Diğer Tv de dikey çizgi sorunu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar iyi aksamlar bizim televizyonda boyle çizikler cikiyor ve bu bundan nasil kurtulabiliriz bildiginiz var mı yardimci olur musunuz lütfen soruyu okuyupta gecmeyon yorum atin Tv de dikey çizgi sorunu? Cevapla Televizyon Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hiphopseverkız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kurtulamazsınız geçmiş olsun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bunun tamiri falan yok mu tamir fiyatini biliyormusun Yorumla hiphopseverkız +1 yıl Ekran çökmüş garantisi varsa gönderin derim ekran değişirler büyük ihtimal Yorumla Soran +1 yıl Yok biz televizyonu komşu atiyomuştu bizde aldim yaptiririz kullaniriz diye Yorumla hiphopseverkız +1 yıl Haaa bana kalırsa sat yeni al parçalarını falan televizyon tamir eden yerler alabilir Yorumla Soran +1 yıl Tamire versek pahaliya patlarmi Yorumla Soran +1 yıl Nebiliyim ic dis temizleme yaparlar biyryeri kopmustur ekran degisecek hali yok Yorumla hiphopseverkız +1 yıl Yazılım mazılım bişey yababilir de pahalıya patlar gibi Yorumla Soran +1 yıl Hm tamam yardimci oldugun icin teşekkürler Yorumla hiphopseverkız +1 yıl Olmadım ama önemli değil 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kurtulamazsınız geçmiş olsun
Bunun tamiri falan yok mu tamir fiyatini biliyormusun
Ekran çökmüş garantisi varsa gönderin derim ekran değişirler büyük ihtimal
Yok biz televizyonu komşu atiyomuştu bizde aldim yaptiririz kullaniriz diye
Haaa bana kalırsa sat yeni al parçalarını falan televizyon tamir eden yerler alabilir
Tamire versek pahaliya patlarmi
Nebiliyim ic dis temizleme yaparlar biyryeri kopmustur ekran degisecek hali yok
Yazılım mazılım bişey yababilir de pahalıya patlar gibi
Hm tamam yardimci oldugun icin teşekkürler
Olmadım ama önemli değil 😂