Tamam insanda kıl olurda ama ben traş olunması taraftarıyım ama kısa konuşmalı olursam ben beğenmiyorum ama “ayy çok iğrençç” diye de aşağılamam kendi kararı bana ilgilenmemek düşer.
Çk garip ama bir erkeği begenmem için şişman olması lazm boyuda uzun olrsa iyi olr mümkünse esmer olsn :) kas filan olmasın ama onu bunu bilmemde burak özcivit benm olsa daha ne isterimki
1. Olmus adami 2 dakkada maymun yaptiniz. Adam cani istedimi keser bukadar abartcak bisey yok sende 2 sene bacak kıllarını kesme sonra fotografini at bakalim hanginiz daha igrenc
Ya ister ülkesinin birincisi olsun ister dünya birincisi bana ne ben beğenmemişim ya nemli olan o. Beğenen alsın. Kızların bir lafı vardır 10 tane şeyim olsa birini vermem aynen o tip bir erkek. Zaten manken erkeklerin çoğu ibneye benziyo çoğu da eşcinseldir
Lan size begendirmeye çalisanmu var adama maymun felan deme hakkiniz yok sadece. Arkadasim güzel kardeşim felan da degilim istersen gel bigun yanima kanitliyim ;)
Lan size begendirmeye çalisanmu var adama maymun felan deme hakkiniz yok sadece. Arkadasim güzel kardeşim ibbnne felan da degilim istersen gel bigun yanima kanitliyim 😉
En İyi Cevaplar