Gerçekten bilmediğim ve anlayamadığım için soruyorum. Bir kız olarak içimden gelmiyor vücut hatlarımı ön plana çıkarmak. Sokağa çıktığımda niye adımbaşı her kadında bu görüntü? dar kot normal ya da rahat filan demeyin 😀 Rahat filan değil biliyoruz.
Bu ne? Hadi 1-2 kişide olur tamam ama dolu. Zaten yüksek bel giymiş iyicene çekiştirmeye çalışıyor bir tanesi vardı 😀
Bak anlindan öpuyorum bu kadar mı güzel teşhis edilir helal olsun. ya bak bu teshisi ben yapiyorum bu kadar dar giyiniyolar vucut hatlari erkeklerin dikkarini cekiyor sonrada ne bakiyonya diyo ya kizim sen adamin gozune gozune sokuyosun birde sunu diyolar kadinlar sesx objesi değil ya gercekleri konus her zaman kadinlar dekolte frikik kisvesi altinda erkeklere guzel sesxy gorunme cabasinda sesx cinsellik cagrsitiran giyisler giyiyorlar butun kliplerde dizilerde reklamlarda kadin çırılçıplak neden kadina zekasiyla karakteriyle kisiliyle deilde vucuduyla degrlendirme var anlamiyorum
Çünkü kadınlara bu yakışıyor. Kalçasız kadın, bacımdır felsefesinden yola çıkarsak, kadını kadın yapan en temel ve belirgin özellik, hatlarını ve özellikle kalçalarını kullanabilmesidir. Sen de böyle bir olgu yoksa, çok da dikkate alınacak bir kadınsılığın yoktur.
Ha götünün büyük olduğunu dapdar giyince anca anlayabiliyosun yaniiii 😀 hahaha
Ne kullanması ya. Sizin o iğrenç aşağılık egonuz yüzünden kadınlar sizi kendilerine beğendirmeye çalışıyor alt tarafı. O kadınlar da ezik, senin gibilerde.
Ben insan vücudunu değil giydiklerini doğal olarak yadırgıyorum 😀 çünkü bir amaç var ortada. Hiç bir şey sebepsiz değildir. Çok rahatsız edici bir görüntü. Ona bakma buna bakma.. rahatsız oluyorum bilerek yapıyor işte çılarıyoe kıçını 😀 Toplum içinde yaşıyoruz ya. Herkes istediğini yapamaz. O kadar aklı başında bir ülke değiliz çünkü 😀
İlla baskaları icin öyle giyinmiyor insanlar, kendilerini mutlu edecek sekilde giyiniyorlar. O kadar aklı basında bir ülke degiliz demissin, eger bu tarz seyler normallestirilmezse hicbir zaman da aklı basında bir ülke olamayacagız.
En İyi Cevaplar