Buraya galiba artik bisey yazmaya gerek kalmadi ama yinede biseyler yazim:D
Siz nasil para toplardiniz ya da topluyorsunuz?
Siz nasil para toplardiniz ya da topluyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avon satisi yap :) malum univ kizlarda pek merakli zaten erkeklere satsan bile yeter parfum istekli ol hersekilde kazanirsin
Almanyadayim ama avon yapamam ama öyle seyler yaptim dha önce hep basim derde giriyordu:D
meslek sırrıdır söylemem
söyle ya:D
part time iş bulacan kimseye muhtaç olmayacan =/
bulamiyom her yeri ariyom resmen gazete hastasi oldum:d yok ama yok hepsi full time
neredesin?
Almanyadayim
ha :D ozaman yardımcı olamayacam
:) yinede saol:D
yemiyosun içmiyosun alacağın hiçbirşeyi almıyorsun zorunlu ihtiyaclar dışında :)
:) ben tutamyom kendimi:D
bende önceden öyleydim ya ne var ne yok harcıyodum valla amaaan şunuda yapıyım şunuda yiyim alırım diyodum ama öyle olmuyomuş :D
Ben bütün parayi bitirmeden eve gelsem icim rahatlamaz hatta bitsin diye arkadaslarim icinde harcarim hastayim demi?:D ama denicem artik günde hic para harcamicam zorunlu olmadigi sürece:D
oh bonkörlüğe bak ya :D bak yakın arkadaş olsaydık elindeki paranı alır gün içinhde ihtiyacın kadarını verirdim sana sonra biriktirice hepsini iade ederim arkadaşıma öyle yapmıştım :D
Bonkörlü tavan ya özelikle yemek konusunda herseyi veririm kücükkende sinifimdaki oglanlar hep para alirlardi benden :d saf gibi verirdim :D
oyş kıyamma ya yemek konusunda bende öleyim ya tutamıyom boğazmı :D
Aynen:D desene sende benim gibisin keske cimri olsam:D
ben öğrendim paramı tutmayı valla :D darısı başına mesala şu an 190 lira biriktirmem lazım :D
benim bir 600 eu ihtiyacim var:d zaten olmaz da bir 200 yapsam gerisini baska sekilde haledecem de nerde yarindan itibaren baslicam:D
başla evden çıkarken yanına çok para alma hesapla öyle çık yanında oldukça harcarsın sen :D
parasiz cikcam artik üff dert oldu ya bu para :d cok sikistim iste tam zor zamanda kimse is vermiyor ya :/ babamdan artik para istim bunu alcam falan filan öyle iste inss toplarim bir aya :D
ahahha :D valla inan yumurta kapıya geldi mi öyle de bir birikiyo o para :D
hahah:D zengin olmak istiyommmm bak bir aydir bu durum yüzünden acayip ders calisiyom doktor olcam:D :D
bu kadar acil ne parası lazım ya :D
kalp nakli:D
Ya ben yurtta kaliyom ve yurta verecegim parayi ödemedim 3 ay simdi cogaldi napcam bilmiyom babam ögrense öldürür:D
anaam yurttan kovulcan bu gidişle ya kızım ne kadar rahat 3 ayı kafaya takmamışın sen şimdi şöyle yap o para yedirdiğin arkadaşlardan para iste :d gün yardım günüdür :D
Üfff atilmam babam öder ama kizar ya :/ rezil olurum kovulursam haha simdi gülüyom ama gelecek aya pek gülemicem ha:D ya kötü olan simdi iphone satmaliyim o zaman yirtarim ama üzülüyom:(
bidaha alırsın ayfonu ya sat gitsin mecbur satcan bu durumda da evdekier telefonuna ne oldu derlerse ne dicen onu geçtim babanın veridği yurt paralarını yedin mi :D
Evet yedim de iphone bozuldu deriz suuya düstü en garanti bozulma sekli:d ben doktor olunca hepsini hallederiz :D
600 ihtiyacim var iphone 500 eder yeni 200 de var zaten icim biraz rahat suan:D
hacı baştan desene tıp okuyomuşun kıyamazlar onlar sana :D bozuldu de geç iki yüz sende varmş tamam ya halloldu o iş :D nasılsa baban bidaha alır sana telefon :D
Evet onlar zaten diyorlar kizim doktor olunca hepsini geri vercek falan :d Telefonum yok ders falan yapamiyom derim alirlardsa sorun degil ama babama üzülüyom:(
Zaten tek cocugum:D
parayı yerken iyiydi demi :D artık yapcak bişey yok :D bidakine yapmazsın böle bişey vicdn yaparsın mecburen kendimden biliom :D
bide tek çocukmuşun oh be saltana bak :D
Evet artik para bile harcamicam:D ama insallah bir gün doktor olunca onun bu emeklerini hepsiini geri verecem ama 4 yil sonra ancak:D
emin ol yine çatır çatır harcıcan şu piskolojiden bir kurtulda .D olsun eninde sonunda vercen .D
ama böyle kulaga hos geliyor yasasan cok kötü yalnizsin ya kardes yok bisey yok :D Annem babam ölüncede yalniz kalacam:(
Tek güvendigim sey zekam gerisi bos:D
benim erkek kardeşim varda noluyo sanki kardeşim yok gbi ortak noktamız yok oturup konuşamıyoruz.o zaman eşn ve çocukların olcak aramazsın eksikliklerini :)
bende şu zekama güvensem süper olacak güveniyorum ya zeki dğilim ben ben neyime güvencem bilmiyom .s :D
Ama sonucta var bence kiymetini bil bazen düsünüyorum acaba ben tüp bebek mi ne her neyse o muyum ama soramiyom:D haha bana bir sarki söylesene dinlim:)
Ben zeki degilim ya da zekiyim bilmiyom aama kesinlikle inegim:D
ders çalışıyosun demek ki sürekli ben onu yapmıyom işte :D
biliom bunu:)
Ders calismak ne demek :D Mathe kötüydü ama bütün derslerim iyi oldugu iicin ögretmenim gözündeydim hep ingilizcem cok iyi ama
mathe kötü degildi ama süper istiyordum olmazdi:D
eveet bu iki sene önce hergün dinlerdim iki yil oldu galiba bilmiyom tam:D
Just a dream yaz cok güzel en sevdigim sarki 4+ seviyem olmadigi icin link atamiyom:(:D
şu an aklma şarkı gelmedi ahaha:D herşeyde süper olamazsn ya şu an matematiğin süper olmasa bile tıp okuyon yeterli işte :))
Allaha cok sükür cok mutluyum bunun icin ama hep zeki degildim ben 8. sinifta sinif biirincisi faöan ooluyordum hep falan o günden beri böyle notlarim iyi eskiden ders falan calismazdim orta bir ögrenciydim:D
bende orta okulda çok başarılıydım lise ve üni vasat hatta lisede iki kere snıfta kaldım rezillik diz boyu :D calışmıyodum ama
ahahahah hadi be:D rezill ahahahah simdi ne is yapiyon? Biraz hirs olmali benim 7. sinifta karnem kötüydü herkesin kine bakinca 1 hafta agladim bana yakismiyor bu dedim bunlar salak ya nasil bunlardan kötü olurum dedimo günden beri basariliyim:D
şu an üni okuyorum istemediğim bir bölümde mezun olunca okuduğum işi yapcağımı sanmıyrum eğitim işleri karışık yani baya karışığım o konularda
parasi iyiyse ne olursa olsun yap acikcasi ben heveslimiyim doktor olmaya hayir ben bankaci olmak istiyordum ama tipi kazaninca babam illam yapmami istedi kiyamadim:D
kendini geliştirirsen deli gibi para var :D oturduğun yerden para kazanıyon :D misal şu hastenenin hasta kayıt işlemi yapan programları falan yazıyosun :D bankacı iyiki de olmamışın onda çok para yok doktorlukta var :D
Zengin olcam hahhah senide evimde calistiririm :D Bilmiyom öyle pek zenginlik hevesim yokta bakak:D
tıpa da hevesin yokmuş doktor olcan işte :D bir bakmışsın zenginde olmuşsun :D bu arada branşın ne olcak mezun olunca :D
Cerrah olmak istiyom hayirlisiyla :)
inşallah rabbim gönlüne göre nasip etsin :)
Amin:) Seninde insallah isin yolunda gider:)
inşallah :)
akrabaları arıyorsun veriyorsun hesap numaranı gönderiyorlar :)
Yapamam öyle bir sey annem öldürür :D
düsünsene borc ya borc ödeyemem sonra:D
Cevap
6Cevap
inersin hauptsrasse ye ich habe meine geldbeutel verloren können sie mir 1 euro leihen dersin olur biter.
Die penner machen es doch genauso.
shshshsh muss wircklich lachen:D was wenn meine freunde mich sehen bin 20 jahre alt:D
nöö so was ist nicht mein ding!
sen bayan olduğun için skype ya da facebook hesap aç, soyunma karşılığında para toplaaa
Nahmusumla para kazanmak istiyom:D haha
şerefsizlik yapma lan
cok nahmuslaymis ya nahmus ne biliyormusun?
aman diyorum dikkat et
cami önünde mendil aç
en iyisi:D
kimseye muhtaç oladan çalışarak ve hak ederek
para = çalışmak
ise alsalar :D kac yere basvurdum bulamiyom!:(
şimdi bende sevmiyorum çalışmayı o yüzden aynen bende bulamıyorum diyorum bir ton iş teklifi geldi :D
Vallah caliscam köpek gibi yok cünkü okula gidiyom bütün günleri calisaamam ondan bulamiyom gecen sene part time yapiyordum simdi ondan cikardilar ortada kaldim:D
ailen filan destek vermiyomu ?
Pek degil iste harcayacagim kadar onlara sorsan benim hic birseye ihtiyacim yok
avon ürünleri sat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar