Tozluk denilmiyor mu onlara ben oyle diye biliyorum ama bak oturduğum apartmanda da var bu mermer hem altta hem üstte var ama genelde sadece basamak. kısmında oluyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 713 cevap paylaştı.
Görsel paradokslari severim ama burada bir açık var. Kedinin sırtı gözüküyor buda kedinin aşağı indiğini gösterir. eger yukarı çıksa, bu açıdan bir çekimle kedinin sırtını görmek imkansız olurdu.
Dikkat edersen asağı iniyor gibi baktığında sanki aşağıdan cekilmiş gibi.. ama yukarı dogru cıktıgında ise yukarıdan cekilmiş gibi oluyor o yüzfen her ikisindede sırtının gorunmesi normal
basamaklara yerleştirilen kaplama malzemesinde çıkıntı yapılır bunun sebebi merdivenden çıkarken ayakların merdivene çarpmasını engellemek ve kazalara engel olmaktır burda da çıkıntıları görüyoruz net olarak ondan dolayı aşağı iniyor ayrıca basamak yüzeyi bu kadar küçük olmaz görünen yüzeyler Rıht olarak tanımlanır ve üçüncüsü süpürgeliklerin basamak kenarına yapıldığı bariz belli bir şey
aşağğıya iniyor kedinin pati açısından belli kediler tırmanırken farklı pozisyon alırlar artı basamakların dudak paylarından da belli oluyor ki fotograf merdivenlerin aşşağı kadrajından çekilmiş
Kedi aşağı iniyor. Yukarı çıkan bir kedi böyle rahat olmaz. Biraz zorlanır yani beslediğim için biliyorum. Ve merdiven de çıkıntılar var bu da demek oluyor ki aşağı iniyor
Evet kekdkdk bende sadece gölgesine bakarak asagı iniyor die tahminde bulundum cnku arka gölge gorunmuyor ön tarafta gorunupe yani ısık yukardan vuruyor die bir salladım fakat alaka yok kdkdksksm
Alışveriş & Hediyeler konusunda 515 cevap paylaştı.
aşağı. d duvara düşen merdiven gölgelerinden kedinin pozisyonundan bile her şey belli :D siyah beyaz diye merdivenin renginden ve deseninden ötürü yukarı çıkıyormuş gibi gözüküyor
En İyi Cevaplar