Sporu mu sanatı mı tercih edersiniz?
Ne konuda olduğu fark etmez, genel olarak.
İyi akşamlar. :)
Ne konuda olduğu fark etmez, genel olarak.
İyi akşamlar. :)
Spor
Sanat
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Spor ve sanatın birbirinden ayrı iki konu olarak düşünen hata eder.
Spor, bilim, sanat hep biribiriyle alakalı konulardır. İyi bir sporcu mutlaka bilimden faydalanır hatta düşünce tarzı olarak bilimi özümser. Bir futbolcu matematikten anlamazsa topun açısını, yönünü kestirmekte zorlanır. Aslında hem bilim hem sanat hem de spor hayatın her alanında var. Hepsi birbirine bağlı. Özellikle takım sporlarında ekip içi uyum, dayanışma ve yardımlaşma sanatın içinde geçer. Sanatsal yönünü keşfeden insanlar hep sağlıklı bir bedene kavuşmak isterler. Özellikle bir enstrüman çalan, oyunculuk sergileyen, bir eser ortaya çıkaran sanatçılar başarılı olabilmek için beden sağlıklarına önem verirler. Birçok başarılı sanatçı aynı zamanda iyi bir sporcudur. Birçok spor dalında genç yaşlarda yetiştirilen sporculara özellikle bir enstrüman çalmayı veya sanatın başka dalları uğraşmayı öğretirler. Bu sporcunun disiplin yönünü geliştirirken, sabır ve uyum gibi özelliklerini geliştirir. Ayrıca beynin kullanım kapasitesini de geliştirir.
Spor ve sanat birbirinden ayrılamaz. Bunlara bilim de ilave edilir.
Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler. Kazanma ustası olanlar korkmazlar. Akıllılar dövüşmeden kazanır, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Şimdi ne desem ki? Roman yazıyorum, tiyatro yazıyorum, gitar ve piyano çalıp, müzik yapıtları yazıyorum, ama profesyonel tenis sporcusuyum aynı zamanda. Bence sanat ve spor arasında bir tercih yapmak değil önemli olan. Bence hayatta güzel ve sevdiğin şeyleri yapmayı başarabilmek bir sanattır.
Cevap
10Cevap
spor tabiki. zaten büyük ihtimalle sanata el atarsam herkesin sanatçı ruhu ölür:D
sanatsız kalmış bir millettin... diyo sanat ama sağlam kafa sağlam vücutta diyo bilemedim ama entellektüelite için sanat daha havalı hacı
Çok spor yaptığımı söyleyemeyeceğim ne yazıkki. Portre çizimine daha fazla vakit ayırıyorum.
Tabii ki spor ama maalesef ikisinide yapack vakitte yok fırsatta
Spor bir adım öndedir, ama ikisiylede ilgileniyorum.
ikisi bir arada yürütülebilir şeyler :/
önce sanat sonra spor
bende hepsi var tatlım nasıl bir araya koyarım
sanat almadan para kazanamassın
hr ikiside :D
Hayatımda sanatın yeride ayrı sporun yeride :)
sanat
Spor ve Spor
spor :)
: Spor:)::):):):):)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar