Sorum şu; örneğin bir kadın şort, bikini veya dekolte ile instagram hesabı üzerinde fotoğraflar paylaşır fakat hiç aykırı görünmez hatta çok havalı görünür fakat bazı kadınlar aynı derece dekolte veya diğer kadınlar gibi bikinili fotoğraf paykaltıkları halde bu neden onlara -tabiri caizse- ucuz bir kadın görünümü verir? Örneğin;
Üstteki kadına üzerindeki bikini yakışıyorken neden aynı bikini alttaki kadına ucuz bir kadın görünümü veriyor? “Balıketli olduğu için” diye cevap vereceğinizi tahmin edebiyorum. O zaman balıketli kadınların bu tür kıyafetleri giyinme hakları yok mu? Giyim konusuna daha mı çok dikkat etmeliler?
Bazı kadınlar ucuz görünürken neden bazıları havalı görünüyor?
İkisi de görüntü kirliliği ama alttaki daha çok, şöyle ki üstteki belli spor yapmış vücudu kaslı ve yemesine içmesine dikkat etmiş. Alttakiyse resmen ben o.. yum demiş. İkisi de hoş değil ama alttaki kilosuna uymayacak ve çirkin duracak kıyafeti giymiş bundan ucuz görünüyor
Bnce o tamamen karakter ve kisilik meselesi neden dersen bazi kadinlar veya insanlar hami yetenek gbi bisey bu hersy yakisir ama aynisi sen al yakismaz bu nu bnde cozemedim
En İyi Cevaplar