Şort giyen kız mı şuçlu yoksa bacaklarına bakan erkek mi?
Erkek...
Kız...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız suçlu şort şart mı pantolonu giy çık. Millet de bakmasın. Ben bile bakıyorum arada kız olmama rağmen kızlar suçlu kesinlikle sanki eskiden şort vardı. Yok özgürlükmüş Yok bilmem ne keşke bakınca millet e ne bakıyorsun demeseler hani özgür yâ herkes sen giymekte millet bakmakta😏
Pislik yobaz
@Justimagineit evet evet genelde özgürlüğe düşkün olanlar kullanır bunları yalnız lafımda yerini bulmuş🙆🏻
Sen kadinlarin yuzkarasi bir yobazsin !! O kadar tecavuz edilen oldurulen taciz edilen kadinlar suclu yani sort giydi diye otobuste tartaklanan kadin suclu yani oylemi !! Isteyen istedigini giyer sort da giyer pantolonda ona bakan gozlerdeki zihniyet onemli. sortta sorun yok gozde sorun var. O goz ona namussuzca bakiyorsa degismesi gereken sort degil o karsidaki. zihniyettir. sen diyorsun giymesin sort. sort giyen. suclu... oldu canim boyle. diye diye kadinlar sofradaki öküzden farki kalmayacak. silindi. gittiler kanundan zaten. sen memnun olabilirsin sana sozum yok ama en azindan saygi olmali. kadinliga dair
erkekçi mi Allah akıl fikir versin küfürbaz kızımız.
@bordo_bereli_009 tabi algıda seçicilik. Senin gibi kadın taraftarı (!) koruyan bir insanla tartışamam ben zaten tecazvğz edin kadınlara diye bağırdım demi yazarken eskiden bu olaylar bu kadar çok muydu acaba bir istatistiklere bak sen de insanlığın yüz karasısın burası Türkiye ise ve böyle tecavüzcğ çoksa gitmeyeceksin kardeşim giyersen de bakışlara maruz kalman normal amma velakin tecavüze tabi ki de karşıyım yelteneni görsem kız halimle kendim kavga etmeye hazırım sadece istediğin bölümleri alıp laf spkmak marifet değşl önemli olan durumu iyileştirmek
Ensar vakfina uyeligin var mi? Benim kadinim sortunu da giyecek bikinisinide ben de adamsam. onu korurum o da ozgurce istedigine giyer ve senin erkek versiyonlarin kadinima gozleriyle baktiginda onlarin gozlerini patlatirim. Senle. tartisamam cunku kendi hemcinsine kendine saygisi olmayanin hicbirseye olmaz. Hareme kaydol. bence tam oraliksin zaten padisahiniz da var 😉😊 hadi by canım
Kadin taraftari deilim insanlik taraftariyim.. kadinlari korumakla yukumlu erkeklik vasfi tasiyanim ama ^kadin^ olanlari.
@bordo_bereli_009 tamam canım senin gibi adamlar çıplak da dolaştırır biliyorum patlat o zaman💃🏼Ben saygıyı oralarını buralarını açmada onay vererek duyacağımı düşünmüyorum ben de senle tartışmıyorum pis gevşek sa*p * ıkkkkkkk😹😹bayyyyy👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
Sende şort giyecek fizik olmadigindandir belkide o? Istersen 25 lira karsiligi otobana cik. bakan olur iyi kotu
@bordo_bereli_009 hahaha bak nasıl da biliyor ben bilmiyordum sen de karını orda dolaştır emi 😹
Hani şimdi karının güzel fiziği varsa bunu insanlara göstermeli sergilenmeli zaten sen de çok medenisin insanlarla paylaş azcık
Cok. net birsey soyliycem ugrasir seni bulurum cok zor değil . Yasin 17 dahi. olsa cocuk mahkemesine attirrim emin ol ki isi gucu birakir ekran goruntusunu alirim ip no bulurum ki bunu ben degil savcilik yapar sonrasinda da oturur izlerim seni gercekten son kez uyariyorum sakin sinama ailene de rezil olursun insan naparsa kendine yapar zerre bir lafini daha duymiyim yemin ederim ki ugrasirim asiri zararli cikarsin. bu son sozum
Kız neden suçlu? O şortu giymek kendi günahı! Tesettür sadece kadınlara farz değil erkeklerin Tesettür'ü göz kapaklarıdır! Biri günah işledi diye diğeri sütten çıkmış ak kaşık olmuyor!
Bence bunu oylamamak lazım ikiside de suçlu ama dini yönden ikiside suçlu yani ama öbür tarafı düşünmüyorsa herkesin günahı kendine
Cevap
5Cevap
ikisi de suçsuz, kız istediğini giyer kimse giyme diyemez, kız giyiyorsa da erkek de bakar kimse bakma diyemez
Şort giyen kızlar deliriyor
Bacaklara bakan erkekler kuduruyor herkes kendince haklı
Şort üreticileri suçlu 😒
İkisi de suçsuz bence
#djbey
#müziksizolmaz
İkisi de suçlu birisi yem atıyo diğeri de atlıyo
Hangisinin zihniyeti bozuksa
Hiçkimse.
Bizim üni full shortlu napiyim ben
Erkegin sucu
Bakan erkek