Yani bazı durumlarda gerçekten yararlı olabiliyo aslında koruma açısından. Ama çoğunlukla ota boka adam vurup kendinide karşısındakinide bitiren ruh ve sinir hastası tiplerin silahı var. bu yuzden yararlı degil ve evet silah güçlü hissettirir , sıkıntılı durumlarda kendine aşırı guvenmeye sebep olur. ama saçma buluyorum yinede normal bir insanın silahı olmasını. mesela erkek arkadaşımın var. gerçek olduğunu söyledi tamam dedim. araştrdm kuru sıkı almış beni yiyo. ben yermiym böyle şeyleri. :D arada çıkarıp yanmda temzliyo falan havalı olduğunu duşunuyo tahmnmce kıçımın kenarıyla bile bakmıyorum silah elndeyken. gerçek olsa gerilir rahatsız olurdum ama. ve soruya cevap veriyim :D :D bence korkaklıktır cunku hiç bir zaman sliahım olsa şu durumdan iyi çıkardım dedigim bir duruum olmadı. beyninle yetemedgin durumlara silah gerekir. o da cidden çok uç durumlardır.
111 Yorumla- +1 yıl
Tacize tecavüze veya gaspa ugradığın bir durumda beyninle nasıl bir savunma yapacaksın acaba bu ülkede kadınların erkeklerden daha çok silahlanması gerekli
- +1 yıl
@özgedemirci95 Bunun için alternatif savunma yöntemleri var... Silah öldürmek içindir savunma amaçlı değildir.
- +1 yıl
beni yiyo. ben yermiym böyle şeyleri. ... dedin güldürdün :) Öyle bir izah etmişsin ki, sanki o erkek arkadaşın değil, dadılığını yaptığın bir çocuk ve elindeki oyuncağı gibi :) ...
- +1 yıl
Saçmalıyorsun gerçekten ozaman silahlı kuvvetler kolluk kuvvetleri de silah bıraksın bu ülkede silahlı savunma olmasa sen ne durumda olurdun acaba silah suç aleti değil suç caydırıcı alet olarak kullanılmalı
- +1 yıl
Silah öldürmez mermi öldürür mamtıgınıza sokiyim :D
- +1 yıl
uç dediğim durumlara tecavuzde dahil zaten. ama bir bayan veya erkek bir tek boyle şeylere kullanmayabilir belndeki silahı. bu tip aletler aşırı cesaret verip insanı ota boka katil edebiliyo. yani kompleksli sapığın teki sırf birini sevdi o onu istemedi diye bile ateş edebiliyo ülkemizde . insanların çoğuda ne yazık ki sağlıklı değil. toplum bilinçli olsa olsun herkesin silahı. ama bilinç yok. mesela ben bana tecavuz etmeye çalışan birine öldürmek için ateş etmezdim. niye ediyim. salak mıyım ben? yargı tecavuze ugramadığım için beni suçlu bulucak. adam öldürcem boş yere. bacagna koluna sıkmak yeterli. onda bile ben adam yaralamış oluyorum darp yoksa vucudumda adamda redderse aldığım cezayla kalırım. ama herkes herşeyde öldürme peşine duşuyo cahillikten.
- +1 yıl
@özgedemirci95 ayrıca polisler neden bıraksın öyle bir şey diyen olmadı ki :D onların işinde bu var. görevleri bu. bizler polis vs degiliz. onlar bile ciddi olmayan meselelerde silah kullanmaz çıkarmaz. guvenlk için bir kenarda durrur o silahlar. ayrıca ünüformayla silah belndeyken en terso polis olaarak takılıp uniforma ustunde silah belnde yokken saga sola bakmadan koşa koşa evne giden poliste çok. bu da silahın cesaret verdgni olmaynca korku verdgnin kanıtı zaten. bu taciz tecavuz konularında biz bayanlarında bazı suçları var. onlarda şunlar. cekinme , utanma vs gibi. bagırın saldırın noluyosa olsun. silah yoksa tecavuze engel olmıycaz mı şimdi? çok derine girmeyen bıcak taşıyabilir bayanlar mesela. bir suru engel yolu bulunur tek yok silah degil ki.
- +1 yıl
Bak o konuda haklısın karşılıksız aşk cinayetlrrinide kadın değil çoğunlukla erkek isler benim fikrim ruhsatlı silah kullanılması ruhsat verilecek kişinin psikolojik tüm testlerden geçirilerek verilmesi yoksa kuru sıkıdan bozmalar çalıntı ve kaçak silah kullanılmasına karşıyım ayrıca kimse isteyerek tecavüze tacize uğramaz uğrayanların savunma yapmafıklarınımı düşünüyorsun tecavüz edemese bile yeltenip karsı koyduğu için öldüren onca yaratık var kadınların silahlanması silah olmasa bile kesici delici alet taşıması caydırıcı ve kurtarıcı olabilir zaten yargı önünde tecavüzcüler yeterli cezaya carptırılmıyor sahsım adına öyle bir durumda karsılasırsam canını alırdım
- +1 yıl
@özgedemirci95 ya tabii bakış açısı sen onu terch ederdin anlıyorum gunumuz koşullarında böyle şelern affını yapmak çok zor o kadar çok olyo ki insan başkası adına katil olmak istiyo nerdeyse. ayrca evet tabiki kimse isteyerek bu tacizi tecavuzu yaşamayo. ama işte diyorum ya hatalı yan susmak. yardım itmeyip susan dikkat çekmemeye çalışanda çok oluyo. tabi bıcak cekip tecavuz edende var . zor şeyler. ama silahta olsa bıçakta bence tecavuz henuz olmamışken sadece yaralamak en mantıklısı. elin sapığı için ömrümü hapiste geçiremem. onun dışında benim demek istedigim bu tip aletler cesaret verdgi iççin olur olmadık olaya çekeeriz belimizden o yuzden olmamalı diyorum. yoksa binlerce ciddi tehlikei durum ve gerekli noktalar var. ama işte bir kurşun oldumu yurek yiyo bizim millet. en azından benm tanıdığım herkes. o yuzden bence olmamalı. olanda kulanmayı bilsin. bir yumruk yedi diye silahı çıkarıp ateş eden var. olur mu öyle şey. dayak yerim daha iyi neden katil olıyım ben.
- +1 yıl
Bu bence yuedum insaninin asagilik kompleksli olmaaiyla alakali.
Yoksa Norvec'de de silah tasiyan adam var.
En İyi Cevaplar
Korkaklıktır
11 Yorumla
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. ABD'de silah sahibi olmak çok kolay. Eğer aracını bir trafik polisi durdurursa, çat diye arabanın camını açmaman veya arabadan pat diye ayrılmaman lazım. Ülke içerisinde ciddi bir paranoya var, bu da çok kişide silah bulunmasından kaynaklanıyor.
Birisi, kolayca edindiği silahlarla toplu katliamlar yapıyor, ertesi gün ilginç bir şekilde silah firmalarının hisse senetleri fırlıyor.
Silah taşımak korkaklıktır.15 Yorumla- +1 yıl
Tblisi ağam, seni pasif savunuculardan gördüm. İyi dersin hoş dersin. Hatta güzel dersin. Lakin laf ebeliğini ve halkın sevdiği türden edebiyatları bir kenara bırakıp gerçekci düşünmek gerekirse; senin gibiler pasif savunuculuğu savundukça birleri bunu fırsat bilip daha da silahlanıyor. Ha sakın beni yanlış anlama ben millete top yekün silahlanın mesajı vermiyorum. Benim anlamadığım bu pasif direniş saçmalığı.
- +1 yıl
Diyelim ki okuldan çıkan tertemiz bir Türk evladı bir sokak serserisi tarafından katlanılmaz şekilde taciz edildi. Eğer bu genç pasif bir direnişle ''Komiksiniz ya size gülüyorum sadece'' dese, sence bu barışcıl ve pasif yaklaşım gencimizi o itlerinn elinden kurtarır mı? Ya da o itler ''Resmen komik duruma düştük. Biz ne kepaze insanlarız. Bir an evvel kendimize çeki düzen verip adam olmalıyız'' derler mi? Cevabı biliyoruz değil mi? Burada mesele milletin silahlanıp silahlanmaması değil. O amerikan vatandaşlarının silah firmalarına kan kusturacak şekilde baskı yapmaması bir başka pasif direniş saçmalığı.
- +1 yıl
Topyekün beyaz sarayın önüne yığılıp ''Başkan ya bu silah satımını tamamen ortadan kaldırırsın ya da gelecek seçimde oyları unut'' demezlerse, saçma sapan oturma eylemleri saçma sapan kınama sözleri ve saçma sapan ölenlerin mezarına çiçek bırakma eylemleri hiç bir işe yaramaz. Yaramadığı gibi o silah satanlar taşşşak geçerler. Bilmem anlatabildim mi!
- +1 yıl
Ben anerikali biriyle gorustum bu meseleyi.
Okullardaki katliamlarin genclerin igrenc bir zihniyete terkedilip o raddeye gelmesi yuzunden tasandigini savunuyordu ve liberallerin herseyi silahlara attigini, dertlerinincan man olmadigini iddia ediyordu.
- bir restoran dusun. Kimsenin silahli olmadigi bir yeri mi soymaya kalkarlae, yoksa musterilerin cekip kafana silah dogrulttugu bir yeri mi soymaya kalkarlar
Demisti. Adamlara gore sokakta basina gelecek bir muzibette cekip dan diye vurabilmek senin hakkin karsi tarafi. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Aslında hakkın var. Senin söylediğin şey meselenin kökü. Bir film vardı. Senaryo fena değil, oyunculuk dandik, görsellik eh işte olan bir film. Ancak o filmin başında çok güzel bir diyalog geçiyordu. Eğitim bakanı gibi bir adam televizyonda konuşuyordu. Amerikan eğitim sisteminin nasıl çöktüğünü ve bunu kendilerinin yaptığını detaylı açıklıyordu. Son cümle şöyledi ''Sonuç olarak, bir nesli mahfettik''
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSilah bir aractir, uzerinden kisilik analizi yapilmaz.
Aslinda binlerce yillik bir insan davranisidir.
Silah tasimamak yeni biseydir daha cok.
Unutmayiniz, Sivas Katliami sirasinda Arif Sag silahini cekip onlerini kesmeye kalkanlardan birkacini vurmasaydi, orda daha cok adam olecekti00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Erkekliğine güvenmeyen aşağılık lağım faresi düzeyinde ki erkeklerin en büyük tutkusudur.. Ne teröristler gördüm yakalandığı zaman titreyen hüngür hüngür ağlayan ne mangalda kül bırakmayan ancak ilk mermi sesinde yere kapaklanıp korkudan kusan.. Erkek olmak özeldir önünde ki 3 fazla ile erkek olan oldukça fazla ama belinde silah olmayınca onu da kullanamaz..
30 YorumlaDiğer konusunda 782 cevap paylaştı. Silah tasimayi değil de bulundurmayi tasvip ediyorum ben şahsen.
Son çare de olsa bir güven veriyor bana Dünya' nın hali ortada.
Bireysel olarak tasimak cesaret değil. Silah ile yaralayana kadar yumruk var kötünün iyisi.
Silahsiz bir Dünya isterken bugün ne hale geldim :(10 Yorumla
+1 yılYaşama sitili ne ve ortama bağlı silah bulunduruyorum ama yanımda tasimiyorum işimiz gereği gelen giden insanlar değişik mesleklere sahip bide çek senet evrak işlerinden dolayı bulunduruyorum ama bir pastanede calissaydim kesinlikle isim olmazdı silahla
10 YorumlaNe sebeple taşıdığının bir önemi yok. Önemli olan (Gandalf'ın da dediği gibi) ne zaman kullanacağını bilmek. asdf
12 Yorumla- +1 yıl
Geçen akşam ergen bir delikanlı eline silah almış havaya ateş ediyor. Polisi aradım, geldi ve bunun silahını alıp, karakola götüreceği sırada, altına kaçıracak derecede korkmuş ve ağlıyordu. İçimden dedim be hıyar, az önce millete hava yapıyordun, delikanlılık gösterisi yapıyordun. Polis kelepçeyi takınca neden bu kadar korktun, kaldıramayacağın yükün altına neden girdin?
+1 yılİkiside değil
Bu devirde sebepsiz cinayetler adam yaralamalar cok
Kendini koruman gerektiğini düşünüyorum14 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle değil.
- +1 yıl
Amcamı kaybettim ben
- +1 yıl
Amcan silah taşır mıydı?
- +1 yıl
Hayır amcamı vurdular bir arkadaşının borcu uğruna
Gelenektir. Karadenizde ezelden beri her evde silah bulunurdu, Egede da mahlukları korkutmak için kullanıyorlar silahı.
Silah olmazsa ya bıçak taşırlar ya sopayı saklarlar. Erkek milleti bu konuda tuhaf. Bana göre Ortaçağ onlara göre gerekli bir cisim. Etrafında dalaşan çok belki, bazı mahalleler gerçekten ghetto gibi bu yüzden ihtiyaç duyuyorlar ya maganda gibi insanlar var korku yayılmak için yaparlar.10 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. korkaklık.
6 yaşımdan bu yana dövüş sporlarıyla uğraşıyorum.
ne zaman bir kavga dövüş olayı yaşasam hep bir sopa , bir bıçak karşıma çıkıyor.
sinir olduğum bir durum , ve olurda bir gün kaçabileceğim bir ortam yoksa , vurulsam da bıçaklansam da , bunu yapanı sağ çıkarmam ordan. ibret olsun diye de parmaklarından çenesine burnuna kadar kırmadık kemik bırakmam..00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSilah taşımak cesaretli olmak değildir ama silah kullanırken insan kendisini havalı hissediyor çünkü elindeki şey ile istediğin kişiyi seçip öldürme gücüne sahip oluyorsun fakat bu tamamen fantastik bir şey çünkü gerçekte kimse kimseyi öldürme hakkına sahip değildir.
Cesur olmak hakkını arayabilmek nerede nasıl davranacağını bilmek ile olur.00 Yorumla At avrat silah niye demis atalarmz korkak miymis :D
12 Yorumla- +1 yıl
Beni engellemişsin... Vedasız gitmeleri seviyorsun demek ki. Nasıl oldu da yazdın?
Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Silah tasimak cok agir yuku vardir herseye hazirlikli olmak lazim gelir kisacasi hep pisligin belanin icinde olursun korkak insan işidir silah tasimak ya oldurulursun ya öldürür sun ben silaha karşıyım
10 YorumlaDiğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Beylik tabancası dışındakiler boş. Silah savunma ve gücün göstergesidir. yetkisi dışında hava için göstermelik taşıyan polislerle kıroların beline taktığı silah kuru sıkı gibi koftur.
10 Yorumla
+1 yılİş için bende kullanacağım okul bitince. Sivil hayatımda kullanmadığım için bilemiyorum ama erkekler ego için taşıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay fastan bey sizde mi silah taşıyorsunuz yoksa :D
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardon detayı okumadan yorum yapmısım 😂😂
- +1 yıl
Bunu hep yapıyorsun :)
Hava atmak serserilik dışında hem sorumluluktur hem hakkını koruyamayan ülkenin kanununu kendi iradenle sağlamaktır. Silahlanmaya karşı değilim. Herkes ettiğini bulsun.
04 YorumlaTrafikte kavga edip o hışımla adam öldürmek?
- +1 yıl
Silahı taşımanın sorumluluğunu bilmeli herkes. O silahı haksız yere sırf canı istediği için sıkıyorsa karşı tarafı korkutmaya alışmış biriyse hiç tereddütsüz etraftaki diğer silahlı kimseler tarafından masum bir insan ölmesin diye kurşuna dizilmeli. Kanunen nefsi müdafaa sayılmalı bu durumlar.
- +1 yıl
Psikolojinden şüphem var.
+1 yılSilah taşımanın nasıl hissettirdigini bilmiyorum ama ben taşımak isterdim. Silah ya da silah yerine geöexek şeyler çantamda biber gazı ve kelebek bulunur ne olur ne olmaz. Koruma amaçlı
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsana güven veriyordur muhtemel.. güç demek silah ama doğrumu tartışılır.
10 Yorumla - Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de seviyorum kullanıom ama tasimiom silah cesurluk araci diil bana göre
10 Yorumla
+1 yılSilah bence bir gereç çünkü ezleden beri bu böyle gelmiş ama kullanmasını bilen ellerde bulunmalı.
Aynı şekil araba içinde geçerli.10 Yorumla- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılCesurlukmudur degilmidir bilmiyorum yillardir silah tasirim bena sonradan kattigi bir cesaret yoktur fakat insani daha temkinli yaptigi birgercektir ben boyle dusunuyorum
00 Yorumla - Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre. Dağda yaşıyorsam kendini korumaktır. Taşımamak aptallıktır. Şehirde trafikte magandalık yapıyorsam şerefsizliktir.
20 Yorumla Eyvallah haklısın ama ben mecburen taşımam zorundayım yani diğerlerini bilemem
111 Yorumla- +1 yıl
Şöyle bir profil ve kapak fotona baktım da... Elde tespih, dar paça pantolon, rugan ayakkabı, siyah kravat ve ceket, kapak fotosunda tofaş bozuntusu döküntü bmw ve verdiğin cevap ile tam da sorumda tarif ettiğim insan tipisin... Klasik köy maganadası.
- +1 yıl
Yok kardeş hiç köyde yaşamadım bir. İkincisi maganda değilim. Üçüncüsü üslübunu düzgün takın konuşmasını öğren senin o dediğin takım senin bir yıllık maaşın Ve laf ettiğin BMW de döküntü değil ömründe asla alamayacağın 250 milyarlık 360 beygir lik Türkiye’de sadece 15 adet olan özel seri. Ayrıca Tofaş hiç binmedim. O insanları da küçümseyecek kadar küçük birine benziyon ve beyin nöronları çok az çalışan klasik göbekli tipik Türk erkeğinden başka ne bekleyebilirsin ki zaten adam adam olan önce neden taşıdığımızı sorardı. Ki sende öyle bir kapasite göremedim. Senin gibi şahıslar gerçek hayatta bizim asla dengimiz değil yanlış Anlama senin konuştuklarına karşı bu şekilde konuştum yoksa senin gibi eğitimsiz ve seviyesiz değilim hamdolsun Rabbime
- +1 yıl
Arabanın fiyatı 250 milyar... Takım benim 1 yıllık maaşım.. Tofaşa hiç binmemiş.. Eğitim ve seviyesizlik... Bu cümleler doğru tespit yaptığımın göstergesi :D
- +1 yıl
Senin konuşmana karşı yapılabillecek en güzel hitap şekli. Evet aynen öyle insanları tanımadan yargılama seviyeni bozma profil resmini kendin gördün fazla yorum yapma istersen biz kendimizi başkasıymış gibi göstermeyiz. Evet Tofaş a binmedim ama bineni de küçümsenen herkes gücü yettiği şeyi alır. Senin değer in profilde gördüğün kara meleğin bir lastiği kadar değil be
- +1 yıl
Mevzu aslında sen değildin ama böyle bir soruya, ideal örnek olarak gelmiş olmandan dolayı kendimi şanslı hissediyorum... Bakın arkadaşlar işte bu tipleri anlatmak istiyordum dedim sayende. :) Neyse noktayı koyalım... Ben o ceketi sana giydirenlerdenim ;)
- +1 yıl
Bak yaaa... Yine saçmaladı... :) Türk devleti dedi. . :D
- +1 yıl
Bitti gözüm bu mantık bitti... İnsanlar toplum artık bu mantıktaki insanlar için bize pislik bulaşmasın diye uzak duruyor.. Yoksa eline silah alan herkes delikanlıyım diye geçinir ve her isteyen adamı pipisinden vurmayı bilir. Yani o silah senin cesaretin, zekan ve ya dürüstlüğün değil, korkaklığın, aciz ve zavallı oluşunu gösteriyor. Çünkü o olmazsa hiçbir şey oluyorsun.
- +1 yıl
Kardeş yanlış Anlama ama sen ya şizofreni sin. ya da çok cahilsin ben seni Yüce Allah’ıma emanet ediyorum sen hala hakaret peşindesin lan aslanım beni kendi seviyene düşürme Eyvallah dedikçe çirkinleşiyorsun Aslan’ım nasıl bir beynin var bilmiyorsun lan illa burda söyliyelimmi ne için taşıdığımızı adam ol aslanım adam defol git yazma lan yorum kaç defa insan gibi konuştum anlayacak kapasite Yok sende
+1 yılSilah taşımak kimisi için güçlü olmaktır, kimisi için korkaklıktır, kimisi için bu zamana göre temkinli olmaktır.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. ya sen hep soru bitince mi bana davet gönderiyorsun?
ya da vurgulamak istediğin bir şey var da ben mi algılayamadım.00 YorumlaDiğer konusunda 858 cevap paylaştı. Silah taşımak düşmana karşı mudahafa evde namus koruma dir abim korkaklık değildir hani silah taşımak iyidir
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılBireysel silahlanmaya karşıyım taşımaya karşıyım işim olmaz cahillik işidir bir anlık sinirle herşey olabiliyor hayatta
10 Yorumla - Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen hiç silahsız , bicaksiz iken kavga ettim mi 7 kişi ile?
02 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç kavga edecek duruma düşmedim.
- +1 yıl
Hım 🤔
Bir bıçak 7 kardeşten iyidir derler
Diğer konusunda 478 cevap paylaştı. Kendini güvene almaktır. Tabi irade sahibi iseniz 🤦🏻♀️
10 YorumlaKorkaklık. Aklınla yüreğinle çözemeyeciğini bildiğin için somut birşey taşıma gereği duyarlar...
00 YorumlaDiğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Korkacak biseyi olan insan silah tasir emniyet gucleri haricinde silah tasima ruhsati verilmemesi taraftariyim
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKorkaklıktır kendi gücüne güvenemeyen silah taşır yani aslında tırsmak :)
00 Yorumla
+1 yılSilah tasimak ben tehlikeliyim her an herseyi yapabilirim benden korkun demektir.
00 YorumlaYalancı cesurlar silah taşır bunuda "cesaret" olarak anlatırlar, çünkü korkaklar silahı zaten istemezler. Halbu ki zekâda bir cesarettir.
00 YorumlaSilahlanma bilinçsizce olursa tehlikedir. Bu ülkede zor bu..
00 Yorumla
+1 yılSilah tasimak yanlis biseydir. Ne guclu yapar ne korkak.
01 Yorumla- +1 yıl
Kisaca kekoluk
Gizli Üye(36-45)+1 yılhobi amaçlı taşıdığım çok olmuştur. aslada kullanma gereği duymadım.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkorkaklıkla alakası yoktur.
Cevap sahibi+1 yılher silah taşıyan korkak olmaz aksine daha cesur olur.
- +1 yıl
Neden?
Cevap sahibi+1 yılsilah taşıyan her insana potansiyel suçlu gibi bakmanız düşündürücü bence.
iyi geceler.- +1 yıl
Soru, silah taşıyanın neden daha cesur olduğu... Son yazdığın başka bir konu.
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAraçta Sehir halindeyden taşıyoruz onun hariçi taşımıyoruz
00 Yorumla
+1 yılEn güçlü silah akıldır.
10 YorumlaNeden taşıdığına bağlı
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Korkaklıktan başka bişey değil
10 Yorumla
+1 yılMemlekete eli silah değil kalem tutan insan lazım.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her zaman üzerimde görev gereği
10 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u +1 yılCesur adam silah tasımaz ıstısna harıcı
00 Yorumla
+1 yılNerde ne amaçla taşıdığına bağlı
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendine güvenmemekle ilgili bence
00 Yorumla
+1 yılkimse tabancanın tüfeğinden daha hızlı olamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
öff mermisinden
+1 yılBence ihtiyaçtır
20 YorumlaHobidir
10 YorumlaCahilliktir
10 Yorumla
+1 yılkorkak olmaktır.
10 Yorumla
+1 yılkorkaklıktır bence
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhem güç hem korkaklık.
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKorkaklık
10 Yorumla
+1 yılCesaret hiç taşımamaktır
00 YorumlaNe icin tasidina bagli
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılcahilliktir
10 Yorumla Ben bicak tasiyom
10 Yorumla- Diğer konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılKorkaklıktır
10 Yorumla
+1 yılKorkakliktir
10 Yorumla- Diğer konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkaklıktır
00 Yorumla Cesarettir bence
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler