Diğer Tipsizlerden hoşlanıyorum ne yapacağım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar sorun bu. Bunu ben değil millet söylüyor. "Tipsizler" bana aşırı yakışıklı geliyor, bunu ben değil arkadaşlarım söylüyor. mesela bu tip:Bu tipsiz mi şimdi ya Allah aşkına? Bence çok yakışıklı. Tipsizlerden hoşlanıyorum ne yapacağım? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cix-cocuk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Bendede şöyle bir durum var güzel bir kız etkiliyemiyo beni çirkin kız etkiliyo. Aşık olmam için o kızın etkilemesi lazım beni dikkatimi çekmsi lazım 1 0 Yorumla
Maliyeci_ Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Biri tipsiz mi dedi? 😎 daha iyi tek sen seversin rakibin olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl :D :D güzel Yorumla
Asenaebrar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Yakışıklılık\güzellik göreceli birsey , ne sacma cirkin guzel diye insanları ayirmak. Onemli olan 'senin' sevecek olman, kime ne.. 2 1 Yorumla Kuskuun +1 yıl Kaliteli yorum Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sana çekici geliyor demek. Çirkin çekici bayanlarda erkekler üzerinde çok etkilidir. 1 0 Yorumla
GolgeAdam_ Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Toplumla ayni begeniye sahip olmak zorunda degilsin.. 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ne tuhafsin. Guzelsen guzelligine hakaret. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel diyorlar da anlamadım neden hakaret dediniz Yorumla
GeriDöndümHeyyo Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cirkinler begilmese haksizlik olurdu allah herseyin dengini vermistir 1 0 Yorumla
ander_sevdaluk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Herkesin güzellik anlayisi farkli zaten 1 0 Yorumla
StolenPazzoS Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl bu tip tipsizmi? :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tipsizmiş kroymuş. Bence çok yakışıklı Yorumla StolenPazzoS +1 yıl bencede yakışıklı ya Yorumla
spasium Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. göz doktoru şart 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum. Ben çol beğeniyorum bu tipleri. Arkadaşlarım kro diyor. Yorumla spasium +1 yıl herkesin beğendiği tip i farklıdır ondandır Yorumla
En İyi Cevaplar