Genç kızların hiç ilgisini çekmiyorum ama birilerinin de ilgisini çekmem lazım.şöyle bir 35lik fena olmazdı.
yardımlarınızı rica ediyorum
yardımlarınızı rica ediyorum
senin durumlar kotu gibi birkac gun sonra milfleride etkileyemedim hic bir kizi etkileyemiyorum erkekleri nasil etkilerim diye gelmezsin umarim.. bu arada butun kadinlar aynidir yas farketmezsizin ilgi alaka ve guzel sozlerden hoslanirlar gencini etkileyemediysen yaslisini hic ugrasma hic etkileyemezsin
ilgi alaka güzel sözden sıkıntı yok hacı. sıkıntı tipte. beğenmiyorlar anasınıs atayım en fazla arkadaş oluyorlar.
aga tip musait degil diye birsey yok her tipin bir tip`i vardir ama genc olmadi milfe gideyim yanlis bir dusunce ayrica yas olarak olgun olan bayanlar bazi konularda daha seciciler gencin begenmedigini 35lik sittin sene begenmez D: sen cok can s1kma kendine uygun birisini bulursun her tirenin bir yolcusu vardir
28 senedir bir yolcu bulamadık. gençlerden kimsenin alakasını çekmiyorum çünkü tip olarak iyi değilim ilgi çeken biri değilim. biraz daha aklı oturmuş 35 lik bayanlar belki tip dışındaki özelliklerime bakabilirler.
olgun kadın fantazisi diyosun,olgun kadın başkadır olgun kadın candır valla olsada yesek:)sidikli kızlar tribinden bıkıyo insan:)
olgun kadın demiyelim de 35likler falan diyelim. tercihim genç kız tabi abi de etkileyemiyor elde edemiyorum
salla ya genç kızlarda iş yok olgun iyidir :)
Cevap
4Cevap
Bir 35lik alıp ben nerede yanlış yapıyorum diye düşün bence.
olmuyor hacı tip müsait değil genç kızları etkilemeye belki açlıkta bir milf bulurum.
kardeşim katılıyorum sana olgun kadınlar daha güzeldir 30 40 arası :P kolay gelsin
abi valla buradan da bir iş çıkmazsa hadım olacam
olma dostum yaa mahallenin dullarına dadan :D
nereye dadansam da hayat yok kapı duvar.
ahahah :D Milf mi.güldürme ya.
sen bu gidişle nenelere kalırsın :D
yok bunları da etkileyemez birini düşüremezsen hadım edicem kendimi
milf ne demek ?
35 civarına gelmiş güzel hatunlar anlamında yazdım ben ingilizce açılımı var onu şimdi tam bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar