Yapacak hiçbir şey olmayınca ya da canım sıkılınca birileriyle konuşmak istiyorum ama konuşacak birini bulamıyorum. Daha doğrusu kimseyi istemiyorum. Bunun tıptaki adı nedir? 😏
#ɱrsponçik
#ɱrsponçik
Hemen hemen insandan gördüğün vefasızlıklar hainlikler ve dengesizliklerin yüzünden insanlardan soğumuş olabilirsin.. Acaba biriyle konuşsam beni yine hayal kırıklığına uğratırmı kalbimi kırarmı endişesi.. Bana oluyo aynısı.. Konuşmak istesem dahi konuşmamak daha mantıklı geliyo çünkü O insan seni bir şekilde üzüyo.. Böyle zamanlarda ara vermek konuşmamak en doğrusu.. biraz müzik dinle film dizi izle inan öyle şeyler sana daha iyi geliyo daha iyi dost oluyo.. kafa dağıtırsın..
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bayansinirli sendromu deniyor. Cunku bende oldukca fazla
Cevap
36Cevap
Kadın olmak böyle birşey işte. Sende ruhunun ihtıyacının farkındasın ama bulunduğun ortamda senı anlayabılecek kapasıtede bırı olmadıgını düşünüyorsun bence
No message fobi tipdaki adi sakka sakka ben uydurdum
ben de mesaj atmak istesem xperim yok ama xperim olsa da cesaretimi toplayıp kimseye mesaj atabilir miyim bilemiyorum...
Etrafındakiler seni tanırlar. Yorum yaparlar ne söyleseniz ya da anlatsanız. Onu için sizi tanımayan birini bulun ona anlatın herşeyinizi tüm bu sıkıntılarınız gidecektir.
Eskiden oluyordu, o kalitede kimsenin olmadığı gerçeğini benimseme sürecinden sonra olmuyor.
Oluyor tabi mesela birine mesaj göndermek istiyorum ama mesajı kapalı :D
Olmuyor değil ara sıra. Canım sıkılmaktan bile sıkılıyor bazen
Tıp bu konuda çaresiz ama allahtan ümit kesilmez , metin ol yavrum
Bende de genelde oluyo 😀 birine yazayim diorum sonra amaan bosver onu bosver onu diye diye kimse kalmıyor.. sonra açıp oyun oynuyorum
Aynı kafa yapısında insan bulmak bir hayli zor evet oluyor
bazı bazı oluyor boşlukta gbi hissediyor insan kendini
Ben de o sekilde. Konustugum konuya ayak uyduranilecek kisiyi gormedim.
Tıpta adını bilmiyorum ama etrafımda tonla boş insan var insanlardan soğudum artık
Rahat batması sendromu diyorlar.
Bunun sebebi insanlara güvenmediğin için zamanında darbe yediğiniz için onlardan yaşınız kaç
Diyarekonjuktultrason
dene bakalım sürekli istersin
Mesajlar yağmaya başlamıştır
Dengesiz bir ruh halin var aynı ben
İletişim kurmamak daha hoj👍
Bazan insan farklı kimselerle sohbet etmek istiyor
Olmaz mı sen yeter ki iste Abazalar burda
Adam bulmakta her kızın harcı değil
Seni tanıyorum🙄
Zor ve ilginç durumun var
Evet oluyor
evet
Oluyor 😁
Evet oluyor
Bende istiyorum
tabi olabiliyor.
Ruh hastalığı
Geçici depresyon 😉
Bana yazabilirsin
Olmuyor
Aynen oluyor
Caresi yok 😉
Tıptaki adı bunama😄
Depresyon 😊
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar