+1 yılKim İhlas suresini okursa, Allah onun bedenini Cehenneme haram kılar,
Kim sabah namazından sonra İhlas suresini 11 defa okursa o gün kendisine bir günah bulaşmaz,
Yatağa girdiğinde Fatihayı ve İhlas suresini okuyan ölüm müstesna her şeyden emin olur,,
Kim her gün 100 defa İhlas suresini okursa kul borçları hariç elli yıllık günahı af olunur01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür eder, mutluluklar dilerim
En İyi Cevaplar
+1 yılZannetmem insanın kaderi çizilidir ve olması gerek herşey olması gerektiği zaman olur sen dua ettin ya da beddua ettin diye esma okudun ya da okumadın diye olmaz ve kader değişmez son bellidir yüce yaratıcı bunu sen okudum ya da telafuz ettin diye değiştirmez
06 Yorumla- +1 yıl
Farketmez herşeyi bilmiyorum tabiki ama karıncaların gitme sebeninhavaların soğuyup karıncaların ekim sonu kasım ayı başı ile yuvalarına çekilmeleri olamazmi sende ilimi ve bilimi araştır biraz herşey dine ya da dua ya bağlanamaz bu saçma hepimiz müslümanız Allaha şükür amma dua kaderi değiştirmez sadece insana o yolda ilerlemesinde kolaylık sağlar
- +1 yıl
Güzel birşey okumaya devam et ozaman kötü birşey değil böyle demek istemedim asla ama var olan ya da varolmuş hiç birşey tesadüf değildir ve kurulu bir düzenin parçasıdır sana yarar bana yaramaz denedinmi de denemedim amma olan herşeyin doğada ve bilimde bir karşılığı vardır unutma
- +1 yıl
hocam sen çok eksik biliyorsun bir şeyleri.. Kader mevzusunu çok yanlış anlamışsın.. Bu dünyada her şey duayla.. Duayla bir çok şeyin değiştiğine yöne verildiğine şahit olursun.. Bu Allahın her şeyi bilmesine takdir etmesine mani bir şey değil :D
- +1 yıl
Herkesin görüşü kendine sana yarar bana yaramaz ben kaderci ya da teslimiyetçi değilim ama çok iyi biliyorumki bu dünyada hep iyiler kaybeder iyiler kaybediyorsa benim için kaderin geçmişin ya da geleceğin önemi yok
+1 yılAcaba Allah canım mi de adı söylenmeden yardım edemiyor. Küçük çocuklar savaş altında ölürken yardım etmeyen Allahtan bahsediyorsun. Kim bilir ne saçma şeyler için dua ediyorsun.
217 Yorumla- +1 yıl
@eylül367 bebelerle muhatap olmuyorum.
- +1 yıl
Demagoji yapmayın. Klasik ateist lafları biri diğerinden duymuş. Dünyada her zaman ölen insanlar vardır Allah herkese her zaman yardım edecek diye bişey yok. Ayrıca öldüren yine insan Allah birbirinizi öldürmeyin demiş zaten öldürmesinler onlar da. İnsan her boku yiyecek her seferinde Allahtan mı medet umacak?
- +1 yıl
Sen de Allahtan medet umma çünkü seni şeyine takmıyor. Yalakalık yapanları ben bile sevmem. Eminim dilenci gibi yalvaranlari Allah bile sevmiyordur. Eğer varsa
- +1 yıl
Sen seçilmiş kişisin yani. Sana acıyacak ve yardım edecek.
- +1 yıl
Sen de ufak bir nokta olarak okus pokus yapamazsın. Sihirli kelime yoktur. Sihirli insanlar vardır.
- +1 yıl
Esmalar dediğin şeyler çok da önemli değil.
- +1 yıl
Allah i öven kelimeler aslında. Allahin isimleri bile değiller. Atıyorum biri güçlü anlamında biri zengin biri öfkeli biri yardımsever
- +1 yıl
Aslında esmalar burçlar gibiymiş. Her insanda 99 ismin kombinasyonu var kiminde fazla kiminde eksik. Mesela Er Rezzak birinde fazla ise o kişinin rızkı ve şansı açıkmış. Bazılarında bu ismin etkisi az rızıkları kapalı. O esmayı zikrettikçe yapılan şey esmanın sendeki etkisini arttırmak. Aslında bu esmalar insan kişiliği özellikleri sadece bizdeki etkisi milyonda belki de milyarda bir. Hayatında değişmesini istediğin her neyse o esmaya odaklanırsan hayatının o alanını güçlendirirsin. Esma okumakla yapılan şey bu
- +1 yıl
Burçlar da yalan. Herşey yalan. Bu sıralar için sıkılmış heralde. Sen bence spora git.
- +1 yıl
Soru açmışsın. Ben de cevap vermişim. Şimdi niye yalan söylüyorsun sormadım diye. Burada seküler imaj çizip sonra bir soruyla esma diye geliyorsun. Tugce kazaz dan mi özendin?
- +1 yıl
Recm el kol kesme dininden bir esma buldun yogayla birlikte sayarsın artık. Sonra allahin ekber ismini söylersin. En büyük olursun. Tekrarla güzelim.
- +1 yıl
Malosi Allah her kötü şeyde yardım etse bizi ozaman niye dünyaya gönderdi dünyaya geliş anacımız imtihan olmak önemli olan bu imtihanı geçmek
- +1 yıl
Yenibirask adaletsiz dünya olabilir, asıl hesap öbür tarafta bunu öğren
+1 yılKafam o kadar karman çorman ki. Hangisini okuyayım bilemedim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılEvet. Oldu. İnanmak ve iyi niyetle doğru yola yönelerek gayret etmek önemli. Tedbirli olup çsba sarfettikten donra duanın gücüne inanırım. İstediģim olmasa da nihai sonucun hayır olacağına inanırım hep. Sonu hayır olsun. Allah gönlüne göre versin tstlım. ☺😎🙏
10 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne mutlu sana... bu biraz da senin vücut/beyin enerjinle alakalı mesela bu test edilmiş bir gerçek, şiddetli başı ağrıyan bir hastaya ağrı kesici diye bonibon veriyorlar. Ve baş ağrısının geçtiği gözlemleniyor. Gibi... :)
02 Yorumla
+1 yılVaaay ozi tebrikler, biraz şaşırdım senden beklemezdim. Faydasını görmemen imkansız. Şeytanı kilitleyen harekettir. Ufkun açılır, Allah aşkı yavaş yavaş kalbine düşmeye başlar
00 YorumlaAllahin hangi isimlerini okuyorsun ve gunde kac defa?
16 Yorumla- +1 yıl
Bir de El Nur var 256 kere alnımda bir leke vardı 2 yıldır geçmiyo dermololoğa gitmiştim onun verdiği ilaç bile işe yaramadı bunu bir suya okudum alnıma sürdüm her gün de içiyorum o leke de birden geçti acayip bir durum. Bu isimlerin bu kadar tesirli olduğunu bilsem daha önce de okurdum. Ne için okursa oluyo yani
- +1 yıl
Vücudunda çirkin duran leke yara bere ne varsa ona oluyo. Ama inanmak zorundasın. Bir arkadaşım okuyo okuyo hiçbi değişiklik yok çünkü inanmıyo ay olur mu acaba diye başlıyo cümleye hep. Olur mu acaba demeyeceksin tamam oldu bu iş diyerek yaparsan oluyo. Bazı insanlar okuyo bir değişiklik görmüyolar
Allah her şeye kadirdir O ol deyince olur herşey sen birde kendini Allah yoluna ver birde o zaman bak hayatindaki değişikliklere
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerzaman olmak zorunda degil ya da her durumda insanoğlunun her istedigini yapacakta degil yaradan bu bir lutuftur tesvik edici isarettir teslimiyetle dua etmeli
10 YorumlaHepsini yazsan ve kaç defa okuduğunu yazıpta herkese faydalı olsan iyi olmazmı.
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir kelimeyi defalarca söyleyerek sevap kazanılmasının dinimizde olmadigini düşünüyorum.
00 YorumlaTabiki olur. Allahtan başka yardımcı bulamaz kimse kendine. Sevgi ile kalın.
10 YorumlaYaratanın ismini anmak tabii ki faydalı olur
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben hergün allaha sövüyorum
228 Yorumla- +1 yıl
Iyi yapıyorsun. Hak ediyor
Cevap sahibi+1 yıl@Yenibirask sizde benim gibi zındık mısınız.
- +1 yıl
Hahahah evet kafirim
- +1 yıl
Amerikalilari örnek alacaksan tam al. Onlar böyle mistik mitolojik zirvalara inanmazlar.
Cevap sahibi+1 yılallahtan ateistim.
bacım bu arada müslümansan neden kafanı örterek işe başlamıyon. s- +1 yıl
Esmalar diyemezsin. Esma isimler demektir zaten. Çoğula çoğul ekine gerek yok
- +1 yıl
Işte ben de onu diyorum. Esma kelimesinin kendisi çoğuldur. Çünkü Arapça da çekim olarak cemi sigasinda. Türkçe değil
- +1 yıl
Hayır ilk defa seni görüyorum esmalar diyen. Arapça kimin umurunda diyorsun. Arapça kelimeleri Papağan gibi söyleyerek dualar ediyorsun.
- +1 yıl
@Yenibirask Öfff amma demogoji yaptın gereksiz ayrıntılara dalıp konuyu saptırıyosun. Yazacak şeyin yoksa saçmalamak yerine hiç yazma. Git google da esmalar yaz karşına çıkanlar: esmaların sırları, esmaların ruhanileri, esmaların melekleri, esmaların faziletleri çıkıyosa demekki neymiş? esmalar olarak da kullanılıyomuş. Çok konuşup boş konuşmaya gerek yok bence. Türkçede kullanıma artık geçmişse kullanılıyo demektir
- +1 yıl
Hayır Türkçe de allahin isimleri diye geçiyor. Neyse komik geliyor bana. Daha fazla soylemicem. Arapça biliyorum ve bilen çok insan var. Yanlış kullandığın farkediliyor kısaca.
- +1 yıl
Google a dini şeyler yazanlar salak zaten.
- +1 yıl
Türkiye'de Google a ne yazarsan yaz sonuna caiz midir ekliyor 😂😂😂
- +1 yıl
Neyse sen devam et. Dine takılma. Arap dinine mi kaldın. Dünyada bir sürü din var. Daha felsefe odaklı dinleri tercih edebilirsin. Çünkü bir şekilde destek olduğun din kadınlara zarar veriyor
- +1 yıl
Kadınlarla ilgili bütün ayetler tüyler ürpertici. Eğer bu esmalar dediğin şeyi islam dininden alıyorsan. Ve kendini modern olarak tanımliyorsan çok büyük yanılgı içindesin. Bence kadınlar hakkındaki ayetleri tek tek oku. Mealli bir kuran bulmak zor değil. Ya da internette bulabilirsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Yenibirask tatlısu müslümanı işte ;
*namaz yoq
*oruç yoq
*kuranda okumuyor
*gerçek islam bu değil, en sevdiği laf.
*heryeri açık saçık. halbuki muhammed demiştirki:bir kadın cehenneme gitmek istiyorsa 1 tane saç teli göstermesi yeterlidir.
*neyse ateizm allahın izniyle büyük bir hızla yayılıyor.- +1 yıl
İslam sadece sakallılara ve çarşaflılara rezerve edilmedi bunu o kaz kafana sok. Ya mal mısınız nesiniz. Allaha dua etmek için sizden mi izin alcaz gerici yobazlar sizi. Allah duamı da kabul etti alnımdaki leke de gitti evimdeki karıncalarım da. Eeee demek ki neymiş Allaha herkes dua edebilirmiş. Mini etek giyen kulum bana dua etmesin diye birşey mi diyor Allah. Şu anda Allah adına konuşarak şirk koştuğunun bile farkında olmayacak kadar yobazsın. Bana derken asıl günaha kendin giriyosun. Herkesin dua etme hakkı vardır. Dua etmek için illa namaz kılan ya da kapalı kul olmak gerekmiyo. Bak Allah kabul de etti duamı istediklerim de oldu çatla da patla!
- +1 yıl
Bazı yobazların kafasında öyle bir imaj yerleşmiş. Dua etmek sadece kara çarşaflıların ya da sakallı cinci hoca görünümlülerin hakkıymış gibi bir saçmalık. Bu senin görüşün sen Allah adına konuşacak kadar yüce değilsin. Bırak da kimin duasını kabul eder kiminkini etmez buna Allah karar versin. Ayrıca her iki duamı da kabul ettii sen de çatla da patla :-)))
- +1 yıl
Sizin gibi yobaz olmayan herkes ateist sanıyosunuz ama bence de bu kadar yobazlık terörizmdir! İslam sadece senin gibi yobazların dini değil. Namaz kılmayıp oruç tutmayanların da Allaha dua etme hakkı var sana ne bundan. Günahı neyse bu Allahla arasında. Bütün İslamcı teröristlerde bu aşırılık var kendileri gibi olmayanları cehenneme gidecek sanıyorlar. İşidin zihniyeti bu
Cevap sahibi+1 yılNeden 1 zemzem içip rahatlamıyorsun?
ayrıca ben çarşaflı yobaz değil,
allahsız kitapsız bir ateistim.- +1 yıl
Ayrıca bir kul Allahla başka bir kulun arasına giremez. Bir kul ne kadar günahkar da olursa olsun Allaha dua etmek için başka bir kulun onayına da ihtiyaç duymaz. Siz dini nerenizle öğreniyosunuz kuzum? Senin öğrendiğin din islam değil sen kendini müslüman sanan kendini Allah yerine koyan şirk koşan cehennemlik ruhunu şeytana kaptırmış birisin. Dua kapıları her zaman herkese açıktır Allah sadece sakallılar ve kara çarşaflılar bana dua etsinn dediyse bana bu cümleyi Kurandan bul ve hangi surede olduğunu açıkla. Açıklayamıyosan dini bilmiyosun
- +1 yıl
Dini bilmeden Allah adına konuşmandan zaten belli ne olduğun. Madem bilmiyosun dini sallayıp durma Allah adına. Allah dua etme hakkını sadece sakallı cinci hoca görünümlülere ve karaçarşaflılara tanıdım diye bir şey söylemiyor ki. Giydiğin mini etek ayrı konu dua ayrı konu. Ayrıca sadece peygamberler günahsızdır her kul ömrü boyunca günah mutlaka işler. Namaz kılan da oruç tutan da farkında olmasa da günah işliyodur. O zaman dua sadece günahsızlara helalse peygamberlerin mi sadece dua etme hakkı var? Bu ne saçma bir bakış açısı. Çok konuşuyosun ama boş konuşuyosun
+1 yılnamazdan sonra 99 ismini sayıyıyorum..
şükür..10 Yorumla
+1 yılEsmaul husna ile zikirler boşa gitmez
00 Yorumla- Diğer konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılYemin ederim ağzım açık kaldı
03 Yorumla- +1 yıl
Valla dostum inan sana bakış açım bile değişti. Saygı duyuyorum. Sonuna kadar da katılıyorum sana..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHic faydasini gormedim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevam et rüyaların bile değişecek
10 Yorumlaİnanarak yaparsan olur tabi
00 Yorumlaşifa sıfatı ile yapılan dua
00 Yorumla
+1 yılHer zaman faydası olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangilerini seçtin?
00 Yorumlaİyiymiş ilginç valla
00 YorumlaDiğer konusunda 311 cevap paylaştı. Mutlaka denicem
00 Yorumla
+1 yılya hu ya allah çek
01 Yorumla- +1 yıl
çok tesirli bir zikiri
Zikretmedim
10 Yorumla- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuştur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat