Bugünden sonra et yemeyi bırakanlar var mı?

Kimi bir kaç gün, kimi bir ömür yemeyecek artık. Var mı burda da?
Artık et kesinlikle yemiyorum! Kesin!
Çok kötü oldum bugün :( bir kaç gün yemem gibi
Banane onlar hayvan, acı çekecek tabi. Ben insanım, bu dünyanın efendisiyim, gezegenin içine ederim asdfg
Onu gördüğüm zaman, dilim neden tutulur?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
link

link

Şu an belki en fazla 2000 kişi vardır da hayvansal ürün tüketmeyen insanlar var ve eylemler yapabiliyorlar böyle. Nasıl 10 sene önce eşcinsel hareketlerine tiksinç bakılırken şimdi yüzlerce kişiyle yürüdüler. Hayvan özgürlüğü hareketi de böyel büyüyecektir bir iki seneye. Sizin de doğru tarafta yerinizi almanız dileğiyle..
Güncellemeler
+1 yıl
link vahşet o kadar meşrulaşmış ki, gözünü kırpmadan sorgulayamadan yiyen insanlar var. İnsanın kendisi de bir hayvan, kendisi gibi eli gözü kuılağı olan bir şeyi yiyebiliyor. Hem de zararları olduğu bilinen bir şey.
Güncellemeler
+1 yıl
Protagoras :

Ey Insanlar,Günahkar Besinlerle Bedenlerinizin Kutsallığını Kirletmey Bir Son Verin.

Ekinlerimiz Var ,Dallarda Bütün Ağırlıklarıyla Sarkan Elmalarımız Var;Bağlarda Olgun Üzümlerimiz Var;Kimileri Ateşte De Pişirilebilen Lezzetli Bitkilerimiz Ve Otlerımız Var.

Sütten Mahrum Değilsiniz;Kekik Çiçeklerinin Üzerindeki Hoş Kokulu Baldan Da.Dünya,Sonsuz Zenginliği Ve Cömertliğiyle ,Bütün Ihtiyaçlarınızı Fazlasıyla Karşılar Ve Öldürmeye Yada Kan Dökmeye GerekYok
Bugünden sonra et yemeyi bırakanlar var mı?