Sanırım dolandırıldım

arkadaşlar cevaplar ciddi ve acil olsun lütfen.

az önce sespa yayıncılıktan geldiler kitap tanıtımı için aylık 6tlden klitap satın aldım fkat bana 1 hafta içinde hiç bir bedel ödemeden cayma hakkımın olduğunu belirttiler. bende internetten araştırırken bunların herkese aynı şeyi yaptıklarını kitap iade almadıklarını dolandırdıklarını öğrendim. şirketi aradım hemen ve güya işlem yapamadıklarının sistemlerinin kapalı olduklarını söylediler. bu işten nasıl kurtulurum ben? tüketici mahkemelerine nasıl başvuruluyor ve ne yapılıyor birde bununla alakalı bilgi verirseniz sevinirim.. Acil bilgi lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar 6 tl değil yanlış yazmışım aylık 36tlden 8 ay taksitli sattılar
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme için kusura bakmayın. Aynıproblemi yaşayanlar için güncellemek istedim. Beberuhinin söylemesi üzere 175i arayıp bilgi aldım. 7 gün içinde firmaya cayma dilekçesi göndermem gerekiyormuş. Bugün de sözleşmenin fotokopisini ve cayma bildirim dilekçesini hazırladım ve kargoya veriyorum. Söylenene göre benim gönderdiğim tarih esasmış ve 10 gün içinde sözleşmemi bana geri vermek 20gün içindede kitapları almak zorundalar. Aksi taktirde mahkemeye verebiliyorum. Gelişmeleri buradan yazıcam tekr
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar son güncelleme. Merak edenler için paylaşıyorum. Dün İstanbul bilim sanayi ve teknoloji il müdürlüğüne durumu anlatır bir fax çektim. firmayı defalarca aramama rağmen hep oyalıyorlardı. az önce aradılar ve bugün işyerindeysem işyerime gelip kitapları alacaklarını ve sözleşmemi vereceklerini söylediler. Yani hallettim diyebilirim. Bu durum sayesinde bu tarz durumlardan nasıl kurtulmam gerektiğini de öğrenmiş oldum. Bilgi veren herkese teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
geldiler aldılar sözleşmemi de elime verdiler artık tüy gibi hafifimm :D
Sanırım dolandırıldım