Erkekler, Hocanın bir anda görüldü atması?

beden hocamla biz assinda çok iyiydik o her zaman bende didişmeyi bende onla didişmeyi severim ikimizde birbirimize bulasiriz yani sorum şuki gecen mac yaptik fener Galata maci o hep beni tuttu bende onu tuttum iste mac falan yaptik fener aldi bu galasarayliydi sevindim falan hocayi yendim diye hocanin dizinde bir sorun varmiş kosmamasi gerekiyomus bende biraz dalga geçtim Galatasaray alamaz falan diye hirs yaptirdim adama adam koştu ama ben hastaligini bilmiyodum bilseydim almaya calismazdim bile neyse hoca ogunden sonra bir hafta gelmedi bende mesaj attim hocam hastaymissiniz geçmiş olsun falan diye saol cerencim yazmis sonra iki gün sonra gene yazdim gene atti cevap dedim keşke kendinizi maçta zorlamasaydiniz oda zorlasaydim alirdik maci zorlamadim yazmis gülücük koymuş beni sinir etmek amaci ondan bende yazdimki hocam hala bunu diyosunuzya birsey demiyorum yazdim kess hadi sporuna git ben bir haftadir göremiyorum zaten demiş bu arada ayni spor yerine gidiyoz dundeokuldakiler hoca ameliyat olmuş dediler bende hocaya yazdjmki hocam ameliyat olmuşsunuz şimdi daha iyi misiniz oda ameliyat olmadim persembe dönüyorum okula yazmis bendeHocam 9 kuzuncu siniflar gokceye öyle demiste ben de sasirdim daha iyiyim demistiniz gecen dedim bir anda gene tetikledimi 😊 çok sevindim perşembe donmenize 😄 bidahakine dikkatli olun zaten bir daha mac yapalim diye tutturmucam yazdim bana görüldü atmmis normalde hicboyle yapmazdi neden görüldü atti acaba tahminleriniz neler
Erkekler, Hocanın bir anda görüldü atması?