İki fransız markasından sizce hangisi daha kaliteli ve güzel?
Peugeot
Renault
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Peugeot eski modelleri çok dar :D Şahsen benim 206,207,106 gibi markalara bacağım bile sığmıyor :D
Ama Peugeot 5008 çıkardı devrim yaptı.
Koltuk geri. gitmiyo mu? 😑
Koltuk geri gitse ne olur? Arka tarafta oturan vatandaşın yerini işgal ettikten sonra ne anlamı kaldı? :D Kesinlikle uzun boylu ve iri insanlar için tavsiye edilecek araçlar değil. Ama 5008 çok iyi
Hadi yaaa hevesimi kırdın ya
207 hdi almayı düşünüyodm
Sen bir dene istersen belkide sana olur :D
Yakıtı nasıl kardeşm?
Yakıt açısından muazzam derecede az yakıyor. O konuda laf yok
Teşekkürler çok
Rica ederimm
Cevap
2Cevap
bence renault
Neden peki?
peugeot elektrik arızası çok
Hımmm elektrik kolayda motoru hangisi daha dayanıklı
araca göre değişir ne düşünüyorsun ben tamirciyim
207 hdi 2008
düzgün kullanır bakımlarını yaptırır hırpalamazsan bozulmaz hdi gtı zannediyorlar amacı belli bir kere sonrada araç neden böyle aracın suçu yok sorun senin gaza basma şeklinde
Ben hor kullanmam öyle deli değilm yani değer bilirim
tipine bakmam ben sadece gezerim diyorsan sandero al unutursun petrolün yolunu
Yok abi azda yakışıklı olsun istiyorm ya. Bunun yakıtı nasıl
az yakar ama sandero daha az yakar
yormazsan oda yakmaz
Sağolasın görüşün için
rica ederim alırsan arada mazot katkısı at kaliteli olanlardan 4 5 ayda bir atsan yeter uzun yol yapınca hemen stop etme 5 7 dk çalışsın rolantide turbo yağlasın rampalarda yüksek vites düşük devir yapma pompayı yersin 3 günde dizel çok şöför seçer zamanla alışırsın alışana kadar motoru yeme ama sakin sakin
Ben o arabayı alaym dışarı çıkmaya korkarm ilk arabam olacak abi 😂 dedemin torosundan sonra
Fransız alınmaz.
Niye
İşte bunu öğrenmek için o arabaları kullanmak gerekir.
Tanıdığm herkes fransız arbaası kullanıyor memnunlar megan clio symbol 206 falan
Niye öyle dediniz ki?
Ya Fransız araçları genel itibariyle ön takım problemleriyle meşhur yerinde olsam VW Polo falan bakarım
Kardeşim param bu kadarına yaa. Onuda 2008 bakıcm zaten nette 25bine buldm şimdi polo baksam 35 40 vardır güzel araba da işte 😑
Ben 0 aldım Polo 28 bin şimdi 35 e satmiyorum 😅😅 hayırlısı olsun tabi maddi durum neye el verirse o da önemli
Aynen yaaa ilk arabam olacak polo kadar yüksek uçmayalım daha 😀 güzel araba alman canavarı
1.2 Benzinli gidiyor da rampada bayılıyor abi
Hadi yaa olcak o kadar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar