Videolara kolayca altyazı ekleyebileceğim, müzik ekleyebileceğim, slayt yapabileceğim video yapma programı önerir misiniz? movie makerdan başka onun gibiVideo edit programı
En iyi video düzenleme, yapma, editleme programı hangisi?
Günümüz teknolojisi ile herkes YouTuber oldu. :) Her eline bir kamera alan vlogger, her evine sistem kuran yayıncı oldu. Hal böyle olunca video hazırlama programları en çok aranan oldu. Eee videolar kalite bakımından düşük olunca bu programlarla kurtarıcı olarak görülüyor. Ben sana en iyi programlardan oluşan bir liste yapayım, sen de dilediğini kullan.
En İyi Video Yapma Programı Hangisi?
1- Adobe Premiere Pro
Adobe Premiere Pro
Tüm kullanıcıların en iyi video düzenleme programı dediği programdır. Adobe şirketi tarafından geliştirilen video düzenleme, montaj, kurgu yazılımı yoğun olarak profesyoneller tarafından kullanılıyor. Çekimleri sabitleme için Çarpıtma Sabitleyici, dinamik zaman çizelgesi kesme, genişletilmiş çok kameralı düzenleme, ayarlama katmanları gibi dikkat çekici özelliklere sahip. 7 gün ücretsiz olarak deneyebildiğin programın tam sürümüne sahip olmak için 1 ay için 197 TL, 1 yıl sahip olabilmek içinse 1500 TL ödemen gerekiyor. Programı incelmek ve satın almak için Adobe Premiere Pro'nun internet sitesine göz atabilirsin.
2- Avid Media Composer
Avid Media Composer
Avid Technology tarafından geliştirilen bir film ve video edit programıdır. Birçok Hollywood filmini düzenlemek için kullanılmış ki bu da ne kadar profesyonel bir yazılım olduğunu ortaya koyuyor. Sallanan görüntü, kötü ışık, yanlış hizalanmış çekim gibi çekim hatalarını kolaylıkla düzeltmenizi sağlayan araçların yanında videoya odaklanmanızı kolaylaştıran birçok basit kullanımlı araç da sunuyor. 1 aylık abonelik için 35 $, 1 yıllık abonelik içinse 239 $ ödemen gerekli. Daha detaylı bilgiyi Avid Media Composer'ın internet sitesinden edinebilirsin.
3- Final Cut Pro X
Final Cut Pro
İlk olarak Macromedia'nın geliştirdiği, daha sonra Apple'ın geliştirmeye devam ettiği program bu nedenle sadece Mac'lerde kullanılabiliyor. Manyetik zaman çizelgesi ile daha hızlı ve daha kolay düzenleme yapılabilen video montaj programını 90 günlüğüne ücretsiz kullanabiliyorsun. Tam sürümüne sahip olabilmek için 2800 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor. Daha fazla bilgiyi Final Cut Pro X'in internet sitesinde bulabilirsin.
4- Vegas Pro
Vegas Pro
İlk olarak Sonic Foundry, ardından Sony Creative Software ve şimdi de Magix tarafından yayınlanan video hazırlama programı, 30 günlük deneme sürümü sunuyor kullanıcılarına. Değişik format ve çözünürlükteki videoları bir araya getirebilen programa sahip olmak için 599 dolar ödemen gerekli. Programı incelemek, ücretsiz deneme sürümünü ya da ücretli versiyonuna sahip olmak için Vegas Pro'nun internet sitesini ziyaret edebilirsin.
5- DaVinci Resolve
DaVinci Resolve
Piyasaya çıktığında Vinci Systems tarafından geliştirilen, 2009 yılında satın alındıktan sonra Blackmagic Design tarafından sürdürülen bir video edit programıdır. macOS, Windows ve Linux platformlarında kullanılabiliyor. Kurgulama, görsel efekt, hareketli grafikler, renk düzeltme ve ses post prodüksiyon için gerekli araçları tek bir yerde sunan programı; Hollywood sinema filmlerinden, televizyon programlarına birçok alan kullanıyor. Program tamamen ücretsiz sunuluyor. DaVinci Resolve'nin internet sitesinden indirebilirsin.
6- VirtualDub
VirtualDub
VirtualDub, Avery Lee tarafından yazılmış Microsoft Windows için ücretsiz sunulan video montaj programıdır. Küçük boyutlu programımız tüm standart codec'lerle uyumlu çalışıyor ve import özelliği sayesinde kullanıcılara piyasadaki bir çok ücretsiz görüntü düzenleme filtresini kullanma imkanı veriyor. Video yakalama (capture) desteği de sunan VirtualDub ile video dosyaları üzerinde dilediğiniz işlemleri kolaylıkla yapabilirsin. Programı VirtualDub internet sitesinden kolayca indirebilirsin.
7- VSDC Free Video Editor
VSDC Free Video Editor
Flash-Integro, LLC tarafından geliştirilen video oluşturma programı, adından da anlaşılacağı üzere ücretsiz sunuluyor. Buna rağmen, 4K UHD, 3D ve VR 360 derecelik videoları dahi düzenleme özelliği barındırıyor. VSDC Free Video Editor, crossfade ve dönüştürme gibi çok sayıda görsel efekt içeriyor. Programı VSDC Free Video Editor internet sitesinden indirebilirsin.
8- Lightworks
Lightworks
2017 EMMY ödüllü program, çoklu kamera desteği ile Hollywood standartlarında video düzenlemesi yapabileceğin ücretsiz bir video yapma programıdır. The King's Speech, Mission Impossible, Pulp Fiction, Braveheart, The Departed gibi filmler bu programın mutfağından çıkmıştır. Profesyonellerin kullandığı programı indirmek için Lightworks'ün internet sitesini ziyaret edebilirsin.
9- VideoPad Video Editor
VideoPad Video Editor
NCH Software tarafından ev ve profesyoneller için geliştirilen video edit programı, çeşitli video kliplerden veya tek bir video dosyasından bir film oluşturmaya olanak sağlıyor. Videolarına farklı efektler, filtreler, ses dosyaları, ses efektleri, metinler, arka planlar ekleyebileceğin programı VideoPad Video Editor internet sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsin.
10- Windows Movie Maker
Windows Movie Maker
Bana göre en iyi video düzenleme programıdır. Fotoğraflardan, video kliplerden ve müzikten film oluşturmanı sağlayan basit arayüzlü bir programdır. Görüntü filtresi, geçiş efektleri, pan-tilt zoom efektleri gibi daha birçok gelişmiş özelliklere video kırpma, birleştirme, arka plan müziği ve metin altyazısı ekleme gibi temel özellikler sunar. Movie Maker 10'u Microsoft'un internet sitesindenücretsiz olarak indirebilirsin.
Birbirinden iyi video hazırlama programları önerdim. Umarım birisi senin aradığın programdır. Kolay gelsin :)
ben söylim mkvmerge gui altyazı ekleme ve çıkarma programı..mkvtoolnix var bide he yok direk videoya efekt verecem diyosan ses ekleme felan cyberlink power dırektor sony vegas..adobe premiere gibi programlar çok ağır zaten ..onları her zaman kur çalıştır uzun işler..cyberlink power dırektor portable veya sony vegas portable kullan
Tabiki bu konuda uzman Aplle firmasıdır. Amatör ve kendinize göre video yapmak için imovie öneririm. Bunun için bir ipad veya iphone veya macintosh veya hackintosh lazım.
ProShow Gold ile bu yapmak istediklerinizi çok fazla kullanım bilgisi olmadan rahatça yapabilirsiniz ayrıca efektler konusundada başarılı bir programdır. Denemenizi tavsiye ederim
Himm o konuda bilgim yok video maker var bildigim kadariyla ama nasil bir program bilemicem ☺ hangi programda yaparsan rica etsem bana da soyler misin?
@şaşkaş Bilgisayarının Özelliklerine Göre Değişir. Profesyonel Yazılımları Kaldırabilecek Bir Sisteminize Varsa Sony Vegas Öneririm Ücretsiz ve Stabil Bir Yazılım.
Senin filmlerde izlediğin patlama efeklerinin yapıldığı , 2012 filminin fragmanına bakarsan onların yapıldığı bir program . Alt yazı falan after effect için sakız çiğnemek kadar kolay
Ben onunla sarki ekledim ;eekt verdim birden cok video ekledim slayt yaptim, slayta efekt verdim, ayrica slaytlar arasinda kendi sesinle birseyler kaydettim
Netten video girisi iicn youtube de cok guzel videolar var ordan birinin girsini aldim kestim. kendi videoma ekledim Netteki vidwo pahali idi girisini kestim Kesmek icin videoyu play storeden indir yaz bir tane. cikar
En İyi Cevaplar