsın.
Valla benim bir arkadaşım vardı diyordu ki ah keşke meslek sahibi olsaydı ben kendime burs bile bağlatırdımm😂😂 O derece sen düşün
Sevgilim olmadı ama hiçbir kız arkadaşım bir yerden kalkınca parayı ödememe bile izin vermiyor zorla hesap ödüyorum öyle kızlar bana da denk gelmedi
Senin gibi kızlar kalmadı bence sevgilin şanslı birisi
Kocamdan bile para istemeye utanirim be
Cevap
6Cevap
Aralarındaki samimiyet. Sen utanıyorsun herkes senin gibi değil normal dir.
Vermek ve almak yani alisveris binevi kiz ona beriyor birseyler oda ona
Vermeden hicbir erkek almaz mi
Cogu almaz helede türkiyedeki kirolar hicccccc almaz
Gormemisin kızı deyip geçiyorum ben onlara 😂
Boşver sen olduğun gibi kal.
Aldıranlar tam bir öküz görmemiş
En güzeli iç çamaşırı almak
Demek ki niyeti belli
Çatır çatır
Haha 😂
Noldu
Aldırılır yani ne var bunda