Diğer Ömrümü yidin ASEM ! 😧 Nöbet , ne yapıyosunuz canlar👊? Bu3Oldu Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Astsubay olacam oldurmazlarsa ga-ça-cağm😭 Sisli bir asem gecesi yo ye yo 👊bir elimde kahve diğerinde gözyaşları 😂Tamam delirmicem😶Gününüz nasıl geçti?🎶Neyse kahveyi döktüm 😶Bb Ömrümü yidin ASEM ! 😧 Nöbet , ne yapıyosunuz canlar👊? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi nöbetler komutanım, vatan size minnettar. Bizim günümüz iyi geçiyor, asıl siz ne yapıyorsunuz oralarda nasıl gidiyor eğitimler? 0 4 Yorumla Bu3Oldu +1 yıl Nasıl gitsin zor. teşekkürler. Yorumla yagmuuradam +1 yıl Nerde eğitim görüyorsunuz, hangi şehir? Yorumla Bu3Oldu +1 yıl Ankara Beytepe JSGA / ASEM Yorumla yagmuuradam +1 yıl Ankaranın soğuğu da çok kötüdür.. Kar yağdı mı oraya? Yorumla
golnehirgss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Ne guzel senin yasinda 20 yasinda kuzen var annesi hakli mi erkek durumunu anlatsam gulersin belki? 0 0 Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Allah akıl fikir versin ne diyelim 0 0 Yorumla
tiryakyy Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yapilmaz bir is yapiyorsunBen kesinlikle yapmam 0 0 Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. Dizi izliyorum hanımefendi 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar