Bu sitede daha böyle bir mesaj almamışken ingilizce versiyonu olan siteden o mesajı almak "İyi Ki Türk erkekleri var" dedirtti 😏
Ama iyi kapak yaptim adama ya belki beni anlamadı biliyorum, ama o kendi dilinden konuşursa ben de kendi dilimden konuşurum taam mı! :/ 😂😂 Yabancılarla Türkçe konuşmak çok eğlenceli ya
Yabancı erkekler Türk erkeklerinden 100 kat sapıktır, sadece onların elinin altında kadın var ulaşabiliyorlar ve ihtiyaçlarını gideriyorlar, bizim erkekler kadına ulaşamıyor içinde sapıklık olmasa bile kadına ulaşamaması zamanla hırçınlaştırıyor mızrak saplanan boğa gibi düşünün. Örnek vereyim burdaki çoğu abaza sandığınız erkekler realde kız gördüğü zaman titreyen hayatında kız eli tutmamış heyecanlanan kızlara aslında değer veren ama değer verip geri alamadığı için hırçınlaşan tipler ve burda baskın rolü oynuyorlar. Ama yabancı erkekler realde'de sanalda'da öyleler yaşıyorlar birebir. Rus erkekleri mesela kadınlarına hiç değer vermez bizim erkeklere şükredin siz.
Attıklarını ben biliyorum, sen de gayet iyi biliyorsun. Özelde size bundan daha sapıkça, daha edepsizce mesajlar geldiğini ben de biliyorum, sen daha da iyi biliyorsun. So, tatavaya gerek yok.
Ahahahaha akıllı sanıyordum seni vallahi şunu okuyana kadar akıllı sanıyordum seni sanmamla kaldım iyi mi 😂😂😂
Burada da o kadar ifşa yapılıyor kimse kimsenin hakkında işlem yapamaz. Nicki niçin vermedim sanıyorsun? Git yalvarırım git ne yapıyorsan yap selam söyle. Bak benim oradaki nickim de bu mavişcikk hadi Sergen hadi:))
Erkekler sapık ama bizimkiler daha bir sapık. Ama en sapığı kimler biliyo musun Amerikalı erkekler. Onlar aşmış artık ince topuklu deri çizmeler kırbaç falan soruyolar :-)))) bizimkilere hiçbişey lazım değil yeterki kadın olsun nasıl olursa olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence bizimkiler daha sapkın ama işi bilmiyorlar, fırsatını bulsalar yürümedikeri kız kalmaz! Yabancilarin örf ve adetlerin de namus kavramı yok her kadınla yatabilceklerini sanıyor Türk erkekleri öyle sanmıyor o yüzden herkese asılamıyorlar
En İyi Cevaplar