Bittiğini kabullenemiyorum, sanki takrar gelecekmiş gibi bekliyorum

2 yıldır çalkantılı devam eden ilişkimize(!) son verdik,artık benden sıkıldığını,beni istemediğini,kafasının karışık olduğunu,yalnız kalmak istediğini söyledi.2 yıl boyunca biçok defa ayrılıp barıştık.çevremde hiç dostum ve arkadaşım olmadığı için sanırım ona daha da bağlandım daha fazla sevdim..beni sevmediğini bildiğim halde,sonumuzun olmadığını söylediği halde yinede hayır diyemedim.2 yıl boyunca çok fazla kıskançlıklarım oldu fakat biyandan da bebeğimmiş gibi baktım ona.dünden beri allak bullağım bittiğini söylediğinde yalvardım gitmemesi için. kalırsam artık seni aldatırım dedi bu lafının üstüne facebookunda şüphelendiğim kızı çakma bi hesap alıp ekledim,bi baktım bütün fotoğraflarını beğenmiş duvar yazılarını da aynı şekilde..kuruntumu yapıyorum bilmiyorum ama kalbimin üstünde bi ağırlık hissettim. sorunum şu onu başkasıyla düşündüğüm zaman çıldırma noktasına geliyorum,ayrılığı kabullenemiyorum ve gelmeyeceğini bildiğim halde hala bekliyorum..napıcağımı bilmiyorum çaresizce oturup bekliyorum.3 gündür yemek bile yiyemiyorum.ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olun...(zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler)
Güncellemeler
+1 yıl
ve en kötüsü de kendime olan özgüvenim bitti...kendimi bi hiç olarak görmeye başladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Şuan bile sanki arayıp geliyorum diyecekmiş gibi aptal bi hisse kapılıyorum ve kurtulamıyorum ...
Bittiğini kabullenemiyorum, sanki takrar gelecekmiş gibi bekliyorum