Rüzgarda açılan etek sorunsalı sizinde başınıza geldi mi?

lise 2 de iken 19 mayıs gösterisi vardı bizim sınıftan bazı secili kişiler görevliydi. tabi içlerinde bende vardım.. toplam 10 kişi atatürk ile ilgili uzun bir şiiri bölüm bölüm okuyorduk.. ogün hocamız şart koydu.. kızlar etek giyicek ayakkabınız babet olucak çorap renginiz ten rengi olucak...
ama etekkte ne uzun ne kısa diz kapagının hizasında.. ten rengide çorap falan filn.. tam bana geldi en baştayım aldım elime mikrofonu şiiri okuyorumm. bir rüzgar çıktı (çıkmaz olaydı) okulun bahcesinin tam ortasında kurulu olan alanda okuyoduk.. etrafımızda okul ögrencileriyle doluydu.. neyse. bir elimde mikrofon bir elimde şiirim tam okudum... etegim bir kalktıııııııı arkamda koro gibi yükselen bir ses ooooooooooooooo süper mükemmell sesleri, çıldırdım.. istifimi bozmuyorum ama sesim titriyo aglıyacam...
saolsun yanımdaki hakan arkadaşım mikrofonu elimden alarak benim etegimi tutmamı söledi... ama inanılmaz rezillikti... bidaha tövbe ne özel günlere katıldım nede şiir okudum... hala aklımda o rezillik
Rüzgarda açılan etek sorunsalı sizinde başınıza geldi mi?