25 yaşındayım güzel bir mesleğim var. Hayatımda birkaç ilişkim oldu fakat kimseyle mutlu sonla bitmedi. Yalnızlığımı dibine kadar yaşadım. İşin garip tarafı sanki hala uslanmadım. Şu pazar sabahları birlikte uyanabileceğim arkadaşlarla kuzenlerle plan yaparken herkesin olduğu gibi yanımda benimle olmaktan mutlu olan bir eş istiyorum. Bununla kalmıyor tabi gerçekçi olmak gerekirsek deli gibi sevişmek istiyorum ama tabiki bunun ayıplanmayacağını suç işlermiş gibi bir hisse kapılmadan sahip olduğum adamla hatta sahibimle herşeyi yapmak istiyorum. Yalnızlık çok kötü be ks halkı. Ben bunların hayalini kurarken bakıyorum evli olup burdan heyecan arayan insanlar var. Eviniz evliliğiniz varken neden böyle şeylerin peşine düşüyorsunuz?
Cevabın nedir?
+1 yılEvlilik kötü değil. ama bir kalıp bence. evlenmeden yapılmayacak şeyler diye sorsak kitap yazılır. o müessese içinde çok fazla detay barındırıyor, bunların da hepsi sorumluluk. e zaten herkesin kendine göre yeterince sorumluluğu var, evlenirken bu düşünülmüyor çünki aşk oluyor heyecan oluyor. yıllar sonra da bazı şeylerin acısı çıkıyor işte. bu kalıbı önemsememek gerek. sevgilim var ama resmi olarak kocam olsa ne yaşayacaktıysak aynısını yaşıyoruz. sadece mecburiyetler ve sorumluluklar yok. bu ikisi yerine fedakarlıklar ve isteğe göreler var. böyle daha güzel aslında.
03 Yorumla- +1 yıl
Aynı rahatlıkta bir hayatım olsa bende evliliği düşünmezdim
- +1 yıl
yaş 25, meslek var. güzel de bir kadınsın (dır, çünkü bana göre çirkin kadın yok bakımsız kadın var) istediğin şekilde bir hayat yaşayabilirsin bence.
- +1 yıl
Umarım
Bence evlilik tutku işidir erkek evlendiğin de başka kadina gidiyorsa birşey eksik demektir tutku yok sende demektir yani seks hayatlari çok önde tutarlar bu yüzden huzur olmaz eğer kendini salarsan vazgeçersen bakimdan vs islerden mutlu olamazsin tatminlik var birazda maddi gücünüz iyiyse bence herşey yolunda gider bende evleniyorum çünkü ve cok tutku ile birşeyleri yaşamayı seven eşim var bir örnek vereyim sadece :)
10 Yorumla
Öncelikle sahibim kelimesi olmadı sahiplik köle sahip ilişkisi olur yani velhasıkelam isteklerinde gayet haklısın. Evliliğin nasıl bir şey oldugunu bilmiyorum bana da çok tuhaf gelir. Buda ilişkide eşinin sana yetip yetmemesinden çoğu kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Evliliğe duygusal ihtiyaçlarımızı karşılıcak bir oluşummuş gibi bakarsak ileride mutlu olmamız zorlaşa bilir. Sevilmek herkezin ihtiyacı ama tek başına yeterli değil. Konuşabilmeyi öğrenmek için kulağımızın duyuyo olması gerektiği gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın çok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 14,6b cevap paylaştı. Iyi biriyle evlenirsen guzel bisey tabiki evlilik.
Diger istekler konusunda ise hepimiz oyleyiz inan.12 Yorumla- +1 yıl
Umarım iyi biri bulur beni ve hatta tüm isteyenleri
+1 yılKimisi evlendiği kişi ile mutlu mesut geçinir ama kimisi evliliği hazmedemiyor. Tamamen kişilikle alakalı bir şey. Evliliğin güzelliği kavramı tamamen göreceli.
10 YorumlaInancin ne bilmem ama faiz/kredi ile alinan esyadan tut eve giren haram paraya kadar her sey evlilik hayatinda ki huzuru etkiliyor. 2 kisi ile bitmiyor iş anlican.
13 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum bunları yakın çevrelerimden. Ama bilmiyorum elimi tuttuktan sonra atlatamayacağım bişey yok benim bende kendimi öyle hissediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu söyleyeceğim için belki yadırgayacaksın ama
ilerde evlenince de hiçbir zaman mutlu olmayacaksın..
Hep bir huzursuzluk, hep bir mutsuzluk hali olacak üstünde.13 Yorumla- +1 yıl
Bunun sebebi evlendiğim kişi olacak. Anlayış çok önemli bişey. Ben bu konuda da dikkat etmeye çalışıyorum canı sıkkın bir adamın üstüne bır bır bır bır konuşup söylenirsem karşımdakini mutlu etmezsem oda beni mutlu etmez
- +1 yıl
Hayır. İşte doğru bilinen yanlışlardan birini daha yapıyorsun.
Bunun sebebi sen ve geçmişte yaptıkların olacak.. - +1 yıl
Nasıl yani
+1 yılBirak arkadasim evlenmeyi. Evlendikten sonra hayat cok kotu. Iki taraf da birbirini anlamaiyo ve cok sıkıcı bir hal aliyo. Sonra bosanamiyon da. Birak evlenme bence
11 Yorumla- 7 ay
Yok evlensin ama bence belli bir yaşı beklesin Yani 30 yaşına gelsin
evlilik güzel bişey hem zor hem sorumluluk isteyen bişey
10 YorumlaBence oldukca guzelmdusunce ve artik farkli sekildede. mutlu olmak. istiyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sen boşver bunları herkesin hayatı kimseyi ilgilendirmez sen kendi yoluna bak kendi geleceğini düşün..
00 Yorumla
+1 yılevliliğin güzel yönleride var bazen çok pişman olduğun zamanlarda oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Olur olur hayat bu ama eşin ben yanındayım seninleyim dedikten sonra bence herşey güzelleşir
- +1 yıl
öyle deniliyor ama öyle değil maalesef işte
+1 yılvalla zor olan iyi olan yönleri var bekarsan evlenme bence.))
00 YorumlaDogru insanla harika birşey.
20 YorumlaEvlenince bitmiyor istekler ondan başka şeyler istiyor insan
02 Yorumla- +1 yıl
Karşındaki istiyorsa sende istiyorsun hayat bu neden bunu bu kadar kafaya takıyorsunuz
Haklisin gülüm. Allah gönlüne göre verir insallah
10 Yorumla
+1 yılKötü değil de ne yararı varmış göremedim hiç.
03 Yorumla- +1 yıl
@jinekologemreyilmaz yoo çevremi kastettim. Herkes şikayet ediyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılBalıketliysen güzel değilsin
12 Yorumla- +1 yıl
Evet güzel değilim
- +1 yıl
Ama kalbin güzel olabilir
+1 yılSağda solda herkes kötü diyor
00 Yorumla
+1 yılNeden kötü bir şey olsun ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimine göre iyi kimine göre kötü bişey :)
00 Yorumla Simdi ne durumdasn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım