Baba Parası Yiyememek?

Baylar bayanlar başlıktanda anlaşılacağı gibi mevzu baba parası amaa sizin düşündüğünüz gibi baba parası değil mevzu tamamen şu baba parası yiyememek evet babamın parası var oto kiralama şirketi var ve 43 tane arabası var şahsi bindiği araçlar hariç peki bunun sana ne faydası var diye sorun cevap veriyim karnımı doyurmaktan dershane paramı ödemekten başka hiçbir faydası yok 19 yaşındayım geçtim arabam olmasını ulan ehliyetim bile yok dusunuyorum dershaneyi bırakıp okumayıp babamın yanında kalıyım lan dükkana gidiyorum 4 çalışan var ama babamın çaylarını ben veriyorum araba yıkıyorum ilerde ne yapacağıma dair şüphelerim var kafam rahat degil gelecege dair bişeyler söyleyip icimide rahatlatmıyo kötüde olsa bisey dese de bende kendi Ekmeğimi nasıl kazanırım düşüncesiyle bişeyler yapsam yok onu da demiyo konuşuyum desem 2. dakkadan kavga etmeye başlıyoz biseyde söyleyemiyorum dershane gidiyorum üniversiteye hazırlanıyorum belki bir umut bişeylere imkan verir diye deneme sınavlarında dershanede hep ilk 10 dayım lan söylüyom adam iyi bile demiyo ya bir de tek çocuğum cıldırıyom napıyım bir fikir verin
Baba Parası Yiyememek?