Eşim uyuyakalmıs yerinden kaldıramadım. uyku ilacı aldıgı in agırlasıyor. sırf sabah koltukta uyudugunu gorurse en azından onu kaldırdıgımı düşündürecek bir mesaj attım sabah işe gidince gorsun diye “canım ne yaptıysam seni kaldıramadım uykun agırlasmıstı diye” telefonuna baktım iletilmiş mi diye. ne göreyim ekranda denizbank yazıyor. hemen aradım cevap gelmedi. ve normalde bankaları aradıgımızda direkt telesekreter baglanır ya oyle bişey yok. saat 01.40 gece aranmıs. boyle bir sacmalık var mı? Yoksa buyuk kıyamet kopacak
Cevabın nedir?
saat 5 demi ne kapanan banka gecenin bir yarasi milleti aramaz ben mesela ailem kiziyo diye sevgilimi denizbank diye kaydetmisim gibi bisey yapmis bence kocanin telefonundan al numarayi ara sordur bak bakalim kimmis en saglam bilgi bu olur telefonun iphone ise app store da CIA var indir sordur yoksa da 118 80 i ara sordur derim.
03 Yorumla
Soran+1 yılBankaymıs gordum 0850 numara
En İyi Cevaplar
+1 yılHesaptan yuksek miktarda havale turu olaylar oldugunda saat farketmeksizin onay icin arayabiliyorlar ama sen geri aradiginda ya telesekreter ya da arayan kisinin acmasi gerekir. numara madem kayitli wpden baksaydin fotosuna. ayrica aldatiyor olsaydi aradiginda acmasi gerekiyordu niye acmasin sonucta esin ariyor zannediyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBankaymıs gerçekten 😂😂😂 sabah uyandığında banka nasıl seni gece arıyor dedim actı baktı 0850li numaraydı 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sen numaraya bakmadin mi?
Soran+1 yılBaktım diyorum ua sabah işk uynaıdıgında eşim dedi kalk bak cevapsızlarda şimdi arayacam numarayada bak dedi saattede ben herseye baktım içim rahat
- +1 yıl
Gece bakmadin mi numarayw bosuna kuruntu yapip geceni mahvetmezdin :)
+1 yılBence hemen sinirlenip kötü sonuçlar olacağına sabah olsun eşin ile konuş zaten birşey var ise kestirip atacaktır tavrından da anlarsın. İnşaallah bankadır 😞
09 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah.. zaten zor süreçteyim.. evliliğimle cok imtihan edildim.. çok zor günler geçiriyorum diyecek sözüm kalmadı eşimede guvenm hangi banka rehberde kayıtlı olup arar soyler misiniz?
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun 😞 cocuğunuz var mı?
Soran+1 yılHayır 9 aylık evliyim aklım olsa evliliği aklımdan gecirmezdim.. keşke gecen sene ekim ayına gitsem ve nişanı atsam... maalesef
Soran+1 yılHem eşimden hem ailesinden çekiyorum mahvettiler beni
- +1 yıl
Hadi ya dualarım seninle inşaallah durum senin düşündüğün gibi değildir.
Soran+1 yılİnşallah değildir Allahtan dilerim
Soran+1 yılBankaymıs 😊
- +1 yıl
Bak o an sinirlenseydin bağırıp çağırsaydın daha kötü olacaktı 😊 Allah mutluluğunuzu arttırsın
Soran+1 yılAllah razı olsun❤️
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılAbla sinirlenme şiddet hiçbir şeyin çözümü değildir belkide bankadan olabilir kimse bilemez bunu sen kocanı al karşına iki medeni şekilde konuşun ve zaten konuşmasından anlarsn doğru mu değil mi diye
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ben soracagm sadece dun gece banka aramıs o numarayı bana ver dicem o vermek zorunda arayacam. arastıracam sonucu gorecez
- +1 yıl
İnşallah kötü sonuçla karşılaşmazsın abla
Soran+1 yılİnşallah ya 😔
- +1 yıl
İnşallah inşallah sen gölünü ferah tut ve pozitif düşün abla negatif olupta kötüyü çağırma
Soran+1 yılBankaymıs sabah actı cevapsızları 0850 li numara nasıl gece arıyorlae bende sasırdım acıkcası
- +1 yıl
Demekki abla herşeye sinirlenmemek nazım ve kötü düşünmemek nazım neyse şükür ki kötü bir şey yok
+1 yılhayırlı olsun ablacım bankaya para yatırıyor abimiz
11 Yorumla
Soran+1 yılBankaymıs
+1 yılKiyamet sabaha kopacak gece o aatte banka olmaz o boynuzlanma derik biz ona gecmis olsun..
02 Yorumla
Soran+1 yılBankaymıs gordum
- +1 yıl
Silahlar patlamadan kalkti ortadan yani
+1 yılBla bla bla bankadaki deniz olmasın o. Gece aramazlar sabah sekiz aksam 10
011 Yorumla
Soran+1 yılAllahın belası sabah olsun bir
- +1 yıl
Yok be yapmamıştır kocanız bu kadar zeki olamaz bence açık etmeyin yaptıysa bile inkar eder numarayı alın başka bir telefondan arayın numara yoksa zaten denizbank tir eşinizin günahını almayın
Soran+1 yılBen eşimi boyle bilmezdm evlendkten snra kurnazlıklarını gordum. o yuzden suphe duyuyorum ne demek deniz bank? Adamlar demez mi gece gece ne arayacaz. bide rehberde kayıtlı
Soran+1 yılO vermek zorunda o numarayı
- +1 yıl
Rehberde kayıtlı si. çin ağzına
Soran+1 yılAnalamdım
- +1 yıl
Sı. çın ağzına bunda bir pislik var
Soran+1 yılBankaymıs sabah gosterdi bana 0850li numara cevapsızlardan baktım
- +1 yıl
İyi bari :) Bankayı bir arayıp size cektirdiklerini söyleyip rahatlasaydınız akşam bayağı sinirliydiniz bizde iyi gazladık kusurumuza bakmayın
Soran+1 yılHayır normal olan o zaten süphelendim acıkcası cunku gece ne gerek var ki. eşim kredi istegi göndermiş onlardaa sabah akşam arıyorlarmıs
- +1 yıl
Neyse ki bir yuva kurtuldu. mutluluklar :)
Ahaha :) kizin ismini deniz bank diye kayıt et mis ,,:)
04 Yorumla
Soran+1 yılBankaymıs
Soran+1 yılValla eşim aradı gosterdi sabah uyanır uyanmaz daha telefonu eline almadan aç dedim telefonu açtı son cevapsızı hatta ben gece aramayı tekrarlatmıştım onu hepsni gordum bankayı arayıp teyit etti kendileride özür diledi deniz bankında numarasıydı
- Aile & Toplum konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılnumara kaçtı . bankaların numarası bellidir
03 Yorumla
Soran+1 yılBankaymıs sanah gordum ☺️
- +1 yıl
inan çok sevindim banka olduğuna :D evlilik çok önemli bir yuva kimse evliliğinde sorun yaşasın istemem. dilerim hep mutlu olursunuz yenge iyi günler
Soran+1 yılDemekki sen cok iyi kalplisin birinin yuvasının asla bozulmamasını istemek cok ciddi bir vicdan gerektirir
Yarın öğrende haberdar et bizi.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur yazarım
Soran+1 yılBankaymıs sabah uyandıgında gosterdi 0850li numara 😂 ama gece nasıl arıyorlar anlamıs değilim. eşim aradı kızdı gece aramak ne demek diye
- Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılTelefon numarasini goruyormusun
011 Yorumla
Soran+1 yılİphonede kayıtlı olan birini aradıgın zaman numara karsına cıkmaz. ben arıyorum rehberde kayıtlı ki numarası gozukmuyor
- +1 yıl
Rehbere gırıp bakamıyormusun
Soran+1 yılŞifreli telefonu ya şifresni unuttm sasırıyorum ya da değişmiş Allahım bu adam beni mahvetti gerçekten
- +1 yıl
Banka Mesaj attığın da telefonda kayıtlı olmasada telefon numarası yerine banka ismi gelıyor ama aramada kayıtlı degilse numara cıkıyor
- +1 yıl
Telefon a Sifre koyuyorsa saten gizlediği bıse vardir ama tabı bunu kotu yorumlama senden degıl cevreden kurcalayan olmasın dıye ama sana sifreyi vermıyorsa o zaman sakat
Soran+1 yılOnu biliyorum ama aramada cıkacagnı zannetmem. varsa boyle bişey eşimi affetmem içimde pis seyler var cunku
Soran+1 yılYok istedgmde şifre veryr. ama eşimdeb şüphelerim var bişeyler farketmiştim abartmıyorum hatta benm yermde baska biri olsa o işin peşine fena düşerdi var benm eşimde bişeyler adım kadar eminim
- +1 yıl
O uyuyor sen ayakdasın ne olacakkı
Soran+1 yılSabah olmayacak mı?
Soran+1 yılBankaymıs
- +1 yıl
Kendinden utanmalısın
+1 yılBanka gece aramaz numarayı baksaydın
026 Yorumla
Soran+1 yılŞifresini değişmiş. ve aradım numara cıkmadı bakalım gorecez
Soran+1 yılİphonede rehberde kayıtlı galiba cunku aradım karsıma numara cıkmıyor
- +1 yıl
Ben hayatımda bu saatte Araya bir banka görmedim😉
Kuma geliyor kuma - +1 yıl
Sabah on numarayi siler hem şifre koymak ne demek
Soran+1 yılEkranda Şu an o numara gozukmuyor. ve eşimin telefonuna mesaj attım gece seni arayan denizbankın numarasını bana at diye ekran resmni cek ve at dedim sakın silme
- +1 yıl
Ortalık çok karıştı Atmaz ki 😊
- +1 yıl
Eşin yanında değil mi simdi
Soran+1 yılUyuyor. uykusu cok ağırdır hayatta uyanamaz. atmazsa ne olacagnı benden iyi biliyor
- +1 yıl
Ne yapacaksın 😊merak etim şu an çok sinirlisin farkındayım
Soran+1 yılBoşanacaz cunku bu oyle bişeyse beni 2. defa aldatması demek 9 aylık evliyim eşim beni çok pişman etti ki ben hiç bunları haketmemiştim
- +1 yıl
Nasıl 9 Ayda 2 defa Bu gerçekten kötü bir şey sana hak veriyorum ben bir kere aldatsam Eşim beni affetsin Ben bir daha yaklaşma böyle işlere
Soran+1 yılBilmyrm ben eşimden çok şüpheliyim eğer bişey varsa ki içime gecen seferde kurt dustu yakaladım. demekki kaybetmekten korkmuyr
- +1 yıl
Demek ki 9 Ayda iki kere aldatıyorsa bu işin sonu yok 3 olur 5 olur 6 olur göz yumduğu sürece
Soran+1 yılGorecez geecekten kıyamet kopar
- +1 yıl
Bence sen yine affedersin 😊
Soran+1 yılNerden biliyosun? Sen ne cektiğimi ne yasadıgımı biliyor musun.. düşmanım yok ama olsa onunda benim yerimde olmasnı istemezdim. zoraki bir evlilik yaptım ailem istemedi ben illa olacak dedim ailemede anlatamıyorum anlatırsam kıyametler kopar ne yapacagmı ne yaşadığımı bilmiyosun kopek gibi pişmanım
- +1 yıl
Bir kere Affet misin ya ondan dedim Bak bir de ailenle karşı gelip evlenmişsin mecbur susuyorsun Onun da etkisi var Geçmiş olsun Keşke böyle olmasaydı sonumuz�nşallah seni aldatma mıştır tekrar bundan öncekini nasıl yakaladın
Soran+1 yılbir gece uyurken telefon bikaç kere titredi üst üste yastığının hemen altındaydı. ozamanlae ona guvenim tamdı. neyse aldım baktım instagramdan biri mesaj atıyor okeydeyiz sen napysun gibisinden. bgece kendi telefonumla ekran resmi cektim attım ona. bu ne dedim aaa dedi bu kız bana sürekli yanlıslıklamesaj atyr dedi. aklıma inanılmaz kurt düştü. ve bana asırı ilgili oldu. neyse bigun şifresni girerken gozum şifresine ilişti. bir gece yatarken aldım hemen instagrama girdim ne goreyim o kızla mesajlasmalar gorusmeler. gidip istinyede ünlü bir restaurantta oturmalar. fotografta yakaladım tabii. gece yarısı uyurken telefonu suratına attım nasıl uyandığını sasırdı. çok zordu o da çok ağladı sızladı ailesine soyledm. ailesi asla yanımda olmadı hemen geçiştirdiler. hala affetmedim 4 ay oldu ama buda bana inandırıcı değil kesin bişey var
Soran+1 yılBakımsız çirkin kötü niyetli biri değilim buna eminim hatta bu olayı birileri duysa eminim şok olurlar ama bilemiyorum ben kesn bişey var biliyrm
- +1 yıl
Gerçekten çok üzüldüm bu durum düzelmez tekrar yapıyordur niye şifre koy duruyorsun ki Neden tekrar şifre koyuyor çok saçma senin şu anki ruh halini anlayabiliyorum sorun seninle alakalı değil Adam alışmış ya Bari yapıyorsun bunu akıllıca yap çapkınlığın yapmanın da kuralları var
- +1 yıl
Tekrar aldattı ise ne olursa olsun git ailene söyle Ne de olsa senin ailen ne olursa olsun sana arka çıkarlar
Soran+1 yılİşte son sansıydı ama sabah uyandıgında kendisine guzel bir dille bu nedir bir şifreni gir dedim cidden bankaymıs ne sacma gece aramaları 0850li numara
- +1 yıl
Boşuna günahını aldık adamın iyi mi😊
Soran+1 yılEşim bunu onceden yapmıstı sabah sorduğumda sacmalama falan dedi o da üzüldü takma kafana ben asla oyle bişeye yeltenmem içinden at dedi. ama gece bankanın araması cok sacma 😂😂😂
- +1 yıl
Sen bence bankayı ara hala için rahat etmemiş😊😉insanın adı çıkacağına canı çıksın
Soran+1 yılYanımda aradı zaten neden gece arıyorsunız diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatıyomu penis sertliği nasıl kaç posta atıyo isteklimi değişim var mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla bu cinayet sebebi valla :(
06 Yorumla- +1 yıl
Abla eşin çok kurnaz valla dikkat et çok iyi numara kendisi oyuncumu acaba merak etkinde allah yardımcın olsun :(
Soran+1 yılGorecez yarın olsun bir o telefonu ona yediririm bakalım sabah 8e kadar uyanmasını bekleyecem
- +1 yıl
Abla sen iyimisin öğrenmeden kötü bişey yapma lütfen benimde canım sıkıldı şimdi gerçekten kötü bir durum yaa :(
Soran+1 yılHayır ben aslını astarını ogrenmeden bişey yapmam. ama diretirse kesin vardır bişey
Soran+1 yılBankaymıs oğrendim gece neden arıyorlar sasırdım acıkcası
- +1 yıl
iyi abla sevindim senin adına mutluluklar... 🙏
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. banka musteri hizmetleri aranabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu numara neden rehberde? Kayıtlı belli cunku
Soran+1 yılAradım kimse acmadı. ve numara cıkmıyor rehberde kayıtlı cunku iphonelerde oyle
Soran+1 yılEvet bankaymıs ☺️ 0850 numara
Banka değildir o saatte
04 Yorumla
Soran+1 yılBankaymıs gordum ☺️
Soran+1 yılEvet ya ne sacmalık 01:40 gece 0850li numaralı
+1 yılBaskasi var ama iyi taktikmis ha 😀😀
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimi bir kere yakalamıştım umarım buda o meseledir
Soran+1 yılBankaymıs
- +1 yıl
İyi hadi hayirli olsun 😀😀
+1 yılbankaninda cani sikilmis olabikir gece gce
08 Yorumla
Soran+1 yılBankaymıs
- +1 yıl
gecenin 1 nde
Soran+1 yılEvet 0850li numara kendim gordum. hatta eşim aradı neden sürekli arıyorsunuz diye. kredi basvurusu yaptıgından beri arıyorlarmıs
Soran+1 yılBende cok sasırdım ama gordum bankaydı
- +1 yıl
bence uyku sersemi sen yanlış gördün. ya da başka birinin dnı banka diye kayıt etti bu :)
Soran+1 yılUyku sersemi değil kendim gordum 0850li numara
- +1 yıl
şu an kurumsal tüm iş yerlerinde dahiş var o numara kafanı karıştırmk gibi olmasın ama
Soran+1 yılArkadasım eşim numarayı cevirdi yanımda aradı hoparlörden 😊
+1 yılSana ortak cikmis esin seni dusunuyo haberin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir yanına bırakmam
- +1 yıl
Kafasina degil gozune gozune vur 😂😂 hayirdir senidemi gece banka arayacak
- +1 yıl
Iyimis
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAranir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bankaymıs bende gordum
- Aile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılSen tanımıyor musun kocanı aldatma ihtimali var mı
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmyrm iyi değilim
- +1 yıl
Üzme kendini ya birşey yapmamıştır
Soran+1 yılGorecex yarın sabah olaun bir Şu an ne hissettiğimi anlatamam
- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim takip
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. hayır kesinlikle aramaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBakalım gorecez artık
Soran+1 yılBankaymıs bu sabah baktım 0850li numara gece aramalarına cok sasırdım
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aramaz!
02 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı