Vallahi büyük konuşmayaym ama illa bir yabancı kızla evlenecem kadın doğruyu söylemiş. . Bizimkiler onu beğenmem bunu beğenmem deyip evde kalıyorlar. . haksız mı? Haksızmym?
Bı yürüsun gitsinler Giymişler bostan korkuluğu gibi çarşafı Suratında tülbent sanki size kaldı bizim erkekler 50kg makyaj Zart zurt çocuk doğurup kenar köşeyi doldursunlar Suriye kadında bokum çok boş konuşmuş Türklerin içinde yaşıyor kadınlarımıza hakaret geliyor bokumuzu yesin emi
Ya yürüsün gitsinler İt gibi geziyolar srtüyolar dışarlarda Leş gibi ter kokuyorlar Doğurup doğurup atıyorlar bir makyaj yapıyo o kaş kalemini yüzüne komple dürmüş bu mu bakım Allah aşkına?
Allahtan türkiyede yaşamıyorum. . Türkiyeye geldiğimde otobüse bindim kezbanin biri oturdu yanıma bak yalan söylüyorsam afrika geçsin üstümden. kızın koltuk altı ter kokusuna dayanamadım. Kalktım ayakta gittim 😂 bakın lan kendinize biraz eşlerinize erkekliğini hissettirin!
Ter kokanları savunacak halim yok Ter kokanlardan ben de nefret ediyorum özellikle yaz aylarında kadını erkeği yok bunun iğrenç bir şey ama Suriyeliler daha iğtenç sevmem onları.
En İyi Cevaplar