Benim ki 35-36 😀 ailede en küçük ayak numarasına sahip olan kişiyim. Bazen keşke biraz büyük olsa desem de 😌 en azından kız kardeşimle ayakkabılarımızı ortaklaşa giyebilirdik. Bazen pamuk yerleştiriyorum önlerine 36 beden bile büyük gelebiliyor sanırım kalıp farkı olduğu için 😀 Yinede seviyorum..😌 Siz ayak numaranızdan memnun musunuz? #Mademoiselle88♥️
Boyum 165 ayaklarım 34.5 ve bu numara üretilmiyor boyumu yaZdım çünkü çok kısa değilim benim boyumda 38 giyenler var ve evet ayağıma ayakkabı bulamıyorum bir kaş marka var 35 üreten mecbur onlardan alıyorum öyle pazarda şurda burda gördüğüm beğendiğim bir çok ayakkabıyı giyemem hele yazın tam bir kabus çizme büyük giyiliyorda açık ayakkabı büyük giyinilmiuır bazıları kilo al ayağın büyür diolar hatta ayak estetiğini bile araştırdım konuştuğum profosör silikon enjekte edilebilir ama aylarca yürüyemeyebilirsin dedi
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen ama seninki daha küçükmüş dediğin gibi kışlık ayakkabılarda sorun olmasa da yazlık olanlar da istediğimi giyemiyorum 😊 kilo alsan bile değişmeyecektir ben kendimden biliyorum 😌
Öyle tabiki mesela görüyorsun aman Allahım bu kesinlikle benim olmalı diyosun bir bakıyorsun numarası yok 😀 kabus gibi tabi ben öyle olunca genelde 36 alıyorum 😌
Ama boyla orantılı hani kadın ayağı küçük narin olur erkekte tercihen iri yapılı olmalıdır, 190 boyla 36 numara ayağım olsa korkunç bir görüntü olurdu :D
Çok uzunsun 😀 bikez 2 metrenin üstünde biriyle karşılaştım adama boyunu sordum adam şok oldu.😀 Hayır sonra kendine göre sevgili bulabiliyor mudur diye düşünmüştüm 😅
Kadın tarafından nasıl hissettirdiğini bilemem elbette ama evet... Ne yapayım üzerimde uyuyamayacak sevgiliyi, ufak tefek olsun benim olsun kaybolsun koynumda :D
Ayaklarımda tıpkı ellerim kadar bakımlı bu konuda hassas biriyim 😃 resmen hakaret oldu bir kadına asla böyle bişeyi söylememlisin sana tavsiye direk soğuma nedeni olur.
Diyorsun :) peki daha dikkat ederim ama beklentilerimi yüksek tutmuyorum diyelim :) bakimlidir haklısın o konuda biraz yanlış olmuş ama bu şekil bakımlı denk gelmesi çok zor ihtimal sende bana hak ver bence :)) ellerini de görme şansım olmadı henüz :) kapalı bir sır perdesi gibisin :))
Öyle olmak hoşuma gidiyor diyelim hayır bakımlı birini bulmak zor değil emin ol çoğu kendine bakmayı seviyor şahsen ben öyleyim kendimle ilgilenmeyi severim mutlu oluyorum böylelikle neyse geç oldu iyi geceler.😌
Aman uyu hemen :)) Unideyken okulun en favori kızlarından birisiyle baya yakinlasmistik temas vs derken kiz tırnaklarını yiyordu kısaydı ve oje sürüyordu sırf bu yüzden bahaneler bulup uzaklasmistim... Benim için önemli malesef
Önemli olmasını anlıyorum ki benim içinde öyle bakıma hem kendim için hem karşı cinste çok önem veririm o yüzden hak veriyorum benim demek istediğim soruş ya da söyleme tarzın pek hoş değil yinede senin tercihin geç oldu gerçekten uykum geldi. İyi geceler..
Neyse sen beni diğer erkeklerle bir tutuyosun sanırım. Fenomen olduğun için cevabını merak ettiğim bir soru var onu sorarmısın diye soracaktım soracağın soru ise "Kullandığınız Telefonun marka modeli ney? " bende sitedeki erkeklik dezavantajım yüzünden 5 6 cevap zor geldi sende bol bol cevap gelir ve sonuca ulaşırım diye düşündüm. yeni telefon alacağımda milletin genel olarak hangi telefonu kullandığını merak ediyorum.
devlerin "ayakları" büyük olur ya dağlar yerle bir olacak ya kıyametler kopacak ya da dünya batacak.. he o şarkıydı pardon neyse geçelim bu ayakları :)
Öyle maalesef en çokta stiletto bulmakta zorlanıyorum genelde onda da 36 alıyorum önüne pamuk yerleştiriyorum😀😀 birde bilekten bağlanan ayakkabıları çok çok seviyorum ama olmuyo bol geliyo😅 Sevimlilik konusunda katılıyorum 😌
En İyi Cevaplar