Doğum günümde hediye nargile almış arkadas bana ama bnde yaptim nargileyi ama numan cikmiyor çok zorlayınca belirsiz duman cikiyo hemen yanıyor tutun neden olur bilenler bir fikir verebilir mi?
Evet tütünü birbirinden ayırarak koyacaksın. Ve fazla koymayacaksin ki köz tütünü yakmasın. Alta suyu ağzına kadar doldurma. Tam kivrima gelecek sekilde doldur Her 10 cekimde bir geri ufle tahkiye icin
Oncelikle 8 yildir nargile iciyorum. Ambalajina kadar birebir kopya yapiyorlar. Orjinal tütün ilk cekimdede son çekimdede aromayı verir. sahtesinde ilk basta aroma gelir sonrasi duman ayrica sahte tütüne aromayi şurup daha dogrusu basarlar tütün civik civiktir ama orjinal tütün sert macun kivaminda olur. eger tutunun şiresi su gibi akiyorsa suluysa bilki sahte al fakher piyasada en ucuzu kilosu 140 tl dir. Onun altinda fiyati olamaz nakhlada 250 gr lik paketi 30-40 tl arasi
Hmmm anladım bn kendim 2 kere yaptım evde annem izin vermiyor 1 duman çıkmadı 2d de çıktı sigara kullanmam ama nargileyi severim genelde dışarda içerdim buda hediye geldi fırsat bulabilirsem iciyorum
En İyi Cevaplar