Çoğu erkek balık etli kadınlarla birlikte olmak istiyormuş sizin bu konuda düşünceleriniz ve tercihleriniz neler? Bide şöyle bişey var her kadın kalçadan almaz kiloyu göbektende alır yani dümdüz kaslı karın ve kıvrımlı bir kalça mı daha çok dikkatinizi çeker böyle balık etli mi? Üzülüyorm böyle şeyleri görünce çünkü balık etli değilim 😁😔Bende bu vücudu ideal buluyorm ince bel hafif belirgin kalça diğeri balık et değil şişman sınıfına giriyo gibi ama erkeklerin zevkleri işte 😁
Balık et ve ince hat konusunda sizin tercihlerinz neler?
ya balık etli seviyorum diye ifadelerimi sosyal medyada bulabilirsiniz. ama benim balık etli anlayışımla bu fotograftakilerin alakasi yok skshdkdnd ele gelen diye soylesem daha anlasilir olacak sanirim
@endorama bu balık etli değilki zaten afedersnz ama şişman yani kandırmayalm birbirimizi senin ele avuca gelsin dediğin benm dediğim sınıfa giriyo işte ince bel dolgun kalça ve göğüs falan
gecen kiz gelmis ben esmer seviyorum dedi. ulan elini sallasan esmere degiyo, sarisin yesil gozluyum ben sen nerde buldun da re rö yapiyon. siz de manyaksiniz
Doğru 4 5 ay gibi zamanda birazda boğazdan azalırsa düzeliyo tabi vücuttan vücuda değişenlerde var bu balık etli yani ilkindeki gibiler biraz zor toparlıyo sanırm
En İyi Cevaplar