Kızlar, Sana Bakan Karşı Cinsin Sen baktığında Kaşlarını Çatması Ne Anlama Geliyor?

Antalya da sokakta gezerken ben genelde kadınların bakılmaktan hoşlanmadığını bildiğim için bakmam empati kurarım. Ama bazen gözüm takılıyor dalıyorum. Ama genelde hep bana bakıyorlar bunda sorun yok yani öyle böyle değil saatlerce bakıyorlar. Ben baktığını görüyorum amadirekt bakmıyorum yüzüne bazen arkadaşlarımda diyor şu kız sana bakıyor falan. Tek sorun onlar bana bakarken ben onlara yüzümü döndüğümde kaşlarını çatıyorlar bazıları bazıları tatlı tatlı gülümsüyor ama çoğunlukla kaşlarını çatıp sinirlenene çok rastladım. Hiç bakmıyorum kendi bakıyor sonra gözlemledim kendi baktığında yüzüne direkt bakmadığım zaman normal bakıyor dalıp igidiyor ama ben de ne zaman ona bakmaya karar versem bu sefer çatma kurban olayım çehreni ey nazlı hilal diyesim geliyor. Ben genelde kadınlara yani kankam arkadaşım gibi bakış atarım ya da normal bakış atarım atarsam böyle etkilenmiş bir bakışım yoktur ki kolay kolay da etkilenmem biri sempatik davranışlar yapmadan zaten sevgili gözüyle de hiçbir kadına kur yapayım flört edeyim tarzıyla bakmadım. Nedir bu kızlar siz bilirsiniz bir tanesine şöyle dalgasına çok hoşlandım gibi baktım oda tatlı tatlı gülümsedi falan. Bir de karşı komşunun kızı da bana bakmazdı perdeyi falan çekerdi ben bakmıyordum da zaten bir gün uzun uzun baktım o da bana baktı. Sonra bu kız böyle balkonda resmen turnike bir odadan balkona giriyor balkonda tur bindirdi resmen sonra saçlarını savurmalar beni umursamaz hareketler hani böyle kız tripleri birodasına giriyor bir balkona çıkıyor tenis maçı izler gibi başım döndü ben bakmadığım zamanda annem şu kız sana bakıyor diyor. Sonra perdeleri de şimdi sonuna kadar açıp orada kız arkadaşıyla bana bakıp bazen bir şeyler konuşuyorlar kız arkadaşı ona beni göstererek pazularını sıkıyor falan yandan görüyorum. Kaslı falan mı demeye çalışıyor.
Kızlar, Sana Bakan Karşı Cinsin Sen baktığında Kaşlarını Çatması Ne Anlama Geliyor?