Çekicilik, Güzellik ve Yakışıklılıktan Farklı Bir Kavram! 😊 Örneğin Dustin Hoffman çok yakışıklı bir adam olmamasına ve hatta 1.67 boyunda olmasına rağmen ben de dahil birsürü beğeneni var.
Buna genelde erkekte 'karizma', kadında ise 'çekicilik' deniyor. Halk arasında da şeytan tüyü 👹
"Siz de acaba çekici miyim?" diye düşünüyor musunuz?
"Çekici Miyim Acaba?" Diye Düşündüğünüz Oluyor Mu Hiç 😊?
Dustin hoffman artist olmasaydi sana cekici gelirmiydi ya da bir baska kadina soyleki oynadigi filim karakterlerinde romanti serseri idi birde kurtlar vadisinin polat alemdarini dusun uzun pardesuyle İstanbul'da bir mekana gitse artist olmasa tepelemezlermi 22 yasindaki unuversiteli bir kizi hangi aile verirdi es olarak bu kisiye cekicilik kavramina gelince kadin olsun erkek olsun goruntu disinda konusma hal ve hareketler ilede insanlar cekici ola biliyor mesela cameron diaz cok tatli sempatik oynadigi kaakterlerde gercek hayatinada yansitiyo bildigimiz kemal sunal gercek hayatta cok ciddi biriydi konudan uzaklasmadan bence hal ve hareketlerikiz dir bizi cekici kilan
Ben bazı sebeplerden dolayı artık kimsenin yanına gitmem zaten etrafıma pek bakmıyorum. Hoşlandığım kızlar bile olsa pek ilgili davranamıyorum da, o yüzden gelmeleri gerekli bence. :D
Dustin'in oyunculuğuna hayatndır çoğu kişi tipine değil. Ben kendimi kötü bulmuyorum bulmuyorum en azından.
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınlar yakışıklıdan ziyade akıllı/karizmatik erkeklerden hoşlanır (aptal erkekler de genelde bunu inkar eder 😂). O yüzden ben de dahil birçok kadın beğeniyor, çekici buluyor.
Bu sırada belirteyim akıl derken matematiksel bir zekayı vb. değil duygusal zekayı, olgunluğu, sorumluluk sahibi olacak farkındalık düzeyini kastediyorum.
Ortalamanın üstünde bir zekayı görünce evet kadın etkilenir. Fakat adı üstünde ortalamanin üstü diyoruz buda az bir yüzdelik. Geriye dış görünüş ve davranış kalıyor genelide buna yönelir erkek kadın farketmez.
İnan ortalamanın üstüne gerek yok kadınlarda da (erkeklerde olduğu gibi) aptallar bolca olduğu için sıradan bir erkek onlara yetebilir..
Ve biyolojik olarak ilk insanlardan günümüze kalma belli içgüdüsel davranışlar vardır. Örneğin bir kadın çalışkan erkekleri istemsiz bir şekilde çekici bulur sebebi de ilk çağlarda avını avlayıp mağaradaki kadınını ve yavrusunu doyurabilecek çalışkan erkek arayan atalarımız.
Erkekler ise avladığı hayvanı mağarasında pişirecek onu doyuracak yavrusuna iyi bakacak, o yokken gözkulak olacak anaç, doğurgan bir kadın ister.
Hepsi sağlıklı çocuk yetiştirmek için ve çoğalmamız için bizde ilk çağlardan itibaren olan içgüdüler.
Velhasıl bir erkek aptal dahi olsa bir konuda başarılıysa bu bir kadını cezbeder. Yani aslında kadınları zenginler değil akıl ya da başarı cezbediyor. Örneğin sanatçılara (şairler, ressamlar..) da hayranızdır ama maddi anlamda pek kazanç sağladıkları söylenemez genelde öldükten sonra ünlenirler.
Herkes herkesden etkilenir yeter ki doğru notaya bassın deyip konuyu bağlıyorum o halde. Ve daha önce bunu soru olarak da sundum ben güzel bir kadınla cinsellikdense zeki bir kadınla sohbet etmeyi tercih ederim. Bu bana daha fazla zevk veriyor.
Sorsan herkes sapyoseksüel.. aklı ve karakter uyumunu vs herkes aradığı kadında/erkekte farklı ölçülerde de olsa önemser. Sen bir çifte bakarsın kadın aptal gelir bu adam bunla ne için birlikte dersin; ama adam kadını akıllı buluyor da olabilir (gerçekten ciddi bir ilişkiyse)
Sevmediğin biriyle cinsel ilişki yaşayacaksan da aklına dikkat etmeye çok da gerek yok bir insan ciddi bir şey aramıyorsa zaten karşısındakinin karakterine bakmaz. 🤔
Sen belki de ciddi olmayan bir ilişkiyi aklına getirmediğin için her zaman karakter özelliklerini düşünüyorsun kadında öncelik olarak.
Benim hiç ciddi bir ilişkim olmadı aksine belki buna hasret kaldığımdandır.😊Aptal olup da taş gibi hatun oldu hayatımda belkide bu yüzdendir zeki kadına olan hayranlığım. Malum insan görmediğini ister çoğu zaman.😊
Orası burası güzel olması çekici olmasına yeterli çoğu zaman. Tavlama konusuna gelirsek ben hiç adım atmadım hayatımda bunu övünmek için veya kibirden dolayı söylemiyorum bünyeme aykırı 😊
En İyi Cevaplar