Gana lı bir bayan benden yardım istiyor, başına böyle bir durum gelen varmı?

Merhaba arkadaşlar internet üzerinden Ganalı bir bayan ile tanıştım ve benimle sevgili olmak istiyor, ailesini kaybettiğini söyledi bana ve şu an ganada yaşıyor, bana bankada 1.7 milyon dolar parası olduğunu ve bunu yeni öğrendiğini söyledi, parayı zamanında babası yatırmış bankaya, ama parasını alamıyormuş alması için parayı banka ondan yabancı bir ortağın olması gerekiyor demiş. oda şu an sana güveniyorum ve bana yardımcı ol buralarda yaşamak istemiyorum diyor, benden banka hesap bilgileri kimlik bilgileri yaş adres bu tür şeyler istiyor ama ben ona güvenmediği mi söyledim oda bana parasının olduğu bankanın hesap bilgilerini bakiye bilgilerini tel, numarası vs gönderdi, bana inanmıyorsan banka ile iletişime geç ve benim yabancı ortağım olduğunu söyle dedi, diyeceğim ona hesap numaramı versem bana bir zararı olurmu acaba aklım karma karış sonuçta benden kredi kartı no falan istemiyor sadece hesap no istiyor paranın Türkiye gelmesi için oda başına böyle bir durum gelen var mı acaba dolandiricida ola bilir sonuçta..
Gana lı bir bayan benden yardım istiyor, başına böyle bir durum gelen varmı?