Ablami ozledim geldim ziyarete
Bence her insan gelmeli mezarliga

Biz insanoglu iste. ablanin mekani cennet olsun. ben mesela dunyevi islerden insanlarin hani su uyaniklilik deddigi seyelr varya yalanla kurulu olan dunya onlardan uzak durmaya calistikca yaptiklarima salaklik, aptallik diyenler var. ben yaptiklarimin yani yalan soylemekten, hile ile biseylere sahip olmaktan v. b seyelrden uzak durmaya calismamin hicbirinde o sozleri dislanmalari hak etmiyorum. neden insanlar bu kadar gozleri kor olmus durumda allahim dogru yoldan saptirmasin. O insanlar gbi olmak istemiyorum
Benim de dedem o toprakta, cenazesin de üstüne toprak atılırken söyle bir düşündüm, ağladım hem onu kaybettim diye hemde işlediğim günahlar aklıma geldi benim de üstüme toprak atılıcak bu günahlarla nasıl giricem o toprağa diye üzüldüm 😞
Hepimize yeter dünya Ortagiz güneşe aya Hani gardasidik güya Ya öldürmek ölmek niye
Cevap
2Cevap
evet sonunda gideceğimiz yer orası :( Allah tüm ölmüşlere rahmet eylesin..
Unuttuğumuz ölümü aklımıza getiriyor mezarlık. Herkes bunu aklından çıkarmayarak yaşamalı o zaman her şey daha iyi olabilir
Basiniz sag olsun😔
Evet ben biriyle tartistigimda onun veya kendi olumumu dusunurum. ve kin, nefret kizginlik bile kalmaz icimde barisirim hemen kimin suclu oldugunun onemi yok.
Huy oldu bende
Bende kardesimi ozledim ve sık sık giderim😞ablasinin boncugu💜💜
Keşke her insan bunu her an düşünüp ona göre hareket etse Lüzumsuz şeyler ile çok uğraşılıyor
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
Allah razi olsun
Ölmeden önce 'ölmek' gerek velhasıl...
İnsanoğlu hiç ölmeyecekmiş gibi yaşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar