Gece uyurken bile sakiz cineyesim var nasil kurtulabilirim ,
.
.
sözüm meclisdışı eskiden keranelerdeki kadınların ağzından sakız düşmüyordu sebebi neydi biliyormusun! sebebi ilişkiye girmeden önce sakızı vajinasının içine koyuyorlardı olur da içine boşalırsa çocuk falan olmasın diye.
soruna gelirsek sakız çiğnemek çene kaslarını geliştirir beynine kan basıncını hızlandırır hatta daha verimli kararlar almanı sağlar kan pompaladığından bunların dışında mideni kandırırsın bu zararlı miden asit üretir yemek yediğini düşündüğün için neyse epey konu dışına çıktım sakız çiğnemeyi bırakmak istiyorsan benim gibi abin falan olması lazım ben sakız çiğneyenlerden nefret ederim kardeşimin sakızının içine taş biber falan koymuştum gizliden o günden sonra pek çiğnemiyor :)
Ağzında sakızı şişirip şişirip arsız arsız patlatıyor az cıgne yaw yatarken sakızmı cıgnenır
valla bendecok cıgnıyorum yemeklerden sonra nasıl sıgara tıryakılerı sıgara ıcıyor bende sakıza bagımlıyım sankı evde yoksa hemen gıdıp alıyorum krıze gırıyorum resmen ama boyle bır bagımlılık oldugunu sanmıyorum sebebı neacaba
Bende senin gibiydim hatta bir keresinde sakizla uyumuşum haha oda agizimdan cikmis sacima yapismis o gunden bugune aksamlari agizima almiyorum::d
Cevap
2Cevap
bende acayip cigniyorum ya ama 1 sakızı en fazla 1 dk çignemek lazımmıs bakteri acısından
Kurtulma kız ne güzel :)
Miden pert olur gülüm naptın sen öyle
saçına yağıştığında bişeler anlarsın herhal
çok kilon yoksa abur cubur takıl biraz
çenende mi yorulmuyor
Sakiz cignemek zor is.
nası çiğniyosunya benim ağzım yoruluyo :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar