Etrafımda bakıyorum, zayıf bir kadın su içtiği zaman, ah! diyor. Aynı suyu şişman bir kadın içtiği zaman oh! diyor. Zayıf bir kadın, bir yere oturuyor, AAH! diyor, ama şişman bir kadın bir yere oturunca, OOH! diyor. Aynı şekilde fotonun tesadüfen denk geldiğim videosunda, zayıf kadın sürekli ah! diyordu. Şişman kadın ise onun üzerinde zıplıyor ve ooh! diyordu. Genelde şişman kadınların, oh! sesini, zayıf kadınların ise Ah! sesini çıkarma sebebi ne acaba?
Kızlar, Zayıf kadınlar ah! derken, şişman kadınlar neden oh! diyor?
Ay o resimdekini yapmak istediğim o kadar kız var ki :D Vala ben de oh derim genelde şimdi düşündüm de. su içtikten sonra falan. :D heralde terliyoruz çok susuyoruz o yüzden. ya da oturunca oh be attım kendimi bir yere gibisinden. h ahaha
aynı şeyleri yapan çelimsiz kızlar niye AH! diyor peki. size iyi oturmalar. zayıf kızların hepsi sizin altınıza minder olsunlar. ben 150 kiloyum. uzak bir akrabamın kızı vardı, boy 180 cam kilo 55, bana, bize polis okulunda şöyle karate öğretiyorlar, böyle judo öğretiyorlar deyince, yere çalıp, karnına oturmuştum. Altımda AAH! deyip durmuştu. Bende üzerinde hoplarken, gayri ihtiyari oh! demiştim. ama nedenini çözemedim. Bir kere zayıf bir kızın üstüne oturmak nasip oldu, o da polisti.
maşallah, Allah nazardan saklasın. keşke o akrabamın kızının üzerine ikimiz birden otursaydık. ilk görev yeri cennet olurdu. altımızda ölürdü büyük ihtimal. sadece 10 dakika oturmuştum, mosmor olmuştu. karateciyim diye hava atan polis adayı kızımız, altımda, "aaaah, n'olur kalk üstümden diye yalvarmıştı". inşaallah size de en kısa zamanda zayıf kemik torbası bir kızın üstüne oturmak nasip olur.
bir çelmeyle yere yıkın, sonra tam göğüs ve karnının birleştiği yere, güm diye oturup, bir ayağınızı bir tarafa, diğerini diğer atıp zıplayınca işi bitiyor zaten. zayıfların şanşı yok karşımızda. soran olursa, kazara üzerine düştüm, dersin.
elbet bir yerde karşılaşırsınız, şansınız açık olsun. tüm zayıf kızlar sizin olsun. seçin birini rastgele oturun üstüne. bu zayıfların al birini vur diğerine. Yaradan onların dümdüz karınlarını, tahta gibi vücutlarını bize minder olarak yaratmıştır belki. oturalım diye.
üstüne oturduğum akraba kızının mükemmel manken gibi bir vücudu vardı. ismi esraydı. samsun polis okulunda okuyordu o zaman. şimdi konyada görevli. boyu 180 var. incecik, esmer, dümdüz taş gibi bir karnı var. ilk on dakika banamısın demedi, on dakikayı geçince yalvarmaya başladı. ayaklarımı kollarının üstüne uzatmıştım. kolları iki yana açıktı. mücadele edemiyordu. bacaklarımda etliydi, pofidik pofidir. sonra "AAAAH! kalk ya ölüyorum, aaah" diye yalvardı. baktım, morarıyor kalktım. gazetelere manşet olurdum. devletin polisini poposuyla öldürdü, diye.
Yıllardır, bizzat kendi yaşadığım bazı durumlar sonucu kafamda oluşan soru. Genel olarak etrafımda çokça gördüğüm bir durum. Seyrettiğim bazı videolarda da örnek yukardaki resim, olan bir olay. Zayıf kız, ah, diyor, dombili kadın oh! diyor. Merak işte. Soruyu sormak için en uygun site de burası gözüktü gözüme. naçar kaldım.
aman ben de eğlence olsun, diye sordum. yorumların için teşekkür ederim. asıl olay, aşağıda bir arkadaşla olan diyaloğumda, bahsetmiştim. okursanız, aslında uzak akrabamın polis kızıyla başımdan geçen olayda bu soru kafamda oluşmuştu. ben biraz dombiliyim. 150 kilo civarı. 55 kiloluk kızın üstüne oturunca, o sürekli altımda, aaah! deyip durmuştu. ben de sürekli oh! diyordum. Sonrasında da hep bunu gözlemledim. Zayıf kızlar, bir olay karşısında, aah! diyorlar. Şişman kişilerse Oh! diyorlar, ben de dahil. Tabii ben erkeğim.
Sen hani oh olsun anlamında diyo da olabilirsin psikolojikmen e o da haliyle canı acıdıgı icin ah diyodur. Peki beden böyle birşey yaptın sorması ayıp?
polis okulunda okuyordu. bana "siyah kuşak karateciyim, şuyum buyum" diye hava atmıştı. ailesi bizi ziyare gelmişti. o da benim odama gelip bana bulaşmıştı. Ben de haydi teknik göster bana deyince bana döner tekme vurmaya kalktı, ben de bacağından yakalayıp, yere yatırdım. dümdüz karnını görünce dayanamayıp, oturdum. onun kolları iki yana açıktı, bacaklarımı kollarının üstüne uzattım. tam karnı ile göğsünün birleştiği yere oturdum. Oh oh diye hopladım üzerinde. ilk on dakika bana mısın demedi, kalkmaya kurtulmaya çalıştı, ama 10 dakika sonunda "aaaah, ölüyorum, kalk ya üstümden" diye yalvarmaya başladı. Üzerine oturmaktan çok zevk almıştım. Onu popomun altında ezmek, ilginç bir zevk vermişti bana. Sesine bizimkiler gelir diye korkmasam, üstünde saatlerce otururdum. yalvarmasına aldırmazdım. ilk önce istemsizce oturmuştum ama, sonra onun incecik vüçudunu ezmek hoşuma gitmişti. onun ah demesi de beni cezbediyordu.
evet. zevk almanın yanı sıra, fetiş bir duygunun kök salmasına sebep oldu. 2. defa böyle bir olay yapmak kısmet olmadı. yolda yürüyen zayıf güzel bir kıza, hadi gel senin üstüne oturayım, deme olmuyor, 10 GB'lik bir video koleksiyonum oldu. Videolarımda, hep 200 kilo üzeri şişman kadınlar, bir deri bir kemik kızların üstüne oturuyorlar. Erkekler tarafından yapılanı pek tutulmuyor. Galiba fotodaki gibi estetik bir görüntü olması için uzun boylu fizikli şişman güzel kadınlar yine güzel ufak tefek kızların üstüne oturuyorlar. dışa açık kredi kartımla belki 1000 TL'ye yakın bir parayı bu tarz videolara ayırdım. Ben yapamayınca, yapılanı izlemek gibi bir fetiş alışkanlık oluştu. Şişman kadının oh oh diye hoplaması, alttaki zayıf kızın, ah, diye inlemesi beni resmen uçuruyor. Kendi yaptığım olay aklıma geliyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Yabancı ülkelerde bu yönde zevki olan zayıf bayanlar varmış. Para vererek kendilerini şişman erkek ve bayanlara ezdiriyorlarmış.
bunun en büyük müdayimmleri de çıtı pıtı vücutlarıyla japon kadınlarıymış. özel klüplerinde, koskoca 300 kiloluk sumo güreşçisini karnına oturtuyormuş, ve bundan zevk alıyorlarmış. benim japonyada yaşamam lazımdı. ülkemizde, böyle şeyler imkansız. psikologlara gittim onlar bile beni bu fetişten kurtaramadılar. gülüp geçiyorlar. hele bir bayan psikolog, üstüme oturmazsın değil mi, demişti. içimden geçmedi de değil aslında.
Ahahaha çok tuhaf gerçekten ilk defa duydum. Demek ki mudavimleri varmış vay be. Ben de zayıfım da yani 42 kilo felanım hiç zevk almam tam tersi ezilirim pestilim çıkar :D
evet, fotodaki kız, hemen hemen sizin kilonuzda, videoda üstüne oturan bayan 250 kiloya yakın bir bayan. Reklam olmasın diye isimlerini vermiyorum, ama alttaki kız, üstteki dombili ile iddiaya girmiş. altında en az 1 saat dayanırım, diyerek. tabii dombili de çıkmış üstüne hiç acımadan oturmuş. sitesinde, yarım saat ancak dayandı, hastaneye zor yetiştirdik diyor. Bu kadın 250 kilo civarında, ABD'de yaşıyor. erkekler, hatta zayıf kadınlar para ödeyerek ona kendilerini ezdiriyorlar. bazıları da meydan okuyor. altında 2 saat dayanırım diyerek iddia ile gelenler varmış. bu kız da onlardan birisi. videosuna tesadüfen denk gelmiştim.
Uzmanlar bunu adrenalin tutkusu veya meydan okuma olarak yorumluyorlar. Misal, 250 kiloluk kadının altına yattım, sağ kaldım. İşte zayıfım bir deri bir kemiğim ama, üzerime 200 kiloluk kadın oturdu, bana mısın, demedim, olayının yanısıra, bazı zayıf kadınlarda kilolu hemcinslerine karşı, ilgi ve ezilme isteği oluyormuş, yeni heyecan arama olayı filan. bendeki videoların çoğunluğu üstteki şişman kadına ait. ezdiği kızlardan birini görsen, kız bir deri bir kemik. boğazlanan ördek gibi sesler çıkartıyor. aaaaaaaaaah, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha, aaahha aaaah, haaah, o öyle yaptıkça, şişko kadında hopluyor, derin derin bir ooooh! çekiyor. üzerine abandıkça abanıyor. klipleri 10'ar dakikalık. Altında bir saat dayanan erkekler olmuş, ama en çok dayanan bir tane polis memuresi bayanmış. O yarım saat dayanmış, iki saat dayanırım diye meydan okuduğu halde. sitesinde kendisi anlatıyor. burada adını veremiyorum. reklam vermek yasak olduğu için. zaten yasaklı. ben vpn ile giriyorum. üyeliğim var.
kadın yerine bayan demişim kusura bakma. bazıları çok hassas bu konuda. ben de bayan kelimesini sevmiyorum ama alışkanlık işte. kadın yerine bayan demişim.
siteler yasaklı ama vpn ile girebilirsen, fetlife, bbwfacesing (real full weight facesitting), bbw brazil gibi siteleri var. twiterda da bbw entertainment ve bbw mistress kim, diye siteleri var. İnşallah adminler bu site isimlerini vermeme kızmazlar.
En İyi Cevaplar