kalabalık bir topluluk tarafından omuzlarda yeni yuvanıza taşınırken içiniz mutlulukla dolar. "vaybe buda gelmiş", "hmm şu bile benim için ağlıyor" , "amma değerli ve sevilen bir adammışım" derken üstünüze toprağı atıp bir başınıza bırakırlar. kalabalığın üstünden adeta bir yük atılmıştır. geri dönüş yolu mezarlığa geliş yolu kadar elem dolu değildir, ufak espiriler bile yapılabilir. "anne bari sen bir gece kalsaydın" demenize fırsat kalmadan karanlık çöker, varolan tek ses rüzgarın toprağın altından azıcık duyulabilen sesidir.
kefeninizin kumaşının çürümesi uzun süreceği için bir kaç gün boyunca dışarıdan gelen böcekler ve solucanlar tarafından rahatsız edilemiyeceksiniz, içinizdeki kurtçukların oluşumuda zaman alıcaktır. şanslıysanız mezarınızı kazan kişi taşları iyi temizlemiştir aksi taktirde sırtınız pek rahat edemiyecek.
ilk gece diğer geceler kadar sıkıcı olmıyacak, çünkü içinizde yarın kimler gelicek acaba heyecanıyla zamanın nasıl akıp gittiğini anlamıyacaksınız bile. her ne kadar kimse gelmicekte olsa ya gelirse?
Sizce ne olacak?
kefeninizin kumaşının çürümesi uzun süreceği için bir kaç gün boyunca dışarıdan gelen böcekler ve solucanlar tarafından rahatsız edilemiyeceksiniz, içinizdeki kurtçukların oluşumuda zaman alıcaktır. şanslıysanız mezarınızı kazan kişi taşları iyi temizlemiştir aksi taktirde sırtınız pek rahat edemiyecek.
ilk gece diğer geceler kadar sıkıcı olmıyacak, çünkü içinizde yarın kimler gelicek acaba heyecanıyla zamanın nasıl akıp gittiğini anlamıyacaksınız bile. her ne kadar kimse gelmicekte olsa ya gelirse?
Sizce ne olacak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer