En yakın arkadaşım öldü? 😞😭?

Çok uzgunum çok kötüyüm. Napcağımı bilmez durumdayım. Hala inanamıyorum. Kardeşim dediğim insanın ölmesine mi üzüleyim? yoksa bana kırgın gitmesine mi? yaklaşık 1 aydır kustuk. Sebebı o kadar cocuksu o kadar bos yere kı 3gunluk dunya da asla ayrı kalma sebebı degıl. Bu ufacık sebepten bırsuru laf dedım ona ama nıyetım kusmek falan degıldı oda bıdaha sakın konusma bnle yuzunu gormek ıstemyorum dedı ve daha hıc konusmadık hatalı bendım ama sucumu o trafık kazası gecırene kadar kabul etmemıstım. buyuzden de ozur dılemedım tabı o benı onu sevdıgımden bıle cok severdi. Herkese sert bana cok ıyıydı 6yıllık dostlugumuz vardı liseden kalma. Hala gittiğine inanamıyorum bu pişmanlık beni öldürcek kırgın gıttıgını bilmek insanın canından can alıyor sureklı aglayıp duruyorum. Evlerımız arka arkaya sımdı ben sureklı ordan gecerken onun orda olmadıgını kabullenmek zorunda kalcam. Onu kaybedelı 5gun oldu kırgın olup sevdıgınız kım varsa barışın be. Sonra benm gıbı mezarına gıdıp ozur dıleyıp durursunuz aglayarak. Ben yatagımda yatıp bunları yazarken o soguk topragın altında cok koyuyo. Bu kadar kotu ınsan varken daha mutlu gunler gorememıs bırının olmesı. O cok ıyı bırıydı ama ona hrp kotuluk edıldı bu dunyada tam olarak yuzu hıc gulmedı hep mutsuz olmasını ıstedıler buna ragmen hep ayakta durdu tanıdıgım en guclu ınsandı hayat doluydu. Onunla olan hıcbır anımı unutmcam. Sızce benı affeder mı? affetse bıle bılemıcem. Bu pıskolojiyi nasıl atlatabılırım cok zor cok dusuncelerınız nedır?
En yakın arkadaşım öldü? 😞😭?