Boyu boyuma huyu huyuma mı dersiniz? Yoksa gönül kimi severse o mu güzel dersiniz? 😌 Ne yani boyumuz kısa diye uzun erkekleri beğenemez miyiz? 😀#Mademoiselle88♥️
Boyunuz kaç? Sizce 160-65 cm arası olan bir kadın kısa mıdır?
Bacak kadar bir çocuktum ben bir ara. buyumek isterdim, kooocaaaman bir adam olmak. bana ne kadar dediklerinde sandalyeye çıkıp, elimi olabildiğince en yükseğe çıkarıp. "işte bu kaday" derdim. sonra bir kız tanıdım, onu omzuma alınca 2 metreyi buluyorduk bazen... öyle ya ben büyüyordum. ama artık kizlar omuza alınmiyordu. sonra bir kedi vardı, çatıda kalan. kurtarmak için merdiven olduk. kiz omzuma ayağını bastı,3 metre yükseldik. Kedi atladı kurtuldu. kiz düştü , bende 1.80 uzandım, boylu boyunca. Ve boyum artık hiç uzamadi.1.80 de kaldı...
Çok saçma bende 1.60 im ama uzun erkekler çoğunlukla beni beğenir 😊Biri vardı boyu nerden bakarsan bak 1.90 a yakın onu çok beğeniyordum, o da beni bakışır, gülüşürdük demek ki uzun erkekler bunu sorun yapmıyor o uzunum diye kendini üstün gören Kezban kızların yalanı inanma
değildir bana göre 160 alti kisa.. tabi yaşadigin ülkeye bağlı..167 boyumla bana kisasin diyen iş arkadasim var// kendisi zürafa gibi olduğu için.. neyse benden kisa boylu erkek tercih etmem
Boyum 180 . 160 bir kızla tanışmıştım. Bana bu boy çok kısa hissettirdi. Kızlara sorunca 1.60 orta boy kısa sayılmaz diyorlar ama bana kısa hissettirdi. Bu yüzden 1.80 ve üzeri erkekler 1 65 ve üzeri kızlar daha uygun diye düşünüyorum. Galiba biraz boy takıntım var.
Boyum 1.70 erkek için kısayım biliyorum. türklerde genel olarak boy kısa ortalama olarak kadınlarda 1.65 erkeklerde ise 1.75 Buna göre hesapla karışımdaki insanin boyunu pek tamam ama kendiminkini takarım açıkçası
Burda ortalama ülke şartları sanki farklıymış gibi konuşan çok.. Sanki her Erkek 1,85, Kadinlarda minimum 1,70 miş gibi soranlar var 🤣 Artığı da eksisi de var işte.. 😀
Bakk yaaa tamda Burçin Terzioğlu resmi var soruda hastasıyım şu kadının bir imzalı resmini alamadım gitti :D 165 kısa değildir bana göre yani 1.55 sevgilim olmuştu 😂😂😂 gönül bu sevdimi boya falan bakmıyor :D
176 / 160 *165 cm ortalama bir türk kadını boyudur sanırım.. Benim boyla pek işim olmaz.. Tek başına boy ölçüsü çekicilik ya da iticilik demek değildir.
Benim boy 1.92 shakiranın kocası piqeu ile aynı boydayım işte.160 veya 165 kızlar normal boydadır ama ben 1.70 den aşağı hiç sevgilim olmadığı için bilemeyecem.
Ben uzunum fasulye sırığı denecek kadar uzunum. Bu boyda kızı nerde bulacam. Zaten hep bu yüzden kaçtı ya kızlar... :-D halen bile metroda falan kızlar yanımda durmuyorlar. Garibim kısa olduğunu gizlemeye kalkıyor. Bilmiyor ki karşıdaki anormal... ;-)
En İyi Cevaplar