Görenin dibi düşer xD Birde arabaların sık geçtiği yerde giyme mazallah kazaya sebebiyet verirsin xD abi bu ne ya bayıldım lan buna marka filan ismi ne bunun kesinlikle evlenince karıma bundan aldırmalıyım iyi fantazi olur bundan xD
Fantezi çorabı nedir arkadaş:D Ne kadar yobaz kafalar. Çoraba fantezisi olan biri bütün çoraplara eşit sayılır. İlle böye model bir şey olmasına gerek yok. Ama nacizane tavsiem bu kafaların arasına bu çorapla girme:)
zaten bu şekilde giyemezsin o cesaret ister ama etekle, kısa paça pantolonla flan rahat giyersin... çok da seksi durur... çıkarttığında daha seksi durur..
Arkadaş Türk erkegiyle ne alakasi var... Dunyanin neresinde bunu giyip cikarsan laf atarlar biraz gercekci olalim. Ha beni ilgilendirmez ama laf atarlar rahatsiz olursun.
Bacı burada hergün başka kızla çıkan artık rahatlamış erkekler giyilir vs diyecek fakat giyme cidden bak ayıp e-5 de giyilen şeyler ne zaman moda oldu cidden anlamıyorum.
Bunu giymek isteyen zaten istemiyorum dese yalan söylemiş olur. Ama skmelerini istiyorsan illa böyle bişey giymene gerek yok istemen yeterli ben bile severim 😄
En İyi Cevaplar