Emperyalistlere tek başına kök söktüren Adolf Hitler'i seven kaç kişiyiz?
Kuşkusuz dünyanın en iyi birkaç sayılı liderlerinden birisi! Keşke günümüzde ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk veya Hitler gibi büyük bir lider yönetse, işte o zaman Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri gibi olup geri kalmış ülke vasfından kurtuluruz... Şu anki Almanya gelişmiş ekonomisini dahi Hitler'e borçludur.
Türkçe'yi düzgün kullanmayanlar ve Adolf Hitler hakkında bilgisi olmayanlar burada boş yorum lütfen yapmasın.
Seven kaç kişiyiz?
Adolf Hitler'i seviyorum.
Adolf Hitler'i sevmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adolf Hitler hayranıyım, Hitler'i seven kaç kişiyiz?
yahu şu pisliği nasıl ATATÜRK ile bağdaştırabiliyorsunuz şaşıyorum, bu ulu öndere hakarettir bence.
mein kamf kitabını okuyup hayranlık falan mı hissettin? veya yahudilere soykırım yaptı diyemi sevdin? bu pisliği nasıl seviyor insanlar anlamıyorum,1 tane güzel icraatı yok herifin nesini neden seviyorsunuz?
İyi adolf dersen ,1 dk saygi duruşunda duruurum o yahudi irkicsi idi ben kadın ırkçılığı yapıyorum kadınları assaliyorum
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben Hitlerin yaptığı yanlışları savunmuyorum, adam öldürmesi, ırkçılığı doğru değildi... Kadınlara yapılan ırkçılığı da burada destekleyemem, bana göre düşüncen doğru değil ama saygı duyarım.
Irkçılığı yapması iyi oldu. Heleki o deneyler sayesinde şu an çoğumuzun annesi babası ya da kendisi kanserden şundan bundan kurtuluyor. Yani modern tıbbın %95 gelişmesini sağlamış oldu. Stratejik olarakta harika birisi. Aklı aşırı iyi çalışıyor. Sovyetler kaybettiği savaşı ingilizlerin taktikleriyle geri kazandılar. Zaten o sırada en iyi savaş ve sivil endüstrinin sahibiydi hitler.
Saçmalama yaptığı deneyler kansere değil genetik dalındandı bazı fizyolojik olaylara katkısı oldu yaptığı deneylerin kanserle uzaktan yakından alakası yok
German ırkının bütün ırklardan üstün olduğunu iddia eden ve bu yolda hiç acımadan kendi insanıda dahil bütün insanlığa zulüm eden hırs budalası sömürü insanı diğer emperyalist güçler tek farkı kartlarını açık oynaması yahudi düşünce tarzının Alman versiyonu
Asla sevmem. Eger kazansaydı dünya berbat bir yer olurdu. İnsanlar üzerinde vahşi deneyler yapmış bir adam savaşta stratejik hatalar yaptı kısaca sevmem.
Bu kadar insanvari düşmanı bir diktatörü sevmek için bu kadar faşist ve sadist olmak gerek.. madem seviyorsun milyonlarca masum yahudinin kaninda boğul..
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alakası var? Sevmek ile öldürmek çok ters kavramlar. ;)