Kedimi dövdüm kaçıyor benden?

Birkaç saat önce kedimi çok fena dövdüm ve yere fırlattım. Bir süre pustuğu yerde kaldı. Gözüm dönmüş ne yaptığımın farkında değildim. Psikolojik destek görüyorum ama ilk kez böyle bir olay yaşandı. Ne yaptığımı anlayınca hemen yanına gittim ama suratıma bile bakmadı kaçacak saklanacak yer aradı. Ona vurduğumun aynı şekilde kendi suratıma vurunca ne kadar acıttığını sızısının geçmediğini farkettim ki o küçücük kızım kim bilir ne hissetmiştir. 9 aydır benimle birlikte bana o kadar bağlı o kadar alışık ki ama yapısı gereği agresif bir kedi ben hariç pek çok kişiyi tırmalıyor. Bugün eve gelince suratıma tırmık attığı için sinirklendim ilk defa böyle bir şey yapıyordu. Hasta mı mutsuz mu diye düşünmedim bile. Sonra hatamı anlayınca hemen yanına koştum ama yüzüme kesinlikle bakmıyor saklandığı yerden çıkmıyor. Ne yapacağım?

Bana her türlü belayı okuyabilirsiniz bende kendime okudum. Çok pişmanım saatlerdir ağlamaktan içim ışıma çıktı ama pişman olmam önemli değil. Ona o acıyı yaşattım sonuçta benimle barışmıyor canı çok yandı
Kedimi dövdüm kaçıyor benden?