Kilonuzdan memnun musunuz? Sizce 50-55 kilo bir kadın kilolu biri midir? Zayıflık kadınlarda belki hoş ama erkeklerde hiç güzel değil bence 😀 kilo alın sevgilinizi/eşinizi nasıl taşıyacaksınız yoksa.. #Mademoiselle88♥️
Kaç kilosunuz? Sizce 50-55 kilo arası bir kadın kilolu mudur?
Bence ortalama boyda bir kadında 50-55 kilo aralığı gayet iyi. 50 kilo altı biraz çelimsiz gibi geliyor bana. Güzel kadın dediğin hafif etli butlu olmalı :) Ne demiş atalarımız, bir dirhem et bin ayıbı örtermiş ;)
Sadece kiloyu tek başına nasıl değerlendirelim? Boya göre kiloyu değerlendirebiliriz. 1.80 boyundaki bir kız için oldukça zayıf durur ama 1.55 boyundaki bir kız için kilolu olur.
Balıketli kıvrımlı hatlara sahip kilolunun bir altı bayanlar bence en ideali. zayıf olanlar ancak görsel reklamlarda kullanılır birde sempatik görünür tercih meselesi ya ben yemeğin salçalısını bayanın balıketlisini severim anladın işte 😂
Kendi kilomdan memnunum ama yinede 3-5 bişeyler atmak lazım hafiflemek iyidir :) 50-55 bayanlarda normal kilolu değil bana göre ama boy 1,50 ve aşağısı olursa tabii kilolu görünür :D
Afiyet olsun. iştahlı birisisin o halde 😊 kilo fazlan yok bence. Azcık etli kadın daha güzel görünür 😊😊😊 Bende de fazlalık yok ama işin ucunu kaçırıp aşırı kilo almaktan korkuyorum. yoksa bende de iştah var. günde 5 öğün yemek yiyebilirim 😂😂
Şekerli, unlu gıdalarda fren yapmak lazım ve mümkün olduğunca vücudu hareketlendirmek lazım. kiloyu takip etmeyip aman can boğazdan gelir deyip yersek göbişler çıkmaya başlar yoksa 😂😂
Boyum 174 kilom 74 iyi görünüm var bence fitim. Düşük kilolu erkekler de kas zayıflığı olur bu iyi bir şey değil. Kadın biraz yağlı olmalı ama çok da değil tabiki.
50 55 normaldir yanlız fotoğraftaki mayolu Hanımefendi gibi zayıf olmak abartılı o neylan öyle kemikleri sayılıyor 50 kilo altı olanları falanda anlamıyorum benim sevdiğim kadın türü hafif kilolu yani balık etli kadınları hoş buluyorum
Boyum 175 cm, bi süre önce 58 kiloydum, biraz stresli bi dönem gecirdigim icin 55 kiloyu gördüm. Ben zayifligi kendime yakistiriyorum ama bi kilo daha az olmak bana yakismayacak gibi hissediyorum. Boy uzunsa 55 candir :)
En İyi Cevaplar