Bunun bir belli saati de yok ne zaman baksam ya bir kaç dakika önce ya da baktığımda çevrimiçi :/ bekledim az önce yarım saat sonra çıktı wp den :( sordum hayatında biriside yokmuş :/ inanmalı mıyım sizce? kızlar siz arkadaşlarınızla öyle uzun sürekli konuşur musunuz? bana pek mantıklı gelmiyor da? işin garip tarafı tahmin edeceğiniz üzere bu kızdan hoşlanıyorum sevdiğimi söyledim başta şaşırdı falan ben arada derede kaldım birlikte olmak konusunda oda benden etkilendi tabi şimdi tekrar filizlendi bu kez istiyorum bu kızı :d arada çok nadir konuşuyoruz işin garip tarafına gelirsek wpden görüntülü arıyor beni sonra özür diliyor :d rahat bir 5 kere aramıştır 1 hafta içersinde o kadar çaresiz kaldım ki napıcam bilemedim akıl verin bana kızlar nolurr kljdfklsl
Cevabın nedir?
Kız arkadaşları la dedi kötü yapıyor dur okul daki kızlar da gurup kurmuştur çevresi geniştir sacmalma canım seni aldaticak hali yok ya djdjd
0123 Yorumla
Soran+1 yılçok koyar ama ya :/ ciddimi diyorsun şaka mı yapıyorsun
Soran+1 yılhaklısında saatlerce ne konuşuyorsunuz öyle :D ya bide bişey daha sorcam sana zahmet :d kız o kadar garip geliyor ki bana sanki aramız çok kötü mesaj atmışım zorla cevaplıyor :D yani yeri geliyor o yazıyor ama hala aynı :D ne bir smile ne bir ilgi :D ama reelde öyle değil hatun bambaşka <3
- +1 yıl
Gecerkle yazı bir olmaz ki sevdiğim insanla yazarak konuşmayı ben de sevmem geçerk te olucak hissedicem gülüşü filan gorucem yani emjoy lar filan yapmacik ve saçma geliyor dur ona o yüzden yanında geldiği zaman iyi se sana karşı iyi davraniyo sa ve senle ilgili se kafa takma mesajlasma işini
Soran+1 yılbuluşalım diyorum abim babam var omas diyor :D ne diyim ben buna :D
Soran+1 yılikimizde 18 sınavları vardı başka şehirde üni okuyor ailemi özledim falan dedi sınavları olduğu için biraz strese binmiş korkuyordu sınavlarım kötü geçecek diye gün içerisinde 3 defa napıyorsun ne ediyorsun sınavların nasıl geçti tarzında mesaj attım bana bunaltıyormuşum gibi geldi sence nasıl olmalı rahatsızlık düzeyim :D ya kızlarla nasıl konuşmam gerektiğini bilirim nerde ne konuşulacağınıda ama şu kız bana acemilik yaptırıyor :D
Soran+1 yılanladım düşünmüştüm bunu bana niye kargo gönderdin benden habersiz gibisinden tepki gösterirse diye biraz ürktüm doğrusu :d
Soran+1 yılailesinden baya çekiniyor :/
Soran+1 yılbulunduğu yerin yakınındaki kargo şubesine yollasam paketi o gidip alabilir aslında
Soran+1 yılönce nerde kaldığını öğrenmeliyim yani hangi yurtta :D tamamdır yapıcam bunu :D
Soran+1 yılilgi alanlarını pek bilmiyorum dediğim gibi kızla pek konuşamadım da sence nasıl bir hediye göndermeliyim ufak bir şey olması lazım
Soran+1 yılonu yapabileceğimi sanmıyorum yani bana ters öyle sevdiğimin kızın yakın arkadaşıyla arkadaş olmak daha doğrusu bir kızla arkadaş olmak :d
Soran+1 yılsana sevdiğin adam hediye gönderecek olsa paketin içinden ne çıkmasını isterdin?
Soran+1 yılanladım kız kapalı bu arada başka ne olabilir bir fikrin var mı acaba
Soran+1 yılteşekkür ederim çok sağol
Soran+1 yıltam kapalı :D hatta isterim çarşaf giysin :D renk de bende kararsız kaldım bazen bakıyorum tamamen siyah bazende rengarenk :D siyah alıyım ben dikkat çekmesin :D bir şal olabilir ya da eldiven atkı tarzında bir şey alayım havalar soğuk üşümesin canım ciğerim :D
Soran+1 yıleldiven atkı şapka çok mu kaçar acaba :D
Soran+1 yılaz önce iyi geceler mesajı attım :D onu düşündüğümü belli etmek istedim :D oda sağolsun iyi geceler olarak geri dönüş yaptı :D çoğu kez böyle yapıyorum sence rahatsız edici mi bu :D
Soran+1 yıleldiven almaya karar verdim :D sadece eldiven mi olsun yoksa yanına küçük bir çikolata ergence mi kaçar :D
Soran+1 yıloooo sen naptın ya :D kırk yılda bir emoji atıyor elim ayağım titriyor :AS:FSD:FDSF
Soran+1 yılben çok yanlış bir kişiye danışıyorum galiba jdsklfds kızı dinden imandan çıkaracak :D hem bu aşk otada konar şeye de neyse hatunuma laf ettirmem sdşklfşds eldiven ve şal alcam ah şu çektiğim çileyi bir bilse :D daha bunları alıp paketleyip kargoluycam ondan önce kaldığı yurdu öğrenip en yakın kargo şubesine göndermem gerekiyor
Soran+1 yılçoğu kızda aynı etkiyi yapıyor bodozlama çikolata kaplı kutu değil de küçük bir çikolata koysam damakta tadı bıraksa yeterli bence arkamdan cimri demez inşallah :D
Soran+1 yılşu an çalıştığım yer sık seyahat yapıyor çıkmıyor ki okuduğu memlekete :D rahat rahat görüşürdüm onunla :(
Soran+1 yılkız diyorum kapalı diyorum çarşaf diyorum din iman diyorum pembe şarap koy diyorsun klasjdlasd yanına da kırık kadeh koyim kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım anlamında neyse banada kafa yaptırdın yatıyom ben ya saat kaç olmuş
Soran+1 yılo kavram geniş bir kavram kapalıyım diyip bana göre çıplak olan çok insan var dediğinden bir şey anlamadım okusana ne yazdın sen fkldsjfd uyu sen uyu :D
Soran+1 yıl18 yaşında değil misin ne şarabı yahu :D gel dön kardeşim zaman geçiyor gel tövbe et :D
Soran+1 yılsonuna kadar hak veriyorum kafasındaki bez parçasını alsa daha az dikkat çekecek haberi yok aslında olanında var işine geliyor malum baş örtülü kadınlar bazı insanlarda daha fazla istek uyandırdığı için bunu kullanıp ticarete döken eskort çok
Soran+1 yılyaşın genç öğrenirsin inşallah Allahım hidayet verir hepimize :D
Soran+1 yılneyse sağolasın saat geç oldu harbiden tabi yarın işe gidecek olan sen değilsin :D arada rahatsız edebilirim şarap önermemek kaydıyla :D hadi iyi geceler :)
Soran+1 yılBu kız benimle niye küs gibi konuşuyor ya :( normal mi sence mesajları atcam
Soran+1 yıl[08/11 17:01] Ben: Napıyorsun nasılsın
[08/11 17:23] O: iyiyim yemek yicem sen nasılsın napıyorsun
[08/11 17:24] Ben: Bende işten çıktım eve gidiyorum iyiyim hamd olsun sınavın var miydi bugün bilerek yazmadım rahatsiz etmek istemedim
[08/11 17:25] O: teşekkür ederim
[08/11 17:25] O: ewt vardı ama iyi geçti
[08/11 17:25] Ben: Kaç tane kaldı bir bitmedi :d
[08/11 17:25] Ben: Çok şükür :)
[08/11 17:26] O: yarın 2 sınav var onlar son bitti
[08/11 17:26] Ben: Sonunda kurtuluyorsun şu sitresten :) eve ne zaman donuyorsun
[08/11 17:27] O: cumartesi
[08/11 17:27] Ben: Ne kadar duracaksın
[08/11 17:27] O: 1 hafta
[08/11 17:28] Ben: İyiymiş :)
[08/11 17:28] O: aynen
Soran+1 yılSanki o teşekkür rahatsız oluyorum yazma anlamında mı
Soran+1 yılbir problem olmadığından emin misin diye yazdım cevap bekliyorum
Soran+1 yılBenimde moralimi bozuyor ya :d
Soran+1 yıl1- inşallah öyledir
2-deme öyle üzülüyorum :(
3-bu kız hep böyle omur boyu özel gün mu olur
4-bende :(
Soran+1 yılSeviyorum güveniyorum da sorun sadece anlamıyorum
Soran+1 yılNoldu falan dedi bende sezdim öyle falan dedim
Soran+1 yılyorgunum ya o yüzdendir
Soran+1 yılYazmış
Soran+1 yılHaklısın ya yor yor nereye kadar
Soran+1 yılSürekli böyle numarasını aldığımda guluyordu yazdım böyle soğuk soğuk yazdı noluyor falan dedim yani
Soran+1 yılİşte arada soruyorum da bu netligi beni bitiriyor bir şey soruyorum cevap veriyor bitiyor
Soran+1 yılMoralimi bozdu akşam akşam
Soran+1 yılHay nerden sevdim ben bunu ya
Soran+1 yılYazmiycam diyorum o yazsin diyorum gidip yazıyorum en fazla arıyor oda yanlışlıkla oluyor beni mi siniyor ne
Soran+1 yılHaklısın ya ne yapıcam bende bilmiyorum :/ bu arada ben bundan bir yanıt bekliyordum hani beraber olalım gibisinden konuştum bana zaman verebilir misin demişti sanırım olumsuz olacak şimdiden aradaki olmayan bagida koparmaya çalışıyor
Soran+1 yılBu kez yazmiycam dediğin gibi seviyorsa yazsin
Soran+1 yılİyi gaz verdin bana hdjd
Soran+1 yılDediklerinde haklısın işte o yüzden sana danisiyorum ben olsam iyi düşünürdüm sınav derdi falan derdim
Soran+1 yılSen olsan neden böyle konusursun
Soran+1 yılOf ya :( ne garip bir kız ya
Soran+1 yılValla basim ağrıdı o derece bunalttiyor su tavirlari
Soran+1 yılYazmiycam o yazana kadar hatta numarasını siliyim
Soran+1 yılSu yaptığı yüzünden rahat bir 5 kez numarasını sildim ya ertesi gün ya da bir kaç saat sonra wpden görüntülü arıyor mesaj atıyorum noldu falan diye yanliskla aradim özür dilerim hay sokucam icim daraldı:d
Soran+1 yılŞu yorumları gorse oturur ağlar bence ben ne kadar öküz bir kizmisim diye
Soran+1 yılBende daha ne hamaratlar var ah bir bilse
Soran+1 yılKonuşmuyor ki manyak
Soran+1 yılAçıkça konuştum aylar önce ben buna sevdiğimi söyledim başta şaşırdı falan oda dedi bende hoşlanıyorum galiba falan neyse ben orda kesin değildim yazmadım oda yazmadı kaldı gitti sonra geçen gün aradı soktu aklıma öyle gelişti sonra yine dedim gel beraber olalım gibisinden oda bana biraz zaman verebilir misin dedi hala cevap veriyorum dediğin gibi ben niye böyle bişey yapıyorum bilmiyorum kendimi mal gibi hissetsemde gidip yazıyorum
Soran+1 yılBirlikte olmadık ki ayrilayim sorunda orda işte :D en güzelini yaptım sildim numarasını gönlü varsa düşünür yazar hep devletten beklenmemesi lazım dimi :d
Soran+1 yılİyi bak kabullenmişsin sen biz diyorsun :D başka yerden yazamazmiyim sana burası cidden zor oluyor
Soran+1 yılGelişmeler için yardıma ihtiyacim var
Soran+1 yılPek yazacağını ümit etmesemde olur ya yazarsa
Soran+1 yılXper 1 diyor izin vermiyor sende oylesin :d
Soran+1 yılYok olmuyor
Soran+1 yılInstagram kullaniyormusun
Soran+1 yılNasıl yani sadece bonus mu yazdım bir sürü bonus var olm dndbd
Soran+1 yılBuldum bonus :d
Soran+1 yılBide sen anormal olma normal ol nolur
Soran+1 yılNeden hala bana isgence cektiriyorsun gjhhjc yaz sana kızım instagramdan
En İyi Cevaplar
Kızların watsap grubuna katılda gör bakalım sende watsap tan çıkamazsın orda ne muhabbet Ler ne dedikodular dönüyor dostum 😀
08 Yorumla
Soran+1 yılbir arkadaş da dedi :D haklısın galiba :D
Soran+1 yıldf:GDF:Gd içimi rahatlattın abi sağolasın :D
Soran+1 yılbir kere ağzım yandı üfleyerek yiyorum yoğurdu abi :D o yüzden buralardayım :D sağolasın hayırlı geceler :D
Soran+1 yılsenin boğaza teneke çakmışlar abi :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
+1 yılKelin ilacı olsa başına sürer kardeş
01 Yorumla
Soran+1 yılBen erkegin halinden sen kadının halinden anlarsın kardeş
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi