Diğer Otelde emniyete gönderilen bilgilerde kimin kiminle kaldığı gönderilir mi? GBT kaydına bakıldığında otel kaydı nasıl görülür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor otelde kız arkadaşım ile kaldım , ve abisi polis , otelde kimin ile kaldığı görülür mü , yoksa sadece şu otel şu numarada gibimi gözükür Güncellemeler+1 yıl gbt hakkında Otelde emniyete gönderilen bilgilerde kimin kiminle kaldığı gönderilir mi? GBT kaydına bakıldığında otel kaydı nasıl görülür? Cevapla Numara Soruları Otel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl tabi tabi kız arkadaşındır görülmez gbt merak etme tabi aranmıyorsan? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl GBT de kaldığın kişi görülmez dimi , çok önemli ya da nasıl kesin bilgiye ulaşabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimse o kadar araştırmaz merak etmeya çok takılmışın Yorumla Soran +1 yıl GBT çıkar diye söyleniyor ve evet erkek arkadaşımla kaldım korkuyorum Yorumla
AntiKürTürk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Evetr 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet derken gbt kaydın da kiminle kaldığı görülür mü yani Yorumla AntiKürTürk +1 yıl Tabikii bir de polislerin çok yetkisi var o olmazsa bile çevresi var kaçışı yok yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tabi tabi kız arkadaşındır görülmez gbt merak etme tabi aranmıyorsan?
GBT de kaldığın kişi görülmez dimi , çok önemli ya da nasıl kesin bilgiye ulaşabilirim
kimse o kadar araştırmaz merak etmeya çok takılmışın
GBT çıkar diye söyleniyor ve evet erkek arkadaşımla kaldım korkuyorum
Evetr
Evet derken gbt kaydın da kiminle kaldığı görülür mü yani
Tabikii bir de polislerin çok yetkisi var o olmazsa bile çevresi var kaçışı yok yani